112

Анонимен

преди 3 години

до 137: Да точно само пътища и магистрали ни трябват и то останалото ще се оправи само. 6 ГОДИНИ = 204 км, просто не е сериозно, какво не ви е наред на вас гербавите не знам

111

КАКВА Е РАБОТАТА

преди 3 години

НА ГРОБАРИТЕ?2,130 ЖЕРТВИ ОТ КОРОНАВИРУС В БЪЛГАРИЯТЯХНАТА РАБОТА Е ДА НЕГЛИЖИРАТ ВИРУС ЗАТВОРИЛ МОГЪЩИ ДЪРЖАВИ КАТО ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯДА УБИВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ РАБОТИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ТАКА КАЗА ТУЛУПА НА СНИМКАТА - УМИРАТ САМО СТАРИ И БОЛНИНА НЕГО НЕ МУ ТРЯБВАТ СТАРИ И БОЛНИА МЛАДИ МАГАРЕТА ДА МУ ПЪЛНЯТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА

110

Само да вметна

преди 3 години

Че Хитлер поема Германия след огромна криза и хиперинфлация.. И я въздига точно с това - Започва да строи пътища и магистрали!Но на *** кУмунист освен да плюе работещите, да окраде некоя мандра да призовава на бунт за да вземе властта по втория начин няма как да му се обясни!

109

нота

преди 3 години

е нема що, 30 км. на година - за милиарди, най-скъпите магистрали в Европа са българските, защото някой краде 40-50% от цената, прави некачествено, и след няколко годинки ремонт - ето на Чирпан как става. Крадете, яко крадете, народа не спи вече, тикво, не спи...

108

Повръщам

преди 3 години

Повръща ми се само като чуя за този тиква и неговият асфалт , лесно откраднати пари , ужасно качество !!! Никакво подпомагане на малкия и средния бизнес , точно обратното унищожаването им !!! Срам ме е че такъв индивид е премиер на милата ни и толкова красива родина !!! Превърна я в клоака ...не останаха млади и кадърни хора , всички избягаха навън , където ги ценят , самите тях , труда и знанията им !!!

107

Анонимен

преди 3 години

Пътищата, с които се хвалите, не са за българите. Пълно е с пътища сред опустели селища сред райска земя. Поне в нашия край е така.

106

Анонимен

преди 3 години

Направо сме като някое държава от третия сват - ако имат път и вода следват празненства около огъня

105

Анонимен

преди 3 години

Какво ме топлят магистралите, като в нашия областен град е много трудно да се намери 100 метра гладък тротоар??? Който не е с кола, трябва да ходи с ***, пардон с маратонки или с други груби чепици.

104

Анонимен

преди 3 години

Проблемът не е Борисов, а тези които подкрепят целия този цирк 10 години вече. 204км за 6 години?!?!?! Честно ти болен ли си?

103

Тонката

преди 3 години

Кво стана с катуните,палатките,бесилките,ковчезите,доматите,яйцат и сафрида бе въстаници?:):):)Къде сте?:):):)Нали щехте да седите наплощада до Оставката:):):)Сага на топличко пред компютърчето пишем ли пишем:):):)

102

Анонимен

преди 3 години

Има ли пилот в самолета ?

101

Анонимен

преди 3 години

Не 240 км., а 204 км магистрали били построили за 6 г."Ще оставя манипулациите на опонентите, ние имаме работа да ядем!"Че то от работа не се дебелее - дебелее се от кльопачка. От суджуци.

100

Анонимен

преди 3 години

Интересно,днес кой ли има честа да се вози в командният център на крадеца и да му чеше егото?

99

Анонимен

преди 3 години

Магистралите не са признак на цъфтяща икономика.По магистрали се движат стоки на дребно, има ненужни кръстосани превози.Който е голям производител, ползва железници. За многогодишното управление на Борисов колко и как се измени водоснабдяването на населението.Цивилизациите и градовете възникват покрай вода и изчезват заради липса на вода.Не само, че огромен брой населени места са на ужасен режим, а и водата е непитейна.Сега щели да натресат и такса достъп.Ами ако в къщата не се живее? Изедници!

98

И една за чеп няма !

преди 3 години

Супер некачествено е абсолютно всичко асфалтирано от ГерП !!! Първо е на вълни , второ след първият дъжд се стопява асфалта образуват се дупки пропада...и така седи с години ... !!! На магистралата Бургас -София...няма човек които иска да мине от там !!! Ужасно състояние и ограничение 90 ....патрулки с камера през километър няма такава хранилка !!!! Та това е високоскоростен път ....смях ...потрес

97

някой

преди 3 години

*** смеха, в Китай правят по 100 км. на ден, на ДЕН!

96

Анонимен

преди 3 години

Този да се стяга за шеф на пътното ... поне ще обикаля по работа

95

Анонимен

преди 3 години

Строят средно по стотина метра на ден смешна работа.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Нали трябва да захлебят нашите фирми, то тез 204 километра за 6 години сигурно бабички са ги строили :))) Ако поканят германски или холандски фирми, ще бъде изпълнено за месеци и то не само 204 км, ама требва хлеб, не може така :))))

93

Анонимен

преди 3 години

Без пътище не може!Но трябват и други неща.Все пак пътищата са кръвоностната система на една държава.