147

Хаос

преди 3 години

Луди коментари чета тук и се учудвам.Направо взимайте пистолети и тръгвайте да избовате хората в Македония щото не са искали да стават на българи... Своеволно

146

Анонимен

преди 3 години

Не може и не бива повече да позволяваме сърбоманската влада в Скопие да си прави гаври с България и постоянно да увърта и шикалкави. Да говори едно, а да върши постоянно друго. Това е недопостимо.

145

Анонимен

преди 3 години

Когато преди няколко години някои бг "държавници" издаваха български лични карти и международни паспорти на граждани на Северна Макледония, македонците правеха всичко възможно да докажат, че са с български "корени"!Тази "услуга" разбира се не беше и не е безплатна!НО след получаването на БГ документите - елате да видите какво става с "нашите ново.излю.пени сънародници" в западна Европа;)Много голяма вина за тази ситуация имат определени бивши и сегашни дипломатически кръгове!

144

до 159

преди 3 години

И в България живеят хора които приказват на различни диалекти от правилен български да ги разделим и тях в отделна държава? Ти остави по-добре клавиатурата и си гледай овцете, повече ти се отдава сигурно.

143

Анонимен

преди 3 години

В Македония живеят македонци които си приказват на език различен от българският.Които не е бил там да ходи да се поразходи.Оставете хората и оправете дупките по пътищата.

142

Ветослав

преди 3 години

Вето за пераните мозоци во Скопие.

141

хммм

преди 3 години

Браво, заглавието може да бъде формулирано и така "България удари звучен шамар на неосъзнатите предатели" Съмнявам се да си вземат поука от това, прекалено са необразовани и вманиачени. Живял съм и съм работил с хора от цяла Македония, каквото и да се опирваш да му обясниш то си знае неговото, гледа те с онзи поглед като на по-*** и дори да няма какво да каже ще си държи на неговото, типичен селски манталитет. Ще ни намразят още повече, само дървото ще ги оправи но времената са други вече...

140

бг

преди 3 години

докато не си изчистят къщата от събромански кърлежи ,няма влизане в Европа не ни трябва троянски кон на сърбите.

139

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че ще кажем НЕ. Значи, тия се правят на луди, искат това, искат онова, това тяхно било, онова тяхно било, рушат ни паметници на културата на тяхна територия и очакват да им кажем ДА??? Гърците им раказаха играта. Името им смениха на държавата, името. Име което имаха от много години, откак се помнят, обаче те нас ще мразят, дето сме им братя. Да ни мразят и при всяка нужда, да отиват гърците да им помагат. Те ше ги опраят. На един език говорим - те ша ни мразят. Ми ОК. Да се оправят.

138

Анонимен

преди 3 години

голяма работа, Македония ще бъде приета въпреки това

137

Европа

преди 3 години

Македония на албанците, България на турците...ИлиМакедония на македонците, България на българитеКое ви се струва по-добро?Тази политика не ни помага. Саботираме всички нормални отношения с нашия съсед

136

Селяндур с джип

преди 3 години

Ако допуснем Македония в ЕС шиптърите-главорези, като тоя дето разстреля 5 и рани още 20 души във Виена, ще могат да си щъкат навсякъде където пожелаят необезпокоявано. Това ли искате?

135

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОКакви пари да са зели, от сърбите ли, ако си мислиш че руснаците харесват сърбите също си в грешка, знаят че са двуличници :)) Да се надяваме че тази позиция ще остане, достатъчно ни занимаваха макетата с глупостите си :)))

134

Анонимен

преди 3 години

Македонците трябва само да ни благодарят ,иначе и те ще станат Най нещастни,най бедни,най бързо изчезващи,без селско стопанство и никаква индустрия като нас - ,,гордите и пълноправни'' членове на незаменимия ЕС .

133

Анонимен

преди 3 години

"Казваме не на започване на преговорите, а не за членство на Северна Македония в ЕС"Ще казваш "не" и на двете, докато не се научат на ред. Изобщо не ми дреме за разширяването на евросъюза ако тези нещастници продължават в същия дух. Сега сме се хванали на хорото и ще го изиграем докрай. Само имай късмета да клекнеш заради "интереса на Европа" или тем подобна глупост и горчиво ще съжаляваш.

132

Стефан Христов

преди 3 години

Ей, най-после да имам за какво да поздравя това Правителство на България!!!...

131

paul61

преди 3 години

Естествено че няма начин да сме съгласни да влязат в ЕС без да са признали българската си история . Но това правителство като е толкоз хубаво защо не им каза преди година например с какво не бихме се съгласили като българи а трябваше да чакаме последните дни ? Имаме последователна политика нищо да не се прави от управляващите , а само да крадат - там са факири . Същото е и с меркита с пандемията спаха 8 месеца и крадоха . Просто на тези политици мястото им е в затвора !

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142ГЕРП и ОП сте европродажници и бг предатели и вие признахте македонската държава и сега и нация

129

Анонимен

преди 3 години

Грозна жена

128

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, сега уж казват ,,не'' , но след някой ден на всичко ще се съгласят тия *** ,само трябва да се обадят от бункера в Лозенец или от триполовите от Брюксел!