14

Анонимен

преди 3 години

Раздайте по една синя лампа на всеки и да се превръщаме в линейки.

13

Анонимен

преди 3 години

А от април до ноември тегли кредити, раздава имоти и пари на съучастниците си и обикаля с джипката!В момента нямаме лекари, линейки и лекарства, но има много легла!!!На когото не му се лежи у тях , може да лежи другаде, шак без медицински грижи, но срещу 700лв!Бойко предател -съд и затвор!Ако не се потърси отговорност от този национален предател нищо добро не ни чака!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Т..и..к..вата - защо се цензурира? И бебетата така му казват!

11

Юсуф помака

преди 3 години

Как си нарежда човека сякаш е шеф на охрана,май му е по навик!

10

Анонимен

преди 3 години

Линейки,лекарства и легла има бе господин Борисов!Доктори и сестри няма!

9

Анонимен

преди 3 години

*** е бетер като малките деца: "Не искам...!"Не ти е работата да искаш и да не искаш, а да създадеш организация. Каквато вече 11 години не си създал в нито един държавен ресор. За образованието и здравеопазването напротив дори - натвори небивал хаос. Сега - не щял, моля ви се! О, наглост!Напазарувал самолети за милиарди, а ние - линейки и оборудвани лечебни заведения с квалифициран персонал нямаме!

8

Анонимен

преди 3 години

Какви хеликоптери бре Папурко,нали имаме всичко на всичко изправени 3-Бел 206,3-Кугара,1-Ми 24! Аман от популизъм!!!

7

Анонимен

преди 3 години

За съжаление лекарите не достигат и там не може да се измисли чудо. Освен най умните форумци тука веднага да почнат да учат медицина и да са готови за следващата пандемия.

6

Въпрос

преди 3 години

Борисов наредил!Хаха!То лесно е да нареждаш ,ама като няма линейки!?Ще ги рисуват ли...от кашони ли ще ги прави някой,магьосници ли.. не се казва в мисълта на Тиквун!Аз също нареждам от утре всеки с персонален лекар и лична линейка!И какво от туй.!?

5

Анонимен

преди 3 години

ае тоз е такова племпало на думи е много силен

4

Предозиране

преди 3 години

Споко Боко. С назначението на Мънгаров за шеф на инфекциозна много легла ще останат празни. Ако координират с неговото мнение и спешните адреси и линейките ще си бездействат. Защо ти е хеликоптер. Пък аспирин не е толкова трудно да си намери човек, това дето го изкупуват е все някаква екзотика. Този човек знае какво прави. Назначаването му беше най- силната мярка за борба с коронавируса и паниката.

3

х

преди 3 години

Царят дава, пъдарят не дава. Това е ситуацията в България. Бойко им се кара и заповядва да се грижат за всеки, а в болниците не приемат и пациентите гинат в линейките.

2

Анонимен

преди 3 години

Борисов нареди: Слънцето да не залязва за да бори ковид19.

1

Анонимен

преди 3 години

Това да не е хапни боб па пръдни?