245

Анонимен

преди 3 години

Здравната система е пред колапс, ако не е колабирала вече! Това означава, че пред нас са многобройни индивидуални трагедии и спасяване поединично. Който има пари, приятели, връзки, късмет, той ще получи грижа от тази система, а останалите Ами жалко е, но останалите кучета ги яли или да се оправят сами.

244

Анонимен

преди 3 години

Всеки знае как при едно грипче даваха грипна или дървена ваканция. Така се овладяваше положението при децата.Работя от 30г. в ДГ.Няма как сега при пандемия да оставите ДГ отворени и да чакате от умрял писмо.На пролет се застъпи грипната вълна и Ковид19.При мен от 28 деца на списък, на 5 март някъде бяха 11деца.На 7 март останаха 6 здрави деца.Звъняхме постоянно на родителите.Децата бяха на антибиотици с пневмония.Изкарах едни много тежки дни с кашлица в началото на март.Нямах обоняние.Затваряй!

243

Анонимен

преди 3 години

Ааа, верваме, верваме, някой да не си помисли, че не верваме.

242

Анонимен

преди 3 години

Къде бяхте всички вие, господа от НОЩ-и и министерства, през тези шест месеца? На почивка в Гърция или по вилите си на морето и в планината? Или на гости на парите си в чужбина?

241

Погребален агент

преди 3 години

Не знам, но ми се струва че имаме напредък в правилната посока.

240

Анонимен

преди 3 години

Когато преди месец правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.

239

Анонимен

преди 3 години

Първият път ме посъветва да си налягам парцалите-----Слушай доктора.

238

Анонимен

преди 3 години

Пукаме машината да завърти топките за утрешния тираж. Готово. Числата за утре са 32 и 1865.

237

тулупа

преди 3 години

искам да поизчистя малко (поне 10 хил.) от онези дето им хвърлих по 50.Те и без туй гласуват за бспйету.Представяте ли си колко пари ще спестя за бюджета! И ще мога да ги раздавам за борба на предна линия. Ще мога да дам на полицията 30% ехехе

236

НЕКОЙ

преди 3 години

В Китай нямаше никакъв локдаун. Измамиха Ви медийно, ама много яко. Просто нищо нямаше в Китай, просто оттам тръгна сценарият. Затвориха уж някакъв Ухан, цвилиха, въртяха медийно и толкова. Китай е милиард и четиристотин милиона. Вие ще сте идиЯти, за да вярвате, че толкова хора могат да се затворят. Това ще е логистичен кошмар.

235

Анонимен

преди 3 години

В другите държави където има метро пуснаха и дублиращи наземни линии, които се дезинфекцират пълно на всеки курс имено с цел да има все пак някаква дистанция а нашите общински съветници и кметове, които заседават онлайн или ползват само служебни автомобили за придвижване премахват линии и увеличават интервала на движение на съществуващите.

234

ГосТ

преди 3 години

най доброто е да се започне със стадния имунитет. Всички конспиратори начело с онова недоразумение с гръмката титла - в интензивните, без предпазни средства и после две седмици карантина на чайче ! Започвам да си мисля, че фашизма е по добрият вариант от комунизма....

233

Буце

преди 3 години

Само 100??. Аз ги перкам с 200.

232

Анонимен

преди 3 години

Всеки е оставен да се спасява сам. Аз трябваше да се обадя 3 пъти на личния лекар за да ми обърне внимание. Първият път ме посъветва да си налягам парцалите вкъщи, вторият път чрез сестрата ми предаде да си направя пср тест, който струва 100лв и трябва да си платя сама, защото трябва да си на умирачка за да ти го поеме държавата.

231

Анонимен

преди 3 години

Аре, чао пенсионерите. Отивайте на пазар на зелен коридор.

230

Анонимен

преди 3 години

Още в самото начало истинските експерти ви казаха че това чудо ще продължи 2 години!Тъй като беше пролет, при нас първата вълна закъсня, и всъщност я наблюдаваме сега. От февруари и март случаите ще са чувствително по-малко, и лятото ще ни даде почивка, а през есента и зимата на 2021г. ще ни удари втората вълна, която би трябвало да е по-слаба от тази, след което вируса да започне постепенно да затихва...

229

Анонимен

преди 3 години

България е на водещо място в Европа (без силно пострадалите в началото Италия, Испания, Белгия) по смъртност спрямо регистрирани случаи. Също така е на едно от последните места в Европа по брой тестове на глава от населението. Но нищо, продължавайте да се самоуспокоявате.

228

Млад

преди 3 години

Всяко зло за добро.Ще плащаме по-малко пенсии.

227

Анонимен

преди 3 години

Значи ценните хора на държавата заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

226

Анонимен

преди 3 години

Какво му е опасното на двустранна пневмония? То си е лека болест. Още повече, че повтаря, може по два-три пъти на година да си я караш.