40

Biden

преди 3 години

Donald you're fired !!!

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Като гледам плана им е да го пресират психически чрез медийте,и разни известни звазди и спортисти на каишка,като го обиждат.Разчитат на това,че е нарцис,и много горделив,да се огъне и да признае изборите,преди съда да се произнесе. Не се знае и дали не са купили назначените от него съдии уж той има там 6-***,а демократите 3-***.

38

Анонимен

преди 3 години

Тръмп сам си намаза ските.Президент Републиканец пък милиардер, призоваващ обикновения американец да пие или да го инжектират с препарат за дизенфекция???Прости я се мисли за велик и не се вижда че е най-обикновен ***.Тръмп губи тотално със селския си изказ!Комунистите го желаят?

37

McDonald

преди 3 години

И този път спечелих с негативен резултат.

36

ВЕРУЮТО НА ТРЪМП:

преди 3 години

АЗ НИКОГА НЕ ГУБЯ!!! АМАН ОТ ВМАНИАЧЕНИ И ВЛЮБЕНИ В СЕБЕ СИ ***!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че на патри0та сестра му е .......знаете каква...........това истина ли е или не?

34

Анонимен

преди 3 години

В една от секциите е пристигнала пощенска бюлетина на човек,роден през 1800 г.Разбира се,човекът е гласувал за пра-правнука си Байдън.

33

Анонимен

преди 3 години

либерална сг-ан, няма да ви мине номера и тръмп ще спечели във върховния съд :P

32

Анонимен

преди 3 години

Trump e prav !

31

Майна

преди 3 години

Тръмп губи след преброяването на бюлетините по пощата, ЗАЩОТО САМИЯТ ТОЙ ПРИЗОВА СВОИТЕ ДА ГЛАСУВАТ САМО ЛИЧНО. ТАКА ПРЕДИМНО ДЕМОКРАТИ ГЛАСУВАХА ПО ПОЩАТА. ТОВА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАМИСЛЕНО ОТ НЕГО - ТОЙ ЩЕ ПОИСКА КАСИРАНЕ НА ГЛАСОВЕТЕ, ДОШЛИ ПО ПОЩАТА. САМО ЧЕ, НЕ Е ПОЗНАЛ.

30

Истукан

преди 3 години

Тръмп загуби и много го е яд. Очаква се сега в края на мандата си да отмъсти.

29

Анонимен

преди 3 години

Истината и доброто не се измерват със броя гласове на улицата и броя фалшиви бюлетини Демокрацията е най-недоклатената система на света. Да живее президента Тръмп, най-великия президент за всички времена. От тук нататък САЩ са душевно умрели във кожите си.

28

McDonald

преди 3 години

На Джо мекия се оказа твърд и чепат.

27

Анонимен

преди 3 години

Смешници!Вицето на Байдън е представена първо в туитъра на Сорос! А Байдън до два месеца е сдал властта по здравословни причини и сороската лелка става президент по служебен път!

26

Анонимен

преди 3 години

Кой реши, че не са основателни?

25

В САЩ няма измами

преди 3 години

Годината е 2000. Президентски избори в САЩ. Опонети Ал Гор и Дожрдж Буш. След машинно преброяване във Флорида, Буш излиза победител с няколко десетки хиляди гласа. След обжалване на резултатите от щаба на Ал Гор и ръчно преброянате на бюлетините разликата се стопява да малко над 1000 гласа. След повторно ръчно преброяване разликата се стопява до 120 гласа. И точно кагато от щаба на Гор са извоювали трето преброяване, внезапно Гор признава изборните резултати. Буш става президент

24

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата издънка на селяка Тръмп беше че призова американците да пият дезинфикант против Корона 19.Не може да си толкова т ъп Републиканец-Селянин да призоваваш народа си на самоубиство!*** нар!!

23

Анонимен

преди 3 години

ГУБИШ ИЗБОРИТЕ БЕ ЧОВЕК! Защо НЕ ПРИЕМЕШ ФАКТИТЕ И СЕ ОТЕГЛИШ ДОСТОЙНО?

22

Бунището историческо

преди 3 години

Ах колко е готино тръмпанястите да оправдават загубата на оранжевия нарцистичен дирник с измами, фалшификации и конспирации. Друго не сме и очаквали.

21

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотНе само с брезент,сина на Байдън каза,че прозорците са ги покривали и с кутии от пици,за да не гледат хората какво става. Сложили някакви метални прегради,и наблюдателите не можели нищо да видят,някои от тях се опитали с бинокъл да набюдават...Просто брутална измама са тези изобри.