74

Анонимен

преди 3 години

"институционалния расизъм", тоест, ако се преследват престъпления и нарушения, и се окаже, че такива се извършват предимно от някаква конкретна раса, има расизъм? Защо китайците не се оплакват от институционалния расизъм и нарушаване на правата им? Има доста от тях в северната част на София?

73

България над всичко

преди 3 години

ЕС първо да си гледа собствената ко:чина, където д'иваците им режат главите насред улицата

72

ikar

преди 3 години

Дуня Миятович като толкова жали ромите, защо не си ги прибере в своята държава, да се развихрят там и тогава да я питаме как се живее с такива нагли, необразовани и невъзпитани хора.

71

Анонимен

преди 3 години

Халал да са Ви ромовете дето ни клепахте, че не сме ги интегрирали.

70

SHEFA

преди 3 години

ТАЗИ ОТ БОСНА ЛИ Е ОТ ХЕРЦЕГОВИНА ЛИ Е-НЕЗНАМ.-АМА ЗНАМ ЧЕ ВСЪЩНОСТ ТЯ НЕЗНАЕ ЧЕ ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ВАЖЪТ ЗА ВСИЧКИ ЕДНАКВО-НИКОЙ НЕ Е ПРЕВИЛЕГИРОВАН-НЯКОЙ ДА И ГО КАЖЕ.-БАЧКАШ-ИМАШ.-ПРОСИШ-НЯМАШ.-А ТЕЗИ ДЕТО СА ВИСНАЛИ НА ПОМОЩИ И ЗГРАДИТЕ НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ СА ИМ СТАНАЛИ ТЕХЕН 2-РИ ДОМ-ЗНАЕ ЛИ ГО?

69

Анонимен

преди 3 години

Това за ,,достъп до подходящи жилища'' нещо не ми е ясно.Ако може да бъде разяснено от списвачите на подобни статии моля.Иначе колкото до изселването,нямам представа дори какво се има в предвид.

68

Анонимен

преди 3 години

...правата на човека по случай на изселване на самонастанили се... Защо живеем в такъв побъркан свят... Ако се самонастаня на бивак в Борисовата градина, защитени ли са ми правата на човек... Да си живея там...?

67

Анонимен

преди 3 години

Борисов въобще да не им обръща внимание на либерастите в съветът на Европа, които живеят в друга розова реалност да поживеят в Столипиново 1 месец пук после да дават акъл. На ром, ако му подадеш пръст ще ти отхапе ръката, трябват строги закони и желязна дисциплина за да са послушни иначе ти се качват на главата.

66

Анонимен

преди 3 години

сега отивам австрия и искам жили=е и работа

65

един

преди 3 години

Предстои ми да си купувам апартамент в София. Това означавали, че просто мога да отида където ми е кеф и да си построя къща там? И ако отговорът е да, предполагам трябва да съм ром за целта, което в никакъв случай няма да е дискриминационно спрямо нормалните бели хора.

64

Анонимен

преди 3 години

никой не ги гони те правят каквото си поискатискам доказателства от съвета на европатова е голяма лъжа

63

Анонимен

преди 3 години

До Елемагв англия и германия ако не платиш наема за половин година напред,въобще няма да те допуснат,а токът се плаща предварително...така че избираш мостовете на темза или обратно в българия.а наемите там са 1 стаичка с обща баня и тоалетна-800 паунда на месец.

62

и те така те

преди 3 години

Да имат свободен достъп до всички жилища,за да си берат джелезо и халуминии.

61

мнението ми е :

преди 3 години

хахахахахахахахахахахахахахахахахаха

60

Анонимен

преди 3 години

И аз имам човешкото право да имам къща на морето и мезонет в София, обаче изплаща ипотека 20год.Нарушени ли са правата ми?

59

Анонимен

преди 3 години

Да сме били подобрили достъпът им до подходящи жилища. Та тия влизат където си поискат - я да да берат, я да разгледат.

58

Анонимен

преди 3 години

И какво ще се случи след като не се съобразим с това?-------------Ами нищо, ще мине време, мисирката ще напише нов доклад, ще и се платят още едни 20 000 евро и така. Ти какво очакваш да стане? Това си е някаква паралелна вселена, която все повече губи връзка с реалността. Хората пишат доклади за пари, пък кой ги чете, кой ги спазва

57

Анонимен

преди 3 години

До fffffffffТе ни свързват с тях, не че няма диви селяни от нас, но това е дискриминация за кореното население в България :))Боко да даде пример с шкафчето и пистолета, не се трае :)

56

Анонимен

преди 3 години

Че кой ги изселва....лаболатории са пълни с роми за тестове ,и вадят по 120 лв ,бегат към Гърция а без тест не ги пускат )

55

Анонимен

преди 3 години

аз не знам за какво изселване говори госпожата...в българия има доста роми,които живеят в огромни палати(нещо,за което средностатистическия българин само може да мечтае)...голяма част от тези огромни и луксозни къщи са ипотекирани в банки и съответно след неплащане на вноски към ипотеката,те просто са запорирани.въпреки че тези ромски имоти са доста внушителни,голяма част от техните обитатели не плащат ток,вода и данъци.всъщност банките принудително ги изселват а не държавата.