54

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

За малко да внесем свой нетленен опит в световната политика, финансиране на териториална експанзия с европари за инфраструктура хахаха

53

ALL IN

преди 3 години

Борбата е голяма и сега явно е решил да залага всичко. До изборите ГЕРБерите сигурно ще раздадат поне 4-5 милиарда и още 2 пъти по толкова под формата на обещания. Знаят че са затънали много дълбоко в ****ната и не могат да си позволят да загубят изборите. Щом са се хванали на хорото ще го играят до край.

52

Анонимен

преди 3 години

Толкова години икономиката се развиваше, а ние тънахме в мизерия! Сега икономиката и нашата, и по целия свят, се срива, а ние развързваме кесията. Пари за наука, пенсионоери, семсйства... Откъде се взеха? А къде спахте досега? Народе!!!! Не забравяй пак за същите да си гласуваш, народе Maл0yмeH!

51

Анонимен

преди 3 години

ДО 5 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО ИНТЕГРИРАНА В ЕВРОАТЛАНТИЗМА. ВСИЧКИ УКЛОНИСТИ, ИЗОЛАЦИОНИСТИ, ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ НЯМАТ БЪДЕЩЕ.

50

&&&

преди 3 години

Боко говори за *** семейства.

49

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Само да не забравите че след Бойко Борисов нещата няма да се оправят също.

48

въпросче

преди 3 години

абе някой разбра ли каква беше голямата изненада на снощното въстание # 5 ?

47

Анонимен

преди 3 години

Не това е старият комунистически начин..

46

Анонимен

преди 3 години

ЗАВИЖДАЙТЕ НЕЩАСТНИЦИИИИ!КАТО НЕ ДАВА - ЩО НЕ ДАВА?КАТО ДАВА - ЩО ДАВА?ПР.ОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА

45

протестър

преди 3 години

Кои са тези семейства бе, Борко?На твоите верни избиратели ли?

44

Анонимен

преди 3 години

До избирателДА

43

избирател

преди 3 години

Това ли е новия начин,за купуване,на избори?!

42

tulup 2

преди 3 години

Като сметнете по колко милиони и милиарди раздава бокича всеки ден ще се окаже , че сме богати като Швейцария. Някой следи ли му откъде ги взема и има ли въобще толкова милиона в беге? Или пак е пунта мара и ние му верваме....

41

за 39

преди 3 години

До АнонименВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ БКП ДС Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА. ТОВА СА ЗЛОБНИ, ПРОСТИ, СЛАБОУМНИ ФАНАТИЗИРАНИ СЕКТАНТИ ДИРИЖИРАНИ ОТ МОСКВА

40

ПроСоТо

преди 3 години

обаче така и не може да схване с бухалкаджийския си малък мозък,че дните му са преброени..Колкото повече отлага края си,толкова повече ще го заболи когато сдаде жезъла.защото всичките му действия работят срещу него и отвращават все повече хора,които иначе го търпяха от "немай къде"..разчита на характерната склонност към амнезия на българина,но тоя път бакиите,които забърка, ще ни напомнят непрекъснато за него.

39

Анонимен

преди 3 години

ЗА ПАМПЕРСИТЕ И ЗА РОМИТЕ ЩЕ СЕ СЪРДИТЕ НА РЕЗОЛЮЦИЯТА.ОТ РЕЗОЛЮЦИЯТА НИ СЕ "ПРЕПОРЪЧВА"- приемане на Истнамбулската конвенция- узаконяването на сепаратиската ОМО "Илинден"- узаконяване на г.ей браковете- узаконяване на възможност г.ей двойки да осиновяват деца в семейството- узаконяване на р.омските катуниТАЗИ РЕЗОЛЮЦИЯ Е КРЪГЛА НУЛАТЯ Е АНТИБЪЛГАРСКАДА СИ Я ПОЛЗВАТ ЗА ТО.АЛЕТНА ХАРТИЯ БСП - ТЕ НИ Я НАТРЕСОХА.НО РЕЗОЛЮЦИЯТА НЯМА ПРАВНА СТОЙНОСТ.НО Е ПРЕПОРЪКА.ЙОНЧЕВА РЕВЕ ЗА РОМИТЕ.

38

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Както се оказа възпитаниците на другаря Любен Гоцев освен да бият хората и тук там по някой опит за атентат на евроатлантици друго не са научили.

37

Анонимен

преди 3 години

ББ вече е клиничен случай и трябва спешно да бъде заведен на психиатър. Поведението му напълно неадекватно от където и да го погледнеш. Този човек просто не в състояние да бъде начело на държава. Скоро и неговите хора в ГЕРБ да проумеят това и и сами ще го свалят от властта защото вече е вреден за България и ежедневно и нанася щети за които целия народ ще плаща години наред.

36

Анонимен

преди 3 години

И ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е И ДА НЕ Е ВСЕ ЩЕ СИ ОТИДЕ. БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ПРЕДИ БОЙКО ЩЕ БЪДЕ И СЛЕД НЕГО, ВИЖДА МУ СЕ КРАЯТ ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ЗАНАПРЕД.

35

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко е българския Робин Худ - взема от богатите европейци и дава на бедните българи, срещу гласуване обаче хахахаха