151

Анонимен

преди 3 години

Борисов разхлаби мерките за да си държи рейтинга. А сега - яко мране.

150

Балтазар

преди 3 години

Има два основни варианта:- да проявиш разбиране към ситуацията, да я приемеш такава каквато е и да спазваш препоръките на експертите включени във вземането на решенията на национално ниво с разбирането, че това е разумен компромис с личната свобода в името на обща кауза и солидарност със застрашените групи.- да използваш липсата на единност сред експертите по отношение на много въпроси свързани с вируса, за да оправдаеш неспазването на мерките, въпреки доказателствата, че това благоприятства разпространението му и по този начин косвено застрашава живота на околните.

149

Анонимен

преди 3 години

до 154бе каква зима ти настъпва бе, пи морето още ходят по обяд да се къпят ти зима.Ако все още беше сезона повярвай в Бургас случаите щяха да са само 4/5, познай що.....мутро чалгарията....

148

Анонимен

преди 3 години

До Рушофилски *** що така на развален руски? Щи се пънеш да пишеш на език, който не знаеш?

147

Голяма грешка

преди 3 години

Да не се обясни на народа, че всяко струпване на хора без дистанция е рисково. Не да само заведенията, семейни сбирки, тържества (помните баловете), тези неща се случват на затворено. Дискотеките лятото ок, но зимния сезон нужни ли са? Тези неща в другите държави се обясняват на народа. Тежко е, но пандемия няма всеки ден. Трябва воля. Такъв ни е бил късмета на сегашните земляни.

146

До Анонимен

преди 3 години

Темоповете някъде може да са ниски, но в цяла Европа с високи - ех тези европейски прoстаци бе, как се активизираха изведнъж всички заедно Септември месец.

145

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха оглозгали хазната до кокал щяха да имат пари и ресурс за тестване поне в училищата. В момента никой не тества учителите и учениците, които са набутани по 6 часа на ден в тесни и задушни класни стаи. Във всички страни,които са отворили училищата положението е едно и също, но там поне имат ресурс и взимат веднага мерки за ограничаване.Следва мощна втора вълна на К19 за съответната страна.България не е изключение.

144

Убедена

преди 3 години

Нужно е да се носят маски на открито и закрито и много контрол с много глоби!Бай *** разбира само като му бръкнеш в джоба!

143

Мутафчийски

преди 3 години

Коронавирусът смалява мъжките полови органи и кара женските гърди да увиснат! Казва го института Роберт Кох! За това си носете маските навсякъде,че да не плачете накрая!

142

Анонимен

преди 3 години

До 122 Аман До Ужасена Ти я върви в Русия или Северна Корея. Там като искаш спазвай вечерен час. - От утре във Франция се въвежда вечерен час, главаначе, защо само си правиш вятър на устата и плямпаш врели-некипели?

141

анонимен

преди 3 години

Детайлна хронология на Годжи29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!19.04 Адът се отлага за неопределено времеТова ли време е имал предвид?!

140

Министър на просвета

преди 3 години

Ало умрелите днес 20-30, поне да знаете, че внуците ви ще са се научили да четат и ще могат да си цъкат жиесмите по улиците!

139

статистик

преди 3 години

*** е глу-пак. И май единственият, който може да измери глупостта му и има представа, колко голяма е тя, е Мориарти. Нещо не се обажда напоследък. Вероятно чака случаите да надминат 30000. А, да и да го арестуват за всяване на паника. Ганьоооо, Ганьоооо....

138

Анонимен

преди 3 години

До До БуратинотоАми навсякъде си има п-р-о-с-т-а-ци, не е сам нашият Бай едикойси. Но някъзе темповете са ниски, а при нас - скок изведнъж, щото си разпаса нашичкият потурите.

137

Изумена

преди 3 години

Аз съм изумена, че още има хора които не вярват че има вирус, това са просто хора без мозък, които могат да унищожат нацията със своята безотговорност и простащина!Слагайте маски и на улицата, навсякъде за да намалим заразяването!

136

Анонимен

преди 3 години

Хах като гледам някои разсъдителни тук предпочитат да живеят я в Камбоджа, я в Туркменистан, я в Северна Корея и т.н.диктатури! Там цари пълно щастие, няма бедност, болести и природни бедствия, а хората вървят с бодра песен на уста!

135

Анонимен

преди 3 години

Чакаме Вълчев, Кастрева или Стаматов да се изтопосаъ и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Нагъчкани по 25-30 деца 6 часа дневно, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.

134

Б.Б.

преди 3 години

Време е за КПП .....

133

АК-47

преди 3 години

За какви засилени проверки се говори, особено в София. Вижте какво е в автобус 280. Човек до човек. Тъпканица, повечето студенти с маски на брадите, викат, смеят се, няма лошо, но тези маски за какво са ги сложили, като лигавчета. През секунди се пуска текста за носене на маски на носа и устата, но докато шофьорът не откаже да тръгне без хубаво поставени маски, нищо няма да се промени.

132

Zoro

преди 3 години

В Камбоджа границата е затворена. Влиза се само с тест положителен или отрицателен има си условия на карантинаране.