79

до ЦРУ

преди 3 години

м*дааа, а фигурантът на топло

78

Анонимен

преди 3 години

Нормално е като не им харесва да напуснат.Никой не ги държи насила вътре. Ако Станишев, Гергов, Миков, Пирински напуснат, БСП ще трябва да празнува.

77

Кака Мара

преди 3 години

Вчера знакови рокади,днес знакови оставки!?БСП потегляла за победа на изборите??? ГолЕм смЕх е паднал на Боровец, голЕм банкет!

76

Анонимен

преди 3 години

Нинова ще ги извика отвънка да се разберат по мъжки.Боже каква глупост може да се роди в тази главатова да го кажеш парламента, божке

75

ЦРУ

преди 3 години

БРАВО КОРНИ !!! Нинова успешно изпълнява " ПЛАНА КОСТОВ " на ментора си Ив.Костов ...за НУЛИРАНЕ на БСП. За награда - посланик Херо Мустафа дава АМЕРИКАНСКО ГРАЖДАНСТВО на Корни...да си кара старините при сина си РАФА в САЩ . Парите й от ТЕХНОИМПЕКС са в АМЕРИКАНСКИ банки...а тези от касата на Позитано са ДЖОБНИ !!!......СКОРО КОРНИ ще си ДЖАПА по плажовете на МАЛИБУ - КАЛИФОРНИЯ -САЩ ......а другарите в БАРАТА на с. КРУШОВИЦА ! ...ВЕНСЕРЕМОС ...ДРУГАРИ...ИЗКУКУРИГАЛИ !

74

до всички БСП-ари

преди 3 години

ха-ха ПРИВИДЯ ВИ СЕ нинова като министър-председател и започнахте да търсите в родата си, я тетка, я стринка да има връзки от Крушовица, по-скоро Славуца Учиндолска ще стане премиер, лошото му е, че неговият Тошко Африкански заяви, че нямало да се коалират к ГЕРБ, БСП и ДПС.... явно ще си правят правителство в студиото на 7/8

73

Е

преди 3 години

Нормално е, с всяко гнило нещо се случва това !

72

Анонимен

преди 3 години

Нищо неочаквано. БСП е в пълен залез.Това чака и ГЕРБ след 2-3 години в опозиция :)

71

Анонимен

преди 3 години

Всичко което отчита тази партия е фалшивокакто конгрес на БКП лъжи и измислицинакрая Горбачов ги разгонинашите от БСП се събират отново и хоп фалшив избор - Нинованяма да ви бъде

70

Жабляноф

преди 3 години

Айде да е хаерлия.Утре още другари ще ни последват.Ние сме на всеки километър.Венсеремос.

69

Христо Христов

преди 3 години

До само минавамДълговете бяха под 10 милиарда преди да дойде демокрацията на луканов и още 10 дни след преврата да преведат 500 000 000 долара от външнотърговска във Виена.Документирано е в националните медии (обедната емисия на Хоризонт) от онова време.После демократът луканов обяви, че празната хазна била наследство.А на Виденов грехът му е, че се огъна пред лукановци, добревци и прочие гнус и не публикува бялата книога на кражбите от началото на прехода.

68

Анонимен

преди 3 години

Нинова не е дала на Конгреса отчет за финансовото състояние на партията.

67

сминдух енд чесън

преди 3 години

При ГЕРБ и Цветанов не е ли същото,даже е по зле.

66

Анонимен

преди 3 години

Браво на тия образи, писна им да са червени неудачници. хаххахахаххахаххаа

65

Анонимен

преди 3 години

Това не е разцепване на БСП, защото тия шестимата няма да правят БСП-2... Просто се махат, защото от друго място са им обещали облагите, които Нинова им отряза. И сега ще се правят на независими. Всичко в крайна сметка е за пари на тая територия, бе! Няма морал, няма принципи, няма идеи.

64

Христо Христов

преди 3 години

До Маг МинчоМи и той кат баща си...

63

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ все още няма реална алтернатива а България вече се напълни с политически трупове.

62

Анонимен

преди 3 години

С тия и без тия все БСП са бита карата и на изборите ще се оакат както те си знаят и са свикнали да го правят.

61

Боклуците във 2

преди 3 години

А вие всички, които сега не може да приемете загубата сте платени с банкноти от прословуто чекмедже. Обещани ви бяха и постове, като влезете в коалиция с ГЕРБ.Този избор в БСП е събитие за България, което се премълчава от хора, неможещи да преодолеят собствената си завист и злоба. Жалки хорица, които не притежават най-важното - достойнство. А човек без достойнство ражда само лъжи и мерзости, понеже е близко до нивото на пpимaтитe. Ако не можеш да губиш достойно , ти никога не можеш да си победител!!!!

60

Христо Христов

преди 3 години

До Кака КорниСега очакваме някой евроатлантик да скочи на амбразурата, както в далечната 1990та соломон паси и леа коен скочиха, за да спасят бкп от разпад.