40

Кови

преди 3 години

Откъде се пръкват такива ***, че и с титли. Естествено, че всеки има право на мнение, а за колегите от БЛС или добро или нищо. Да помълчим!

39

Анонимен

преди 3 години

Блабла ваксина, блаблабла ваксина, блахблахблах ваксина ...само това чувам. И вие ли сте така? :]]

38

ДО ДОЦЕНТА

преди 3 години

ДОЦЕНЧЕТО НАУЧНИТЕ ДОКЗАТЕЛСТВА СЕ ПУКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ ВИ ОТ БЕЗМИСЛИЦИ И ПРОТЕВОРЕЧИЯ ВИЕ НОРМАЛЕН ЛИ СТЕ ВЪОБЩЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СЛЕД КАТО ТЯХ ГИ НЯМА ВЪОБЩЕ!ЗАТОВА КОРАНА ВИРУСНАТА ПРОПАГАНДА Е СУБЕКТИВНА НАУКА БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА САМО МЕДИЙКИТЕ И ВИЕ НЯКОЛКО ПЛАТЕНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СЕ МЪЧЕТЕ ДА ВМЕНЯВАТЕ ЛЪЖА ОТ ТВ ЕКРАНИТЕ !ЛЪЖИ КОИТО СИ ПРОТИВОРЕЧАТ ВСЕКИДНЕВНО ЗАМИСЛИ СЕ ТЕРОРИСТ!

37

Анонимен

преди 3 години

Ами който е имал близък починал, знае че гробищата се разширяват с бързи темпове, не от коронавирус :((( Не казвам че няма такъв грип, но аз все още не съм видял болен от него, колко месеца станаха вече...:))) Другото което искам да споделя е, че няма измислена ваксина против обикновенния грип, те вече имали такава против КОВИДА, за големи рибки ни взеха :) Ама така ще е, манипулиране на световно ниво :))

36

Бау

преди 3 години

До МяуХубаво е да погледнеш какво става отвъд градчето/селцето ти :D Света е доста голямо място....

35

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Борисов по време на ковида - жална ни майка.

34

Анонимен

преди 3 години

Поредният жалък eничар на хранилка на фармафията тръгнал да ръси акъл. Абе, г-н Никой, я си събирай умозренията с все ваксините и ковидиотския антураж и хващайте пътя за любимите ви Англия, Испания и Италия.

33

Мяу

преди 3 години

Бау, от НОЩ ли ти плащат за ковид пропаганда? Щтракай фалшиви лайкове до безкрай през VPNa.

32

Анонимен

преди 3 години

МАНГЪРА говори глупости и популизми щото е залепнал за учиндолския пъпеш

31

Георги

преди 3 години

За последните 3 месеца съм ходил няколко пъти по морето, ходил съм на дискотека в студентски град, ходил съм на дискотека в созопол, бил съм на заведения с много хора - стотици пъти. Маска си слагам само където е задължително и то само на устата, но си дишам през носа. За сега нито корона вирус съм хванал, нито настинка. Вече дори ми е смешно да ги гледам тия с маските - слагат тия парцали, защото някой им казал че така трябва.

30

Бау

преди 3 години

До 30щом казваш :D

29

Анонимен

преди 3 години

Бау ли си, Мяу ли си, но задачата ти става непосилна. Все по- малко хора вярват в ковидлъжата. Няма да заработваш скоро от *** 30 сребърника.Сега, марш на VPN-а и цъкай минуси за шекелчета.

28

Хемус

преди 3 години

Като свършат мангизите,'спициалистити' ще почнат да се самоизяждат!

27

Бау

преди 3 години

До !!!Дуфус ... разработват над 100 ваксини в момента (много държави). Коя точно е отровната ? :D

26

Анонимен

преди 3 години

Субективни твърдения дават по телевизията. ТОзи е страшен наглец

25

Анонимен

преди 3 години

ТИЯ ХОРА ЩЕ СЕ РАЗКАРАТ МНОГО ТРУДНО ОТ ХОРИЗОНТА ОСОБЕНО СЛЕД КАТО УСЕТИХА СЛАДОСТТА ДА ПЕЧЕЛИШ ЛЕСНИ ПАРИ НА ЧУЖД ГРЪБ ПЪРВО И ВТОРО СЛАДОСТТА ОТ ТОВА ДА ОТНЕМАТ ПРАВА НА ХОРАТА КАТО ГИ ГЛОБЯВАТ И УБИВАТ С ВИРУСИ ДОРИ.

24

!!!

преди 3 години

Не си слагайте отровната "ваксина". Затова е целия цирк с ковида. Искат да съкратят живота на хората.

23

Баба Марта

преди 3 години

Милата Световна здравна организация как се е загрижила за здравето на хората, чак се умилих! А защо нейният главен изпълнителен директор Петър Салама умря внезапно на 51 години един ден преди да се обяви пандемията? Странна работа!

22

Анонимен

преди 3 години

"Tемата за затягането на мерките се политизира, част от тях се приемат като нарочно практикувани, за да изземват права. Това на практика не е така, виждаме, че Испания, Италия, Великобритания предприемат мерки за ограничаване."Само че във въпросните държави са спокойни, защото не ги управлява бивша мутра и член на БКП.

21

Анонимен

преди 3 години

не мога да разбера защо от Март насам няколко корона прасета *** по всяка една новина във всяка една медия, и понеже са *** прасета, *** все едно и също. Ако бяха толкова страшни вирусите тия трябваше да ги вземе още африканската свинска чума