29

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия глпости дйте новината за полякинята и двята пръста.

28

Анонимен

преди 3 години

До Баба ПенкаШегуваш се, нали?

27

Додо

преди 3 години

И още, г-н доктора май нещо оплита яко кълчищата, обяснявайки как падналите температури вдигат Ковид. В САЩ най-големите огнища бяха в топлите щати - Флорида ет цетера. А в Европа, примерно една Швеция, която е най-студената европейска държава в момента няма нито един случай. Не ги разбира тоя доктор нещата.

26

Анонимен

преди 3 години

До вие сте наистинаКъде ги видя тия стари хора, работещи по черноморието и в чалгаджийниците?!

25

Анонимен

преди 3 години

Протестите оредяват...Вижда се от статистиката за вируса...

24

Анонимен

преди 3 години

Само да ви светна че ваксина НЯМА и най-вероятно няма да има.От друга страна по думите на Бил Гейтс, докато няма ваксина няма оправия с вирОЗа.Така че..........ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ.А вирОЗа остава с човеците ЗАВИНАГИ.

23

Анонимен

преди 3 години

Явно тука са се събрали да пишат само барманчета, хора с игрални зали и пр. "основополагащи" за държавата бизнеси. Затягане на мерките означава с маски навсякъде и затваряне на такива развъдници. Иначе заводите и администрацията, на които се крепи държавата няма да бъдат затворени, разбира се.

22

Ковидиот

преди 3 години

Кой по ред пик е това, че им изпуснах бройката?

21

Додо

преди 3 години

Нищо не спомена бай доктора за протестерите на Мун Чо, Сорос и Черепа. Ако ковидът имаше толкова летливо-заразен характер, нямаше жив протестър да остане незаразен. Май май си дърдорят наратива, каквото им се спусне от ония. Бог да ни пази братя, както от китайската чума, така и от ония, дето ни я натресоха!

20

Хай

преди 3 години

Радка Аргирова каза, че 2 пик нямало да има, защото още сме в 1, Балтов говори за 2 пик. Според Мангъров няма нищо притеснително. Всеки си плямпа квото му падне и очаква хората да спазват дисциплина.

19

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Какво друго може да се очаква от един бизнесмен в бяла престилка и щатен коронаджия!? Пропуснал е само да каже, че ще измрем, яко ще измрем.

18

Баба Пенка

преди 3 години

Не съм излизала от 13 март! Съседката ми пазарува. Страх ме е от вируса и смятам, че трябва да затворят цялата държава. Г-н Борисов, слагайте КПП-тата! Провинциалистите внасят заразата в любимата ни София. Дъщерята искаше да се връща от Германия за лятната отпуска, аз и забраних, ще ме зарази! Останете си по къщята, само още една година!

17

Анонимен

преди 3 години

До вие сте наистинаЗащо да сме ***, защо Борисов и той да е ***, защото разбра, че гладен народ не се удържа, за това ли? Защото не допусна да стане като в САЩ, където поголовно разбиват и мародерстват?Голямата заплаха в момента е гладът, фалитите, безработицата, не е Ковид-19.

16

Анонимен

преди 3 години

Имам усещането че всички са тотални ***.Отвориха училищата, събирания на закрито, барове, ресторанти а после се оплакватче случаите растат ГЛАВОЛОМНО?!Ами какво очаквахте бе тиквеници???СЕГА ЗАПОЧВА ИСТИНСКАТА КАСАПНИЦА !!

15

Котьо

преди 3 години

Много съндъци ще се коват зимъска

14

офф

преди 3 години

В БГ нямаше първи пик, той чака втори!

13

Док

преди 3 години

Балтов, министъра на ритнитопковците вчера каза, че от първи октомври ще отварят спортните зали за зрители. Работя в една транспортна фирма с халидилни камиони. Дай да направим една обществена поръчка, от мен камионите, от теб чувалите за трупове. Ще изкараме чиста държавна пара.

12

Анонимен

преди 3 години

С президента Радев начело на държавата моето семейство не се страхува от нищо. Вярваме само на президента Радев и на президента Путин.

11

Анонимен

преди 3 години

Сега да не си помисли някой, че Борисов се опитва да разпръсне тълпата по площадите с такива заплахи?!След 3 месеца мащабни протести и цялата тази крещяща тълпа, ако това беше вярно, трябваше да има не вълна, ами взрив на Ковид-заразата. А нищо подобно не се видя.Май мангъра ще познае за стадния имунитет.

10

Анонимен

преди 3 години

10 русия НЯМА ваксина и да искаш и да не искаш " Спутник"- а е фикция за момента! Само в Щатската е надеждата, дано през октомври да да я пуснат в Америка, а януари тука в Европа!