210

govedoo otivash v BE

преди 4 години

Банкянското Гофето и то там, седнало у кръг с Каскетника, турили Сфиня дембееелевскач проззтая с 1 фенер у карго и си Праят взаимно Ч.е к.и..и!!!! а ПРООООЗ ПРОООЗЗЗЗ ПРОООЗЗЗЗ ПРООЗЗЗТТТТ ТОА ИНФАНТИЛЕН РИТАРД Г Ну С Е н ,, ПРОООЗЗЗ КАТО *** МИЦИФАИКИ ПАРАДЛИФФИ ПАТРАХУЛКИЕЕ ОПЕЛИЕЕ ТА И мооорррррррррррррр

209

Егати смешниците...

преди 4 години

!

208

Позитано

преди 4 години

Гладна кокошка просо сънува.

207

abe GOVEDOO s GOVEDO

преди 4 години

Юнак Боко пак мина в дълбока нелегалност! За сметка на това герберските тролчета самоотвержено защитават честта му във форума. Кауза пердута! Не можеш да защитаваш нещо, което го няма!!!

206

Вълчедръм

преди 4 години

Борисов има право да краде защото е избран от народа. И народа е съгласен защото го преизбира вече десетки пъти. Даже се счита за престижно да краднеш без да те хванат и ако го раздаваш мутричка. Всички българки искат да им правиш деца като го чуят. ТУКА СМЕ ТАКА. Това е България и ако си мислите, че ще ни налагате западни порядки много сте се объркали. Това са нашите културни особености. Православни и крадливи балкански субекти. Радев или да се научи да краде или да се маха.

205

Анонимен

преди 4 години

Защо протестират тези хора, да правят като Бойко, кой каквото може да краде и така всеки ще е доволен.

204

Анонимен

преди 4 години

Боко ке падне!

203

abe GOVEDOO s GOVEDO

преди 4 години

БанКяНСКОТО ГОФЕТТО близо 30 милиарда евра изтегли за 10 години! Помниш ли като се изтъпани като глиган и каза че ако Орешарски изтегли 1 милиард държавата ще фалира.А ти крадецо изтегли 30 милиарда .На 22 трябва да се вземат радикални мерки !Незнам протестиращите какво трябва да направят ама трябва да се спасят тези нови 5 милиарда заем да не се откраднат.защото точно за това са изтеглени.1.5 ще се дадат останалите в офшоркиОтговори

202

Истукан

преди 4 години

Как не ви е срам да използвате националния празник на България за политическа пропаганда с цел обслужване на интересите на Слави Трифонов, БСП, ДПС и Радев? Днес е ден на независимостта на България. Би трябвало всички да празнуваме независимостта на България, иначе всички да вземат корана и да учат турски.

201

Анонимен

преди 4 години

Дамбовеца и той ли е сред вас протестърчета? Рамо до рамо сте с престъпници, който искат да се върне безаконието и вие подскачате с тях и викате не на корупцията-смешници

200

Анонимен

преди 4 години

Ние живеем в най-хубавите времена, времената на великата простащина!

199

Анонимен

преди 4 години

Велико народно въстание 3?Извинявам се за невежеството ми по българска история ама каква е тази тройка , доколкото помня Васил Левски само се опитвал да направи такова но така и не се стигнало до такова , а пък даже и някъде още едно е имало.Извинявам се за историческото си невежество но може да сме светнете в българската история за първото и второто.Добре първото може да приемем дейността на Любен Каравелов и Васил Левски ама второто кое е ?

198

Анонимен

преди 4 години

В момента тримата *** се качили на трибуната и изпълняват арията"Ние сме ***"

197

Анонимен

преди 4 години

Жалък протест. Синове и дъщери на политически активисти плюс престъпници останали без държавната хранилката.

196

Анонимен

преди 4 години

Днеска е 22 септември, национален празник на независимостта на България. Ненормалниците пак протестират и търсят дивиденти. Слави, БСП и Радев стоят зад този протест. Казаха ми лично. Искат да управляват БСП, ДПС и Слави в коалиция. Не казах името на партията на Слави, защото е просташко. Този човек се гаври с хората дето му вярват, а и с всички останали.

195

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия въстания това да не е 1944-та година - я веднага пускайте армията

194

Анонимен

преди 4 години

От член на БКП МП на България няма такъв филм, оппппа има само в БГ. 95 на сто ориенталско-чалгарска държава. Това е златния век на България!

193

Дрейк Раморе

преди 4 години

Памогнете ми! Кажете ми читава марка фризер, без либхер че компресорите им са китайски. Благодаря.

192

Анонимен

преди 4 години

45 ГОДИНИ СТИГАТ !!!

191

БЪЛГАРИЯ КАЗА

преди 4 години

БОРИСОВ !!!МАЧКАЙ КOMУНИCTИТЕ !!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!