110

Анонимен

преди 4 години

Пусто късогледство !Докато си намеря очилата , прочетох : "След пътищата идват и затворите "Добре че сложих очилата , та прочетох правилно , щот са притесних ...Не , че не е вярно , де !

109

До 132

преди 4 години

В България образованието е достъпно за всички , значи да си образован явно е въпрос на личен избор. И за това ли Бойко е виновен, че капацитетът ни е такъв

108

Мехуро

преди 4 години

Кефи ме и на баце борбата с мутрите, олигарсите и корупцията. Черепчето стана такъв в момента, който поискаха да му вземат бизнеса и отказа. Докато плащаше и пълнеше чекмеджето беше (крупен) бизнесмен. Какъв катарзис в рамките на 1 месец. Полицията и прокуратурата едва тогава разбраха какъв е черепа. Нищо, че цялата държава знаеше от десетилетия назад.

107

П.Р.

преди 4 години

Няма работилница, цех или фабрика всичко е ЗАВОД. Високо Технологичен, с Висока Добавена Стойност, а накрая кво, едно голямо нищо?

106

Батман

преди 4 години

Дo 57Ти 10- 15-20 годишна морга за кола ли я имаш?

105

Бойко-бандите

преди 4 години

До АнонименПотомък на червените убийци и олигарси забягнали в чужбина!

104

Видев

преди 4 години

Браво Борисов каквото построиш това си остава на този свят.така е и в личен план ако построиш къща внуците ти ще се радват

103

Анонимен

преди 4 години

Хората в нормалните страни си развиват човешкия капитал. Ние ще правим заводи. Логично, те не искат никой да поумнява. Да си киснат трудоваците на поточните линии и да викат "Слава на Боко!". Що не, ако някой има четири неврона да върже паралелно ще иска да ги прегази с магистралните валяци... Тъжното е, че даже и заводи няма да има. Само нагънати отсечки веднага след изливането и смачкани хора дето нямат сила да протестират.

102

diana21

преди 4 години

До инспектор БорисовСъжалявам, но утре съм заета, значи... Требе да си направим маникюра, да се срещнем с Ленчето пред Мола, да посетим едни общи приятели до Слънчев Бряг...О-о-о имам много работа, значи и по никакъв начин не мога да приема, а вашето решение да ме инспектирате по моя молба точно утре показва само колко безотговорно безпартийни хора сте - вместо всички утре на концерта на жабите , шъ ходите да инспектирате, значи..Не-е-е..Това си е безобразие и шъ подам молба до шефа, дъ знайте!

101

Анонимен

преди 4 години

Според мен, този хич не е добре вече психически. Съвсем е сдал багажа.Много е лошо за един ръководител да се обгражда с посредствени, крадливи ***, които само го хвалят колко е велик. Губи представа за реалността, нещата почват да не вървят, а в крайна сметка той опира пешкира за глупостите им. Ама такива си ги избра, да им бере гайлето сега.

100

срам и позор!

преди 4 години

До УжасЯденето подтиска мисленето! Само с пости и молитва се постига всичко благословено!

99

diana21

преди 4 години

Аз съм чувствителна и нежна душа и затова съм много тъжна от отношението ви към истината. Слезте на Земята, моля!

98

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам на мутрата да направи едни заводи за какаин и марихуана да станем Колумбия на балканите има и работна ръка от малцинствата

97

кокошкарска работа

преди 4 години

До инспектор БорисовА къде отидоха милиардите? - В чужбина да финансират протестите и изборите на БКП.Куфарчетата?????

96

Ужас

преди 4 години

Според мен, този хич не е добре вече психически. Съвсем е сдал багажа. Няма друг премиер на европейска държава, който да има такова поведение. И тези край него в джипа също са за съжаление. Пълна гротеска и грозна картинка. Срам и позор.А и на теглото си трябва да обърне малко внимание. Едва се събира в ланд крузъра, а то е голям автомобил. Вижте колко е дръпнала назад седалката.

95

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим, Борисов промени завинаги България към по добро. Това ,, че една шепа хора го плюят нищо не значи. Това са червените убийции техните олигарси, които са по затворите или избягали в чужбина.

94

Анонимен

преди 4 години

За жалост, едно 60-70 % от тези пари бяха окрадени от една шепа хора и техните приближени.Този простичък факт герберите още не са го осъзнали. Ама какво да очакваш от хора, които вярват на Баце, че чак сега разбирал какъв мафиот е Черепа :)

93

Айде пак

преди 4 години

Тоя няма ли да се маха вече? Скапан наглец? Не го искаме, не се разбира от дума и това е!

92

Анонимен

преди 4 години

СТОЛИЧАНИ СА НАЙ-ЗАКОСТЕНЯЛИТЕ КОМУНИСТИ...ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ВСЕ ПАК ЗАЩО ПРЕЗ УИКЕНДИТЕ И ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ СОФИЯ СЕ ИЗПРАЗВА.ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО СА СЕЛЯНИ?НЕ-ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ИМАТ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ АДМИНИСТРАТИВНИ СЛУЖБИ С ФИКСИРАНО ВРЕМЕ ОТ 09.00 СУТРИНТА ДО 04.00 СЛЕДОБЯД С ЕДНОЧАСОВА ПОЧИВКА НА ОБЯД.И НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ НЯКОЙ ДА ГИ ЗАДЪРЖИ 5 МИНУТИ И ВДИГАТ ВОЙ ДО НЕБЕТО.СОФИЯ Е ПРЕПЪЛНЕНА ВЕЧЕ С ТРОМАВА,НЕЕФЕКТИВНА И ОПРОСТАЧЕНА ЧИНОВНИЧЕСКА МАСА.

91

Лили Иванов

преди 4 години

Тази кака дето постоянно гледа в камерата и е влязла в роля, защо си е преметнала небрежно ръката на лявото рамо на Тиквича. Любовница ли му е ?