101

Абе

преди 4 години

До До ха ха хаБСП няма да печели нищо, Корнелия се грижи за това.

100

До ха ха ха

преди 4 години

След изборите,ако се окаже,че БСП печели нещо,започваме протести,ноне като пияниците-наркомани с блокиране на кръстовища и пречене нахората да се движат спокойно,а с блокиране на Позитано20,партийнитеструктури на червената плесен и мълчалив протест бдение пред рускотопосолство.

99

Анонимен

преди 4 години

Ден 50....само палатките са на шествие срещу Бойко

98

Психиатър

преди 4 години

Колко много пациенти се виждат на тези протести! Не мога да не изкажа отвращението си от физиономиите на проституиращите - излъчват низки страсти, алкохолна омая, откровена простащина и наи-важното - физиономии на хора, които живота е изхвърлил, истински лузъри ! Тези хора никога няма да постигнат благоденствие, защото нямат интелекта за това ! Жалка картинка !

97

Анонимен

преди 4 години

Иде крают

96

Анонимен

преди 4 години

46 на 0 за Бойко.

95

Абе

преди 4 години

До Юмрук-сплотеностПоговорката гласи, никога не е късно да станеш за резил, на Радев му бяха нужни 4 години да се изложи качествено. Само глупави изявления и никога отговори на въпроси на журналисти, няма толкова мозък в главата да измисли нещо, винаги трябва някой да му го е написал предварително.

94

Фен на Герб

преди 4 години

Земята е плоска и квадратна!Ако отидеш накрая и ще паднеш!Месечината е нарисувана с жълта боя върху похлупака отгоре!

93

шепаНаркомани и

преди 4 години

..., определят политиката на всички ни ????? Що за пародия е това. Ми аз пък не искам оставка, както и още 4 милиона от населението. Що тия ...Изпъднъли ще имат повече думата от нас ?

92

Юмрук-сплотеност

преди 4 години

Този,който разединява,подклажда бунт,обвинява без съд и присъда,клевети,искал сплотеност с юмрук?Борба за власт-да,но не за власт на народа,а заузурпиране на изпълнителната власт в собствен интерес(и на поръчителитеот изток,които му дават фалшиви надежди).Негоден и некадърен с правниметоди да смени нещо,той иска да влезе във властта чрез пуч.Глуповат,безидеи,в собствена защита(явно крие нещо),повтаря едно и също.Започнавойна с НС,МС,ГП,нямало свобода на словото-всички виновни,само той прав

91

Анонимен

преди 4 години

Българина може да протестира за пари,но за свобода и демокрация никога.Лошото е че си дойдоха младежи учили на Запад и нещо там са ги повредили защото не протестират за пари.

90

Анонимен

преди 4 години

Цялата трагедия на проруски опит за преврат во главе със заобиколени с руски агенти радев е че нямат народната подкрепа, а без нея преврат става само с военни средства или руска " помощ без пагони"... И трите варианта за момента са в задънена улица, но в отчаянието си превратаджиите е възможно да тръгнат и ва банк, скоро ще се разбере

89

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

НЯМА ДА ИМА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ!!!НЕ ИСКАМ , ОТ МОСКВА , ДА МИ ХАКНАТ ГЛАСА И ДА ПЕЧЕЛИ БКП/БСП!ТОЯ НОМЕР --НЯМА ДА МИНЕ!НЕ ДА ЛЕЖИТЕ ...И ПО КОРЕМ ДА СЕ ВЛАЧИТЕ ПО УЛИЦИТЕ , ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!СТИГА РУСКИ БОЛШЕВИШКИ ЛЪЖИ И НОМЕРА!!!!

88

Анонимен

преди 4 години

Интересно, че пропагандата към Борисов е такава, че сега когато се разбра, че от цеелите 45 дневни протести има само едно момче бито от полициягта, а останалите се търкалят свободно из центъра - пак продължават да го наричат тиранин???Те просто отдалече не са виждали тирани.Да ходят в Беларус и Русия да се нагледат.

87

Абе

преди 4 години

До Анонимен 100Боко ке падне от смях!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Боко ке падне!

85

До Абе

преди 4 години

Това се учи в школата по карате.Ако противникът ти е глупав, дай му време.

84

Абе

преди 4 години

Борисов е по-добрия тактик, вместо да ги разчисти със сила, при което щяха да вият до небесата каква полицейска държава сме и как ги биели, ги остави да се изложат до такава степен, че народът да се отврати от тях.

83

Анонимен

преди 4 години

Борисов и Симеонов ще си подадат оставките на мукавей в понеделник през 2048-*** година. Дотогава може и гардероба да му напълните с пачки и да го снимате през 1 ден. На Орлов мост си донесете и казан за ракия защото след нкой друг ден ще събирате изгнили плодове за джибре в района, както и нещо като родилно отделение за да може внуците ви да станат професионални протестиращи до 2048-*** година

82

Анонимен

преди 4 години

Сега им поставили мултимедия да гледат мач и некви бараби свирят в другатта страна на Орлов мост - правят се опити да зарибяват наивници.. но с всеки ден протеста се спихва тъй като пърформансите им са отблъскващи - то не бяха бесилки, то не бяха свещи, тенджери и черпаци, памперси, ковчези и още кой знае какво ще им родят болните глави.. Но се видя кой е демократа и кой е диктатора. Президента излезе с юмручето и протеста се спихна. Младите хора видяха кой се опитва да ги яхне. Циркаджии