43

Анонимен

преди 3 години

Кви протестиращи бе ?! Шепа платени безд***рници блеят едно и също като невръстно дете,което не може да обясни какво иска !

42

СЕМ

преди 3 години

Стига с тези "протестиращи". Пишете истината - ТОВА Е ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПА!!! Те не протестират, а тероризират хората!

41

Айде бе

преди 3 години

И в заглавието, и в текста "призовават за оставка". Чия?

40

БСП

преди 3 години

Румен Радев и Мая Манолова са истинските Българи!! Борещи се срещу мафията в Българската политика!!Застанете зад тях Българи!!

39

Хотелиер

преди 3 години

Анархо-комунистите съвсем изтрещяха. Чакам ги да ми окупират хотела. Но те са толкова малко, че няма да могат да го напълнят.

38

до Гошо Тъпото

преди 3 години

вие ли сте Народът?

37

Баи

преди 3 години

Много жалко , че обрьщат протеста на хората в цирк - гешев не е в - бнт нито борисов Не харесвам изобщо тях двамата , но и да настроиваш журналистите срещу себе си и да пречиш на една национална медия да работи е краино глупаво От подобни подвизи не печели нищо протеста

36

Анонимен

преди 3 години

виджам в протестърите - НОВАТА АТАКА

35

Анонимен

преди 3 години

ЧЕБУРАШКАТА протеста тепърва ще става все по масов,по скоро ти се изчерпа с това безсмислено ежедневно тролене в полза Вожда!

34

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко...Кюлчето е пътник за...влака на който се качи преди това Влади-Чакалнята.Билета му е...подпечатан и му стърчи от джоба на...шлифера за който са се хванали...патриотарчетата.Последни летни дни на...бокоффско безвремие и...безхаберие.Снежната топка на народния...гняв се търкаля,расте и ще се...стовари,за да смаже ***...крадливи герберски тикви.Времето им изтече.

33

СПРЕТЕ

преди 3 години

Не ни занимавайте с тия безсмислициНяма за какво да се протестираТова са *** хораЗащо ни занимавате с тях

32

Анонимен

преди 3 години

на 15 септември, първи учебен ден ще имат възможност да нападат майки с деца, аз имам ученик, когото ще водя да се пробват с мен, аз съм 110 кг и съм вицерепубликански шампион по хвърляне на чук, за всеки случай си нося и дървена тояга

31

Чебурашка

преди 3 години

Протеста съвсем се изчерпа. Сигурно в понеделник ще окупират входа на Светият синод а във вторник входа на Българският футболен съюз.

30

Сашо

преди 3 години

Скоро ще правят протести и пред детските градини и баничарниците...и там има хора от ГЕРБ, съсипаха я тая държава ххахахахаха .Протестите одавна са опорочени, не става дума за бъдещето на народа, а за чужди интереси.И всички дето плюете ГЕРБ - спомнете си преди ГЕРБ - средна заплата 300лв и бензин 2,60лв/л. Тогава по-доволни ли бяхте??? Лошо, добри, не помня при някой друг от 30 години насам да е било по-нормално.Престанете с популизма.Дайте факти!

29

anonimen

преди 3 години

Сега, ако махнем 15-те журналисти, които услужливо не са изненадани от акцията и къде и кога се провежда, остават 5 души..

28

Чебурашка

преди 3 години

Превратаджиите искаха и оставката на Кошлука. Нещо не виждам вече такова искане, да не мина на страната на Радев?

27

Чичо

преди 3 години

Тези протести са абсолютно незаконни и трябва да бъдат прекратени, като на участниците следва им да се тресне една солидна глоба! А Бащицата на народа е вечен! Няма сила в тази държава, която да го свали от властта - ще царува още поне 20 години!!!

26

Анонимен

преди 3 години

България НЕ иска протести !!!!Ако беше обратно,щяхме да излезем милион !Разбрахте ли,див***ци !?

25

До 40

преди 3 години

Защото Румъния е по-напред,затова идват да пазаруват в Русе,Силистра,Добрич ...

24

Анонимен

преди 3 години

РАДЕВ НА БАРИКАДИТЕ ВЕДНАГА!