300

Анонимен

преди 3 години

Кучета ги яли тия хейтъри. Оставете ги на омразата им.

299

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам ви да ви управлява Корнела и Радев + ДПС и Пеевски и Доган защото нещата отиват точно натам. Ама знаете ли каква е разликата тогава. Тогава разликата е,че колкото и да протестирате и да викате те няма да ви чуят и ще си тънете в мизерия не 30 ми 300 години :)за една шепа хора дето са се продали да защитават Руските и Олигарските интереси ще страдат близо 3 милиона души,ако сте мислили,че до сега сте били зле почакайте още 12 месеца тогава ще е шоу.а вие ще сте главните герой :))))

298

БОЯНСКИ ГАМБИТ

преди 3 години

ШАХ и МАТ на тoлупa Бабикян и кохopтата му!!! ШАХ и МАТ на клепoухия шапkaр натрeсен ни от руснаците !!! ШАХ и МАТ на чичко паричкo от Дубaй. !!! Духaйте супaта червени мелeзчета, джeндърчета и бaлъци по кaтунитe !!!

297

Чебурашка

преди 3 години

До Бай СуджукГешев е мъж, за разлика от дядо Баце. Ще има да чакате за оставка. Ще бъде интересна как ще се гърчите. И протестъри и Радев и Отровното трио и троловете.

296

30г. преход

преди 3 години

и отново стигнахме до под кривата круша

295

Анонимен

преди 3 години

Ще има Народен съд!! Каскет, този и онзи "народен съд" умря с г0шко тарабата и утопията за славянството.

294

Анонимен

преди 3 години

Хейтърите в палатките днес защо нямаха посещения от подкрепящи граждани? Къде са хилядните тълпи да им носят цветя и живите щитове? Или в неделя банките не работят и надникът не идва?

293

Анонимен

преди 3 години

Криворазбраното общество... ако е общество де. Това не е демокрация, това е анархия. Със страх държава не се управлява. Или удряш твърдо по масата и не позволяваш безобразия, или си отиваш и оставяш на лумпе.низираните тълпи да управляват държавата, това е.

292

Анонимен

преди 3 години

Не е проблемът в метросексуалността на младите.Смятам, че младото поколение дава на общността по-малко, отколкото взема.Смятам, че младите свикнаха да паразитират върху живота на старите-говоря за България не знам как е другаде.Някак става все по-нагло това паразитиране."Цялата фамилия работи за него/нея",Не, цялата държава, Правителство, Парламент, Президентство, полиция, народ работи за младите,Съжалявам, но това е грешка.Младите са само част от щафетата.

291

Анонимен

преди 3 години

Хейтърите на площада какво мислят? Защо така едностранно се отразява информацията?

290

Бсп-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

289

Бай Суджук

преди 3 години

Утре Тиквата ще хвърля пешкира!!! Следва - Гешефтаря!!! ОСТАВКА - СЪД - ЗАТВОР!!!

288

Анонимен

преди 3 години

Тоя протест отдавна не е тема.

287

Анонимен

преди 3 години

Цял ден седят пред екрана и партийно съчиняват как протеста им пречел. Сякаш цялото тиквенско управление не е белязано от протести.

286

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да гласува нито за Герб, нито за Бсп хората ще гласуват за Слави Тия каскети самонабедили се за политици се опитват да внушат, че ако не е Слави държавата ще е пълна само със Айнщайновци и Леонардовци. Да обвиняваш някой за ниските страсти характерни за една част от обществота е проява на тежка мозъчна шизофрения.

285

Анонимен

преди 3 години

Полицията да им вземе личните данни на всички за скитничество.

284

Анонимен

преди 3 години

Браво, Бойко за мъдрото решение. Остави ги незабелязани. Досадиха и на родителите си с претенции.

283

Революция

преди 3 години

Когато Бойко и Хунтата му паднат Ще има Народен съд!! И всички герберски *** щв увиснат по стълбовете от Орлов до Лъвов мост!!

282

Баце

преди 3 години

Разпоредил съм,без акция на полицията срещу протестиращите.Сабайлен към 4.15ч пускам дрона на Фигуранта,де *** фота га хъркам,да ги ръси със свтена вода от серията К19.....и другата седмица на килимчето при Мутафчийски

281

Анонимен

преди 3 години

Мани, щом няма акции на полицията. За какво им се плаща тогава на полицията. Ясно, полицията да се занимава там с убийствата по селата, а тука в столицата да си почива. Ами да я разпуснат тогава полицията.