154

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм от ГЕРП и сакам Бг да е най-бедна в ЕС, да е извън Шенген, минималната заплата да е поне 4 -5 пъти по-ниска от минималната в Западна Европа, а референдуми ще видите през крив макарон. И в допълнение, в Северна България ще видят магистрала когато цъфнат налъмите.

153

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** минаха май само на 3 опорки1 малко били хората2 били такива и онакива (слагат се произволни очернящи епитети)3 путин бил виновенКалинките обаче не могат да обяснят защо сума ти села градчета бедстват без вода в епидемията например, а винету има кюлчета и пистолет

152

Анонимен

преди 3 години

на червените несретници им се живее охолно в България. Люпилото комунистически чада се завръща и трябва да го посрещнем достойно.

151

Корк Тики, Таки

преди 3 години

У нас когато стана дума за сондажи една камара руски ефрейтори, *** и женерали и какви ли не бивши неребей ски от....па...дъци рипнаха че сме шели да си " съсипеме" природата, а точно тогава ни пробутваха два руски проекта Южен поток и Бургас- Александруполис/ първия руска газ, а втория руски нефт като и двата бяха изключително рискови за природата- трайно се изсичат гори и преобразуват парцели по стотици километровото трасе, експоатацията отделно замърсява...

150

ZAKRIVAI

преди 3 години

Искат но не знаят точно кво

149

Е

преди 3 години

157 гига тъ-по парче си .И адски неграмотно!:)))

148

БСП

преди 3 години

Управлението на ГЕРБ е национална катастрофа измерима само с Турското робство!! И днес башибузка на Борисов бей коли и беси наред. И днес само Хъшове завърнали се от чужбина се осмеляват да се изправят срещу еничарите на ГЕРБ!!

147

Анонимен

преди 3 години

Слави президент и Софка министър на калтурата.Ахаха

146

Анонимен

преди 3 години

Радеф се изживява като жокера дето раздава картите.Интересно е дали червенките ще вземат гласове от Герб или ще се самоизядат и разцепят.

145

Анонимен

преди 3 години

До прогнозиращ още малко безредици ви очакват и някой другарчета ще отговарят за постъпките си пред закона с вашите пошлости просто не ми се говори нехранмайковци хайде отивайте да работите стига простотий

144

Анонимен

преди 3 години

Браво, и аз искам, Сега ги намерете, покажете ги на избори и да видим за какво иде реч. Имате всичкото време до март месец, за да свършите тази работа. И никакво изсулване към местоработата си, извън БГ. Тука на триъгълника, пред медийните прожектори искам да покажете как се прави.

143

Анонимен

преди 3 години

Понеже са поредните недъгави хорица от простолюдието няма да направят политически проект. Защото нито имат знанията, нито възможностите. И накрая ьще дойде нов спасител кой? Ами то само един нов има най Слави... Стар и болен човек с неясно политическа посока. Това е към момента обстановката.

142

Анонимен

преди 3 години

Тук във $ydney Австралия си е супер

141

Анонимен

преди 3 години

Бездомни пияници *** на Манолова и алчни арменци искат да ни оправят през задния вход искат искат много години ще си искат.Пуснете поне тирове да минат през палатките да имат някой лев криза е

140

1

преди 3 години

Слави - президент!

139

Анонимен

преди 3 години

България на дъното, во веки веков!

138

Анонимен

преди 3 години

В Евразийския съюз на Радев ще имате чудесно бъдеше в България.

137

Анонимен

преди 3 години

И кво като бяха 200 000 души питай Тренчев за първите "демократични" избори как бяха проведени и кой спечели.

136

Българин

преди 3 години

Какво? Какви протести? Ние се кефим все да сме на последното място ;)

135

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1500 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София.Тогава нещата се случват.