309

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 341махай се заедно с некадърния си крадлив министерски съвет.всички те мразят ,защото нищо не правиш за България.изгони децата ни навън,за да крадеш.Колкото е истина, толкова да е здрав президента!

308

Коки

преди 3 години

За първи път виждам толкова дебел аскет.

307

НЕЛИ

преди 3 години

МНОГО СЪЛЗИ,МНОГО болка.ГОЛЯМА ДРАМА.БОЙКО можел ДА си ИДЕ.АМИ като си *** ходи си!

306

Анонимен

преди 3 години

До: 336Бойко Методиев Борисов: През 1982 година се дипломира като инженер в пожарната с чин лейтенант, и същевременно е приет за член на БКП!В комсомола е бил комсомолски секретар!Цветан Цветанов: През 1987 г. е приет в седмо главно управление на Държавна Сигурност.Росен Плевнелиев - баща му е бил активен член на БКП а той е бил комсомолски секретар!Има още много, но нямам време и място да ги пиша.

305

Анонимен

преди 3 години

махай се заедно с некадърния си крадлив министерски съвет.всички те мразят ,защото нищо не правиш за България.изгони децата ни навън,за да крадеш.

304

НЕЛИ

преди 3 години

ПРЕМИЕРЪТ КАТО си тръгне може слънцето да не изгрее.незаменим,"добър" ,мразеш президента ,най-богатият в държавата. ПЛАЧЕ днес да остане и обичащите го *** му казват не.ГОЛЯМА ДРАМА,ПОЧТИ КОМЕДИЯ ИЗЖИВЯВА ГРОБ.НЕ ВИДЯХ СЕВДИЧКА ДА ИМ СЪБИРА СЪЛЗИТЕ.ЗАТРОГВАЩ ЦИРК.

303

Аз ще съдя

преди 3 години

Общината и МВР, че не ми предоставят основното ми право на свободно движение! И то е узорпирано незаконно от 20 Тина пиянки!Трябва като в Германия набързо да се вътвори върховенството на закона!

302

Анонимен

преди 3 години

Мутафчията даде ли разрешение за конференция посред Пандемия?

301

Анонимен

преди 3 години

Ами като си готов - аре, къш!!! Махай се!!!!! ДА ТЕ НЯМА!!!!!!!!НЕ ТЕ ЩЕМ!!!!!!!!!!!

300

6

преди 3 години

Ами то по твоята пожарникарска логика всяко правителство задължително трябва да си изкара мандата тъй като няма да има палламент и то при преждавременна оствка !Иначе бил готов , ама не иска заради народа и държавата , която окраде до шушка !

299

Иван

преди 3 години

Борисов е най-успешният министър-председател на България през последните 30 години! Той е с най-голяма добавена стойност за страната ни! Но българинът обича хаоса, за да може да прави това, което най-добре може - да краде и да лентяйства! Честито!

298

old stupid retard

преди 3 години

До Анонимен да това трябваще да стане преди четвърт век , а ние оставихме комунистите да се развяват, виж страните които направиха лустрация сега са като западните и се дърват на западните държави. Виж гърците как получиха ат европа около трилион евро а ние нищо . това е защото там не са управлявали марксисти а тука да

297

Христо Христов

преди 3 години

До симпатяга/308Я кажи, защо НИТО ЕДИН от лидерите на сДС не се кандидатира по мажоритарната листа за ВНС?Може би това ще ти спести носенето на вода от девт кладенеца, защо при сДС нямаше лустрация.

296

Христо Христов

преди 3 години

До Олд/326германците са *** - само от бой разбират, а и заслужават.Я кажи, кой в цялата им история не се е отнасял така с тях?Само необразованият и комплексиран гaньо изпитва някакво мазохистично удоволствие, че заради тях сме яли пердах нееднократно.

295

old stupid retard

преди 3 години

До Анонимен И връщане на чл.1 от конституцията. И избори само с една бюлетина. *** гадна пасмина сте брате....

294

Анонимен

преди 3 години

Да направят безпартийните партия и да управляват никой не иска стари лица като чалгаря ,костовиста ,БСП, Манолова,Цветанов,Томов,Божков,Боец,Копейкин,Герб и тнт

293

Анонимен

преди 3 години

Ставай, сдавай и се уволнявай!Стига си се правил на луд,държавата няма да се кротне до като не се разкараш!

292

йк

преди 3 години

До Анонимен Мой комунистически приятелю. На последните деситина избори бях председател на СИК за инвалиди От около 300 гласували 50-тина са инвалиди. И рповечето от тях явно гласуваха за БСП. Е после при броенето пак бяха доста по-назад, но най неистово ревяха че изборите са манипулирани просто срам няма тая пасмина..Това сте вие...

291

-

преди 3 години

ИСКАМЕ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, НОВ ПАРЛАМЕНТ И НОВ ПРОКУРОР!!!Кое не е ясно ?

290

Анонимен

преди 3 години

Поредните стари финтове,ама вече не хващат дикиш Бойче!