11

Ауу

преди 3 години

Ауу , това ли са лицата на протести, а ?! Ясно защо 3-4 милиона българи не ги подкрепят и са настроени враждебно срещу протестърите.

10

Анонимен

преди 3 години

32 минути до приводняването на американските астронавти. Гледайте на живо в You Tube.

9

До 2

преди 3 години

Явно си много ограничен. Маски носи целият свят. Даже ние сме добре. При нас не е много затегнато. Ама няма какво да се хабя. Приятни протести. Надувайте свирките, може и някой да ви оправи, но се съмнявам.

8

77870

преди 3 години

Членовете на ГЕРБ трябваше да заставят Борисов да се оттегли още при първия запис. Да се установи истината от нашите служби, а не от американските. Да, нужна е решителност и отговорност пред България.

7

Анонимен

преди 3 години

Оставете ги тези ***. Гледайте на живо в момемта приводняването на американските астронавти.

6

Светозар

преди 3 години

Абе не го знам тоя какъв българо - англичанин е, ама нещо съмнителен. Роден и живущ във Великобритания, майка му уж българка, баща му трябва да е от Британските колонии - Афганистан, Британска Индия и т.н. И този човек ще ни дава акъл на нас, в нашата държава.

5

Анонимен

преди 3 години

Края на една епоха ,срамна за родината! А какво следва само господ знае ?

4

Анонимен

преди 3 години

Неудачници. Който и да управлява ще са си същите

3

смях от мосто

преди 3 години

тоя да не е новия васко кръпката ?!

2

ДА ОТМЪСТИМ !!!

преди 3 години

Тикввоча отива в затвора за да си плати за "пандемията", за КПП-тата, за глобите, за парцалите които ни кара да носим на лицата си, за разорените бизнеси, за всичките унижения !!!!!за това *** ще отиде в затвора !!!!!!!!!!!

1

dsdsa

преди 3 години

Кви са тия тъпотии, бе! Ако ще чупите парламента, чупете го и да се приключва. А не тука, ще ти опъна палатка, ще ти пея песнички, ще ти ям кебапчета...