87

Анонимен

преди 4 години

Важното е да преборим БСП и ДПС!

86

Опасявам се...

преди 4 години

Опасявам се, че на ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ плащанията са спрени... Това може да означава само едно - Баце е събрал багажа и стега чепика за ЮАР.

85

Бойчето

преди 4 години

Дир, Бойко чепела ли ви каза това ??? Явно трябва да Ви съдя за подтикване към малоумие и неграмотност !!!

84

Анонимен

преди 4 години

Какво постигна за 20 дни този "протест" ?АБСОЛЮТНО НИЩО...След 100 ,пак ще е същия резултат. Heyдачници и безделници друго не могат, освен да се провалят.

83

Анонимен

преди 4 години

КАТО ГИ ПОДКРЕПЯТ 59%,КЪДЕ СА??Що по площадите са 590 души,анархисто-комунисти,гей;ве и лез/бийки??Едните искат с пРосия,другите в ЕС!!МЕДИЕН ПРОТЕСТ!!!

82

БитКон

преди 4 години

Баце, не забравяй на прощаване да върнеш и Бит Койните. После загаси ламбата, че ... тока - скъп

81

Анонимен

преди 4 години

Къде са протестърите за герберастите? Чекмедже ли нема?

80

пенсионер

преди 4 години

Коментиращите подкрепящи протеста са на интелектуиално ниво на амеба! Акъла ви е като грахче и за вас трябва да има програма да получите буквар.

79

Анонимен

преди 4 години

Ако гласуваш, ГЕРБ стават. Ако не гласуваш, пак е ГЕРБ. Остава терминал 2 или ковида, че по-скоро да се свършва.

78

Иван Козарев-Балкан

преди 4 години

До гражданинОстаналите са ку...вите на Борисов!

77

Срамота

преди 4 години

Който не подкрепя протестите е тотално извън пътя. Да не подкрепяш демокрацията , парламентаризмът , разделението на властите? Какъв кръгъл *** трябва да си. Остави всичко ами и да пазиш крадлива мутра премиер.

76

Анонимен

преди 4 години

Това за подкрепата на протестите са глупости,59% ги покдрепяли а пък 54% не искали предсрочни ибори,аха значи искат правителство на Гадев до март месец и не се знае после докога.ЛЪЖИ,тип Канна Рачева от бътъвъ!!ПОВЕЧЕТО ИМАЛИ МНЕНИЕ ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ СПРАВЯ С ПАНДЕМИЯТА А ПЪК ПОДКРЕПЯЛИ ПРОТЕСТИТЕ КОИТО МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА И НЕ ИСКАЛИ ОБАЧЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!!ЛОЛ.А ПЪК АЗ СЪМ ***..ОТ И ЗАВИВАМ СТАНИОЛА!!!МЕДИЕН ПРОТЕСТ!!!

75

1

преди 4 години

Протеста бил за промяна на системата са пълни лъжи. Аз комунизъм/социализъм не искам, а демокрация! Всеки ден съм на протеста и не преча на колите като тия миришещи лигльовци...

74

Шаши

преди 4 години

Повечето българи искат държава с управляващи, които решават всичко в полза на народа а не на партията. Няма значение коя партия, но да работи за евтино хапване, евтин газ и тн. Защо намалихте ДДС на алкохола?Не трябваше ли на детските дрехи и на яденето?

73

бай Тошо

преди 4 години

Аз не разбирам защо трябва да има предсрочни избори, като така или иначе мнозинството пак ще избере ГЕРБ.

72

Абе

преди 4 години

Хора, ако стигнем така до редовните избори, каква промяна чакам?!. Мача е уреден . Бойко до памперси ще е премиер. Това ли искате?! Относно парите за предсрочни избори, само едно чекмедже на толупа слънце съдържа повече от нови избори.

71

голем зор

преди 4 години

да няма служебно правителство на Радев и догодина избори по стар тертипс няколко стотин хиляди мъртви души и куче влачи чували

70

Анонимен

преди 4 години

Защо са ни редовни избори и в 2021? Направо Борисов прави Борисов 4 с ДПС и ОП и избори са ненужни. Няма кой друг и това е. Може да запишат ГЕРБ до 2030 г. И без това хората се отказаха да гласуват, а и все пак е корона време и всеки се спасява..

69

гражданин

преди 4 години

До 68. И защо оставка? Защото няколко хиляди души я искали. А останалите?

68

явеявея

преди 4 години

Някои искате, ок, но много не искаме, заради служебния кабинет на Радев преди това.