57

dmx

преди 4 години

Циничното джудже - на кол

56

Тоя

преди 4 години

Дето не знае как да си върже връзките на обувките някога мадридският плъшок го направи вицепремиер и мин на икономиката. Естествено постигна огромни успехи в пълнене на джобовете си. Сега от тъпотиите му никой не се интересува. Още повече ако са свързани с пари и икономика. Просто поредният *** и мошеник влязъл в нелегално в реанимацията с некаква надежда.

55

Анонимен

преди 4 години

Отново лъжете.Сумата, която евентуално ще се отпусне ще бъде 1.1 млрд.Цялата, преди да бъдат откраднати от нея дежурните 60%.

54

маде ин Булгари

преди 4 години

Ники, пий си лекарствата заедно с опаковката! Може и да ти помогне?

53

Анонимен

преди 4 години

До Да допълня...Голяма хитрост е да си фалираш бизнеса, браво на Бойко, истински български хитрец.

52

Помня

преди 4 години

До Анонимен 37 И Р. Гечев. Най добрия ни финансист.Не го пропускай.С пари за апартамент си купих фризер на старо.

51

Анонимен

преди 4 години

Ники Василев е Бог!

50

Анонимен

преди 4 години

В страна където над 90% от населението едва свързва двата края и по хиляда лева да бъдат дадени на човек което прави седем милиарда лева,те мигновено ще бъдат върнати в икономиката посредством увеличено потребление,ако със същата сума бъде "подпомогнат " бизнеса повече от половината ще изтекат в Правилните джобове!

49

Анонимен

преди 4 години

Този преди немаше ли косаБре

48

Анонимен

преди 4 години

Господин Василев, осъзнавате ли че говорите на милиционери?

47

Ха-ха-ха...

преди 4 години

Тоя за два мандата не можа да разбере защо получава министерска заплата, но като представител на юпитата-крадци доказа, че от него и *** за зеле не става. Пораженията на икономиката, които това човече нанесе още много години ще трябва да ги изплащаме. За сметка на това едни милиард и половина отпуснати на него като министър (МДА) за електронно правителство изчезнаха безследно и няма нищо насреща. Това са те: ЮПИТА-КРАДЦИ!

46

Анонимен

преди 4 години

Удивително *** разсъждения на госта!!!!Човек, който разсъждава единствено в цифри и проценти, не става за управник.Защо на пенсионерите? Ани първо, като имат низки доходи, дадените на пенсионерите пари почти направо ще бъдат изхарчени, т. е. реално ще отидат в бизнеса. Второ, според официалната статистика около 70 % от пенсиите са под 350 лева. Мерките за развитието на икономиката, не са медицинските. При нас почти няма ковид, но хората са бедни.

45

Въпрос

преди 4 години

Защо непрекъснато се дават пари на 500- хилядната администрация ( то е повишаване на заплати, на всеки 3 месеца бонуси, на края на годината още по-големи бонуси и т.н.) след като точно администрацията въобще не е претърпяла абсолютно никакви негативи от Ковид кризата?

44

Анонимен

преди 4 години

Точно след половин година некадърниците ще ходят да му се молят да стане министър.

43

Ф.С.В.

преди 4 години

Това Царско Юпи остави хубавата си работа в Лондон за да помага на България?-След като И "помогна" той рязко забогатя-Сега същият говори за пенсионерите!-Ами ако 2 мил пенсионери ревнат? Ако почнат да се хранят в магазините? Или да не плащаме за безработните? Социалният Мир в България се тресе още от началото на 2020г! Държава в която няма Социален МИр-няма как да има БИЗНЕС! Той иска да сложи каруцата пред магарето? Странно мислене на неадекватен човек "набеден" за Финансист! Още една Постна Пи

42

Да допълня...

преди 4 години

Василев е прав , но липсва политическия момент.Идват избори.Хитра лисица е Борисов.

41

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Държавата е в пълна...обърквация.Тиквата Банкянски е в...шах,мата виси на...косъм.Той и Малкото...икономистче са от едно...котило -царското.За съжаление Тиквата не е...прихванал от интелигентноста на Царя,а Инча не е прихванал от неговия популизъм и...доброта.Учете се бе хора;така си останахте...вкаменелости,изринати...почти от историята.

40

Я па я..!

преди 4 години

Ананиев е като дялан камък.Където и да го сложиш все не става.

39

Анонимен

преди 4 години

Василев, няма смисъл да им говориш, само им гледай сеира на другарите. Утре сами ще дойдат да те молят да станеш министър.

38

Анонимен

преди 4 години

Както органът на костов се изплю преди години в лицето на родителите ви - "Алчни пенсионери изпълзяха на припек", така и Малкият Мук се изхвърли в защита на силните срещу оцеляването на слабите.