110

До Глупав народ

преди 3 години

Така катонте чета, май си водача на глупавия народ. Демек си най глупавия

109

Huricane

преди 3 години

Ако имах власт щех да ви разстрелям всичките долни подкупени медии. Без изключение. Но ще си намерите майстора. Малко ви остава

108

Глупав народ

преди 3 години

Нашият народ се дразни от всичко! И да го лекуват, и да го обгрижват - крещи Оставка! ***, че чак глупав народ!

107

Анонимен

преди 3 години

Ех, искам пак да се кротнере.

106

Стойчо

преди 3 години

До От Плевен ти *** ли сииии........

105

Анонимен

преди 3 години

*** вируса,той кат БОце ве,не си тръгва и това е !!!

104

Ммм

преди 3 години

До парадоксТи си се ваксинирай, няколко пъти,за по- сигурно.Ние сме свободни граждани, гледаме,четем , мислим.Който не може да ги прави тез неща, прави каквото му наредят.

103

Анонимен

преди 3 години

До ПАРАдокс: Задължително се ваксинират овце и ***. Ако се чувстваш такъв, ваксинирай се.

102

От Плевен

преди 3 години

Толкова ли е трудно да сложим правилно по 1 маска, когато е необходимо, да не се събираме на близко с много хора, а от разстояние да общуваме?! Забравяме историята и не си взимаме поука от нея. Или искаме да дадем 80 000 скъпи жертви като преди 100 г. по време на Инфлуенцата? Даже и да не е толкова опасна заразата, защо да не спазваме мерките? Ей така, за всеки случай! Един живот имаме...

101

Анонимен

преди 3 години

Сачева ме дразни яко...

100

Анонимен

преди 3 години

Как да се включа и аз в законното усвояване на тези милиарди, че после ще трябва да връщам? Нещо далаверка с тестчета, лабораторийки да предложите?

99

ПАРАдокс

преди 3 години

Опъвате се на мерките за предпазване, ама мълчите и си траете за задължителното ваксиниране!

98

-

преди 3 години

Ако тестовете бяха 10 000, положителните щяха да са 600, всекидневно има 4-6% положителни тестове. Пък и нали казват, че резултата от теста не диагноза. То в такъв случай за какъв скок говорим, на базата на какво? Те процентите и промилите за това се използват за реална съпоставка...

97

Светозар

преди 3 години

Ке се умирга, братя. Ще се мре яко. Снощи на съседната улица паркираха хладилен камион, а в мазето на кметството са складирали едни черни чували. Този вирус удари в земята бубонна чума, холера и жълта треска. Безпощаден е. Трябва да сме готови. Отивам да си обличам новите дрехи.

96

Анонимен

преди 3 години

Той едва е завършил за пожарникар с връзки от баща му, а вие за финанси го търсите да разбира. Лъже народа.

95

БХК

преди 3 години

ай стига бе, стига вече, нали взехте парите. Или едните отвън ще ви викат оставка, вие отвътре ще докарате резултатите в края на седмицата до 500 и ще забраните тотално всякакви събития?

94

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Гърция лапна 80 милиарда и затвори границите.......Ам ти какво лапна бря комоняго? На Черепа чурата ли? И само ти ли не разбра, че милиардите от ЕС се дават според БВП на държавата? Колко е БВП на Гърция бре, чемшир? Ай ша ви са невиди.....! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

93

Сатита

преди 3 години

Нормално да има скок, и 500 ще станат. След тези масови протести.

92

по документи

преди 3 години

сме в извънредна епидемична обстановка и до там! Боко ви каза "който го е шубе да носи маска" "който иска да работи, ако не иска да си седи в къщи" Протести? Тогава отваряме заведенията. До някъде е прав, защото държавата няма ресурс да направи карантина, но може поне да следят и глобяват тези, които се возят в транспорта без маски и неспазването на елементарните мерки, които са наложени.

91

Миролюба Мангърова

преди 3 години

Радостното е, че последователите на великият вирусолог доцент Мангъров във форума се множат и разпространяват учението му. Радостно е, че и организаторите на протестите са прегърнал напредничавите му идеи и допринасят за придобиване на стаден имунитет. Доцента е толкова убедителен, че ако Корнелия Нинова, Мая Манолова и Татяна Дончева бяха жени щяха да му пуснат.