55

До 56

преди 3 години

Ама ти наистина си безумно ***.От тия 30 милиарда само 3 са безвъзмездни,а 23 трябва да ги връщаме.

54

гражданин

преди 3 години

До 43. И хиляди пъти по-малко от нормалните хора, които не протестират.

53

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Червената мaфия протестира срещу държавата!!!ХАХАХАААААААА

52

Анонимен

преди 3 години

Фидане ***,милионите ги видяхме,докарани с автобуси люде на хранилка!Така че замълчи!

51

До 52

преди 3 години

Такава корупция няма никъде в Европа.Не случайно Евростат са ни обявили за най-корумпираната и най-бедна страна в Европа.

50

Анонимен

преди 3 години

До 34. Ама ти верно си безкрайно глу.пав. Тези 30 млрд НЕ СА ЗАЕМ, А СА БЕЗВЪЗМЕЗДНИ.

49

Анонимен

преди 3 години

До До протестиращите 44Как ще видиш алтернатива, щом не правиш НИЩО !?! Къде ще гледаш за такава ? Предсрочните избори им взимат времето за подготовка, защото и двамата знаем, че ще си ги КУПЯТ, както правят последните два мандата. Като мирно и тихо изчакаме, напълно мирно и тихо пак ще са те. Пак ще е същото, докато не фалираме. И ти, "нормални гражданино" ще си един от виновните.

48

Анонимен

преди 3 години

ОПГ ГЕРБ си отиват.Агонията ще продължи още няколко дни.Ще стискат кокала докрая,защото знаят какво ги чака.Не се поддавайте на манипулации, неглижиращи енергията на протеста.Змията хапе най-силно преди да умре.Нали?

47

до 39

преди 3 години

Корупция е имало, има и винаги ще има при всяко правителство.Корупцията ако не си разбрал е световен проблем. И тя не може да бъде доказана. Мисля, че българите не живеят зле.Погледни километричните опашки на границата с Гърция. Ако тези хора обърнат и дойдат да протестират тогава приемам, че има и недоволни.

46

Байфидан

преди 3 години

До Дечо. А вие колко сте? 1 000, 10 000, 50 000? Кой ви дава правото да налагате силово искането си на милионите българи, които май не са на вашето мнение? Защото иначе отдавна щяха да са излезли.

45

До44

преди 3 години

Ами стой си дома и ръкопляскай на вожда,какво се пенявиш тогава?

44

Анонимен

преди 3 години

До До 28Като се ресгистрираш безработен, не дават никаква помощ, а искат да си внасял, но ако си внасял за да вземеш, ти пак си на минус и няма смисъл да се регистрираш

43

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев с теб сме до победата над ГРОБ

42

Софиянец

преди 3 години

Който си няма работа - да протестира.Но законно и на определени места, които да не пречат на останалите хора, които видимо са многократно повече.Другото е тероризъм, вандализъм и розови мераци за влас на неуспели и "доказали" се политици.И защо това бързане ? Пролетта идват избори - ако някой не ви харесва - накажете го тогава. Това е демокрацията за която твърдите че се борите !Всичко друго е анархия, а аз както е видно и преобладаващата част от хората не искат това !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Масовата заблуда съществува от как свят светува...

40

До протестиращите

преди 3 години

Протестиращите да се замислят,защото протест който ввднъж не събра общо в цялата страна повече от 10000 човека явно не е желан в момента. Аз НЕ ИСКАМ нови избори 9 месеца преди нормалните. Аз НЕ ИСКАМ кабинет на Радев. Аз НЕ ИСКАМ Гешев да дава оставка. Аз НЕ ИСКАМ разни гамени от футбулни агитки да вилнеят в града ми подтиквани от Божков и да ми затварят улици,да спират метрото и да викат,че искат да управляват.И не,аз НЕ СЪМ платен ***,а нормален гражданин който не вижда алтернатива в момента

39

До гражданин

преди 3 години

Доста повече от троловете като теб!

38

Анонимен

преди 3 години

До До 282 милиона на минимални заплати, докато ГЕРБ са на няколко средни заплати или 10 бона.

37

Гледна точка

преди 3 години

До 25. А задаваш ли си въпроса защо други хора не излизат? И защо сте толкова малко.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35 Лятото е сезон за отпуски. Щом са отделили от времето си, вместо да люпят семки, значи имат някакви принципи. Питам ти защо пишеш, щом се водиш на работа ? Аз съм отпуск.