89

Анонимен

преди 4 години

Пред народното събрание няма къде игла да хвърлиш.Площада е пълен.

88

Анонимен

преди 4 години

Я кажете Божков колко български артефакти окраде.Частна колекция глупости.Всякакво културно наследство на Българска територия принадлежи на Държавата и мястото ми е в Националният Исторически Археологически или регионалните Музеи.Частни колекции.Хахаха

87

баба мара

преди 4 години

парите само на държавите с върховенството на закона парите за земеделиетосамо за тези които произвеждат но не на хартия няма пари за къщи за гостив българия ядем само вносни плодове зеленчуци и месо

86

Alex2

преди 4 години

Баце не знам какво зближаваш ама ако дадеш оставка тия айдуци ще те бесят с главата надолу! Така че си опичай акъла!

85

Анонимен

преди 4 години

В София е излязъл много народ. Аз не го очаквах.Явно хората няма да се откажат.

84

4epa

преди 4 години

ДО МАНОЛОВ !!!!!!!!! АМА СЛЕД УПРАВЛЕНИЕ НА БСП НЕ СЕ КРАДНЕ - ЗАЩОТО НЯМА НИЩО ЗА КРАДЕНЕ- ВСИ4КО Е ЗАНУЛЕНО - ФАЛИТ !!!!!!!!

83

Анонимен

преди 4 години

Радев кажи колко пари взе от Рск Миг да пробутваш Миг-29 Радев.Руските пари долари ли бяха или ти плащаха в рубли.Кажи как разсипахте ВВС ***.

82

Анонимен

преди 4 години

Десетки хиляди в София. Народа се събуди. В страната не знам как е.

81

до реалист

преди 4 години

На предните избори да се беше кандидатирал, да се беше представил пред хората, да те бяха избрали. Скоро има нови избори, ако мислиш, че ще оправиш държавата може да се кандидатираш. Действай! Само с токсични забележки нищо няма да направиш. Този такъв, онзи онакъв, а пък това що така.

80

българин

преди 4 години

Няма ли да се събудят май вече тези Герберски тролчета подкрепяйки КОМУНИСТА МУТРА д-р Борисов? Ако ние по възрастните излезем да протестираме срещу него Д-р Боросов.Ще ни нарече " комунисти"!Но забележете.И младите хора които скочиха срещу него.И тях нарече "деца на комунисти"?! Ама и ти си от това котило комунистическо бе д-р Борисов!!! Чудя се що са меркантилни същества са гласували за теб до сега! Верно че после ТОЙ САМ започна да се САМО ИЗБИРА! Но ще е за последно! *** ..к КОМУНИСТИЧЕСКИ!

79

Манолов

преди 4 години

До Христо ХристовТъп ли си, *** ли си, какъв си? Бойко се бил загрижил за живота на хората, даже повече от европейските лидери?!?!?! Ами, КОЙ, бе, недоразумение на природата, разреши, ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ С ПУБЛИКА, КРЪЧМИТЕ ДА РАБОТЯТ, АБИТУРЕНТСКИТЕ БАЛОВЕ, от което СЕ ЗАРАЗИХА ОЩЕ ХИЛЯДИ И ИЗМРЯХА ОЩЕ ДЕСЕТКИ?!?! А?!?! ВЛЕЧУГО ГЕРБ-аво безмозъчно!!!

78

Анонимен

преди 4 години

Радев кажи колко пари взе от шведите да пробуташ Грипените Радев.

77

Анонимен

преди 4 години

Браво на София! Пълно с протестиращи!Докарват непрекъснато подкрепления на полицията пред народното събрание.

76

реалист

преди 4 години

Единствените усилия, които прави този г*з е да яде тортички и да ги изхвърля после в ***.

75

Анонимен

преди 4 години

Егати протеста 500-600 човека, божков ТВ ги дават в близък план да не се види колко са малко.

74

kaputt

преди 4 години

Има такава професия да продаваш държавата си, бацката разпродава сега на кило за да му запазят властта това е което договаря в момента и нищо друго не го интересува , разпродава икономически и политически влияния и много много друго, вероятно цели сектори ще даде на чужденците за да му запазят мястото че падне ли правителството влиза в затвора

73

Анонимен

преди 4 години

Огромен протест в София.

72

Христо Христов

преди 4 години

До 4epa/64мутрите ги създаде луканов с помощта на сДС и подчертавам: евроатлантикът Соломон Паси!ПП. бкп/бсп се подразбира.

71

Дуда е президент

преди 4 години

Божков първият честен български бизнесмен.Радев льотчика който за толкова годи и във ВВС не направи нищо за армията.

70

4epa

преди 4 години

НЕКА ХОРАТА СИ ИЗКАРАТ НЯКОИ ЛЕВ ОТ СТА4КАТА !!!!!!!!! АМА ДА НЕ ЗАБРАВЯТ 4Е ТОВА СА ТЕХНИТЕ ПАРИ ОТКРАДНАТИ ОТ БОЖКОВ !!!!!!!!!!