525

гражданин

преди 4 години

До 558. Че ти какво друго очакваш да кажат? Че са забранени?

524

гадна твар

преди 4 години

СРС-та ползвани от сегашното правителсдтво. Ако беше обратното - пак щяха да бъдат ползвани, но от другата страна. Според мен няма нищо лошо в това хората да се организират, за да изкажат своето недоволство от властта. В крайна сметка масите са си маси - все някой трябва да ги управлява.

523

Анонимен

преди 4 години

Дали Божков е плащал данъци - трябва да отговоря Горанов. За едни 700 милиона се говореше, че Горанов удобно му е спестил...

522

Анонимен

преди 4 години

1. Гешев срещу недосегаемите, пуска всички за източване на 800000 ддс, само един лежи 1 година2. КТБ и Гешев- Ц. Василев, казва че Пеевски го е обрал, но другария Гешев, даже не го и разпитва. 3.Гешев срещу Иванчева - Иванчева се оказа че е взела с носа си няколко хилядарки, а не както правят профисионалистите да си купят жилище или нещо такова за безпари. 4. Гешев срещу 8-те джуджета- Гешев разпорежда обиск на потърпевшия и мистериозно се поевява откраднатото злато.

521

Гуфу

преди 4 години

До АнонименЕ кво по-високо ниво от министерски съвет, президенство, кмет. Искаме борба скорупцията. Арестуват и осъждат кмет хванат с белязани пари, а не този не е. Арестуват министър, зам.министър, крупен бизнесмен, стотици тонове опасен ***, а тези не са те са точни. Разкриват униклни данни за президентски съветници, разгласяват съдебни решения, преди да са обявени, лобираме за паспорти на чужди граждани, осъждани, прайм договори аз на тебе ти на мене ама през брата и т.н. и пак недоволни

520

изнервен

преди 4 години

Какво стана бе, пъпеши червени? Нали прокуратурата била фалшифицирала записите?

519

Гошефф е позор

преди 4 години

Поздрав за бай ***....и ГошеффПАДА ВЛАДА (Властта пада)..........https://m.youtube/watch?feature=emb_err_woyt&v=3_7fYTObkrw ........"Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона."Гошефф.....чуваш ли американците....И не чети като дявола евангелието, на тебе ти думат!!!!!!

518

Анонимен

преди 4 години

До 558Е че кой ти е забранил да протестираш, та чакаш да ти каже ЕС бе Ланкоуло !

517

БСП са гад.ини

преди 4 години

ЧЕРВЕНИ КАУНИ, ГЛЕДАТЕ ЛИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА НИНОВА. ЗАПИСИТЕ СА АВТЕНТИЧНИ. ПОВТАРЯМ, АВТЕНТИЧНИ, ПРИЗНАТИ ОТ САМИЯ ПАУНОВ. А опитите на БСП да се разграничат от него са много,ама много жалки и смешни.

516

Анонимен

преди 4 години

Знам,че правосъдието на страната на Гешев и го подкрепям,знам също,че престъпниците искат да орежат Гешев,за да няма правосъдие и наказание!

515

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕПак ли се повлече след мен,долна куч-ко?!.........Иначе:-На вниманието на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от т.н. "прокуратура":-Конституция на Р. България:-Чл. 34. (1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.НЕПРИКОСНОВЕНИ!!!!!Знае ли полирания и неговите мажоретки какво значи думата "неприкосновени"?

514

Анонимен

преди 4 години

ЕК излезе преди малко с изявление относно събитията в България. Казват, че подкрепят правото на мирен протест. Защо не виждам тази новина тук, по други сайтове вече я има.

513

Sichtpunkt

преди 4 години

Завещанието на милионера в Канада Игнат Канев:плащайте си данъците и ще се оправите!Само питам:този архангел Божков данъци плащал ли е?

512

Анонимен

преди 4 години

Замислете се за варианта, че може пък някои известни бизнесмени наистина да са говорили такива неща и да са провеждали такива разговори, обаче всичко да е театър. Може да е маневра за заблуда на врага. Реално човек като се разходи в центъра на София в близост до протестите, вижда хора на които по всичко си им личи, че едва ли са взели дори и 1 стотинка за да ходят там. Те просто отиват защото им е писнало.

511

Анонимен

преди 4 години

Хахаха кога родната прокуратура ще разследва случая с 8-те джуджета

510

Анонимен

преди 4 години

До 545Ама седалшщето му е Дубай, но ще се води посланик в Москва !

509

Анонимен

преди 4 години

Алооо важно съобщение от Дубай!!!!Всички на протест да свалим хунтата мястото и времето на срещата са известни!Там ви очакват изтъкнати другари от прехода:Йоло Денев;Бабикян фалшивия;Сашо куриера!др.Паунов;изтъкнатата приватизаторка КорнелаР.Овч.Румбата Галев .....и най големия ваш другар Радеф!

508

ПроСоТо

преди 4 години

До анонимен 543Това лично Виденов ли ти го каза, или Костов?Социализма и алкохола не са простили на никого!

507

Анонимен

преди 4 години

тоест, прокуратурата разполага с информация, но я използва само за удар срещу неудобни. така де, затова има протести. битката между герб/дпс и божков само и единствено помага за това да покаже протеста в истинската му светлина - спонтанен и искрен, предизвикан от нетърпимост към мафията

506

Милиционерско Блато

преди 4 години

СТРАХ ТРЕСЕ МИЛИЦИОНЕРСКОТО БЛАТО.