210

Дядо Лазер

преди 3 години

На 98 години съм и сефте виждам болест, от която няма болни, а държавата затяга мерки. То при испанския грип бяха по-айляк мерките.

209

Анонимен

преди 3 години

До Избори СЕГАА Венци Ч.???

208

Долу ОПГ ГРЕБ

преди 3 години

Правителство което плаща по 35 евро на чужденец, за да дойде да почива в България, вместо да ги дава на българите като ваучери, не е правителството на народа!!!!!!!!!!!!!!

207

Анонимен

преди 3 години

Махни вируса бе!

206

Релеф

преди 3 години

Няма никакви болни и всичко е лъжа. КРАЙ! НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ С ВАЩЕ ГЛУПОСТИ, 8 МЕСЕЦА ВЕЧЕ

205

Пъшъта Брат меее

преди 3 години

ПП МБТ 85%

204

Мяу

преди 3 години

Аналиев, Аналиев - кои от неадекватните милиционерски мерки ще възстановявате, Аналиев. В страната има 30 тежко болни от Коронавирус - 30. Не сепада и по един човек на болница в София.

203

Избори СЕГА

преди 3 години

ПП ИТН 35%ПП БЛ 20%ГЕРБ 18%БСП 8% ДПС 3%Атака 0%СДС 0%АБВ 0% ОДС 0%ДОСТ 0%

202

Анонимен

преди 3 години

Значи понеже не пожелаха да сложат в карантина 5 р.омс,ки села и да не пускат масовите мероприятия и клубовете, сега всички ще стоим в карантина? Вероятно ЕС ще ни сложи в черния списък и няма да можем да пътуваме без карантина. И защо? Защото Баце ни предпочита вкъщи, а не да протестираме и да му се пречкаме. Е браво на щаба, много се грижат за нас, няма що.

201

До 201

преди 3 години

До ще има Ооо моля ти са, не ме занимавай вече с твойте глупости.

200

Анонимен

преди 3 години

До Реалист 207Изборите които прави твоя премиер са престъпление и държавна измяна!!! Само за това трябва да лежи в затвора до живот!!!Оставка на мутрата мафиот от банкя!!!Служебно правителство и машинни избори!!!

199

Анонимен

преди 3 години

За минимална сума ще ми изработят същото шкафче едно към едно и ще го пълня с каквото си поискам,ще снимам, а ББ да се обяснява колкото си иска. Душманите на България са доста, особено в редиците на БСП, трябва дружно да се пазим.

198

аз-ът

преди 3 години

Пенциите у форума ще опикат кюлотите от кеф при такива новини. Ужасена, Златена и останалите ненормални също. Оная дето мъжа й беше счетоводител-програмист в Биг 4 направо ще изяде покривката на кухненската маса.

197

Анонимен

преди 3 години

И бледо синьото вече не ми се нрави ...

196

ИЗБОРИ 2021

преди 3 години

До РеалистАха, ти си от тези, за които кюлчетата и пачките евра в нощното шкафче на Борисов са Фотошоп и Дийп фейк, следователно няма нужда да разследваме случая.Това значи, че или си на хранилка в ГЕРБ или си абсолютно неадекватен и кух. Няма трета опция. Но аз те разбирам и в двата случая.Все пак си задръж необоснованите убеждения за себе си и си трайкай, за да не изядеш и ти шамарите около падането на ГЕРБ на ИЗБОРИ 2021:))

195

Анонимен

преди 3 години

Само простаците гласуват за Валери Симеонов. Гласувайте за Каракачанов.

194

до Не са наяде

преди 3 години

Измислен си ти. Толкова ли не можахте да проумеете, че всъщност такова нещо има, без значение дали се правят далавери или не. Да, вярно преекспонират, усвояват кинти за дълбоките джобове, но все пак има вероятност да се заразят бащите, майките, бабите и дядовците ни..Така, че се умирете малко, ходите навсякъде като развързани к.у.ч.к.и все едно абсолютно нищо няма....

193

избори сега

преди 3 години

ГЕРБ 22%, БСП 12%.

192

Анонимен

преди 3 години

Ще протестирате а, не сте доволни от живота си а? Кой протестира бе, къде са протестиращите, къде са сега жълтите жилетки във Франция, къде са сега, а? Слагайте намордниците и мирувайте, защото ковид-19 ще ви покоси всичките, радвайте се, че сте живи.

191

Smurf

преди 3 години

Долу Борисов и Герб ...най опасният и смъртоносен вирус