150

Анонимен

преди 4 години

Релеф ти имаш сигурно отзад, мозъка ти е като яйце. Принципно за вас няма спасение, бил гейтс ще ви чипира през 5 г мрежата.

149

Анонимен

преди 4 години

Време е да казват само хората със сиптоми.Явно с безсимпотмните пълнят статистиката

148

НеРазбрал

преди 4 години

Какво стана с Брус Уилис или Чък Норис, кога ще трепат вируса? Да не са излезнали в отпуска, че така бездействат? Интересно, до кога ще насаждат страх с този вирус, да взимат парите от Евросъюза и да приключват!

147

Бау

преди 4 години

Явор Божанков ви го обясни явно и цветисто! Изрази се като тиква на премиерски пост, та да го разбере и последната гламава тиква! Тоест - ,,Колкото гащите ще спрат пpъднятa, толкова и маската ще спре вируса!". Ей така трябва да говорят всички политици, ако искат да бъдат увжавани! Само Бойко се справя с такава реч и Явор правилно му подражава. Иначе, възпитание, много теория и никой нищо не схваща. Политикът трябва да се съобразява с нивото и страстите на масите!

146

Релеф

преди 4 години

До Хмм За 15 минути само, дето нищо няма да ти стане си ги слагай ТИ. Ако щеш даже май изобщо никога не я махай, даже май още 10 една върху друга трябва да ти сложа и така да бъдеш завършен.

145

Анонимен

преди 4 години

Сега..Тук 2а-3а се хвалят, че вирусът не ги плаши или, че не съществува.АМИ ЩО СЕ КРИЕТЕ ЗАД КЛАВИАТУРАТА, АМИ НЕ СЕ РАЗТЪПЧЕТЕ БРЕ ???

144

Анонимен

преди 4 години

Проекта ХААРП, зачестилите земетресения и изригването на вулканите, йонизирането на въздуха и хемоглобина на човека, койта снабдява клетките на хората със кислород. Това е по-опасно и от 5G.

143

Факт

преди 4 години

Доктори, бе! Доктори не поставят ваксини на децата си, защото като се омесели с чуждите в детската градина и щели да придобият имунитет по естествен път! А вас ви натискат да спазвате стриктно програмата за имунизиране!

142

Анонимен

преди 4 години

"Вирусът може да бъде спрян и има държави, които го направиха."-------Уви, няма такива държави. Дори там, където обявиха, че "вируса е преборен" (Черна гора, Австралия, Виетнам), той успя да се "промуши" и пак тръгна между хората.И, още по-уви, не може да бъде СПРЯН. Както не може да бъде спрян грипния вирус, и който и да било друг вирус. Както живеем с другите вируси, ще трябва да живеем и с този. Колкото по-рано го разберем, толкова по-малко щети ще има върху живота ни.

141

Релеф

преди 4 години

Знайте ли ко, вирусът си съществува, но той е изкуствено направен от СЗО в 3 различни вариянта и набързо разпространен в цял свят, а на вас ви се подиграват като ви карат да носите някакви неща и само ви тестват IQто...

140

(-_-)

преди 4 години

Гледам аз тоя единен национален портал.. Някаква статистика.. Но.. Едно голямо но. Къде точно е съпоставката направени тестове / брой положителни проби - ми няма я, защото така ще стане съвсем ясно, че това с тоя вирус е една абсолютна простотия, която се използва за политически цели. Нито е толкова опасен, нито има някакви предпоставки за каквато и да било епидемия. От март насам 216 смъртни случаи.. Всеки ден около 300 човека ритат камбаната бе ей алоооо!

139

Добро поле-16.9.1918

преди 4 години

Има справедливост и има Възмездие,бре!До началото на есента броя на починалите от КОРОНА вирус ще достигне 459 лица-толкова точно деца бяха умишлено заразени с генномодифициран ХИВ вирус в Бенгази,Либия.Невини и вече мъртви-22 г. по-късно.Има СПРАВЕДЛИВОСТ и има ВЪЗМЕЗДИЕ,бре!!!

138

Факт

преди 4 години

Науката Ви го каза - младите и здравите не трябва да се крият като мишове, а трябва да излязат, да поемат и омаломощят вируса, рискувайки собственото си здраве! Това е най добрата грижа за възрастните и болнавите, а не да се криете и когато вируса достигне някоя съчка, това да става в пълната му сила и разцвет! А и здрав човек нищо не рискува! Напротив - имунизира се по естествен път, а не да го натисне мафията и да му прилага пробно изкуствени ваксини като на обитно животно от Африка!

137

Анонимен

преди 4 години

изпуснаха напълно ситуацията, в момента тя е хаотична както каза един математик. лекарите са заплашвани да не говорят, очертава се чернобил 2

136

Релеф

преди 4 години

Аз не твърдя, че няма вирус, понеже не съм се разболял. Аз твърдя, че няма вирус защото вече толкова дълго време говорят някакви неща, а те така и не стават реалност.....

135

Анонимен

преди 4 години

Самите тестове са заразени, колкото повече тестове се правят толкова повече хора се заразяват. Има два вируса единия е този който си е природен, другия е пипнат искали са дa създадат ваксина против пневмония и са го отървали, много скоро истината ще се разбере. В САщ правиха най-много тестове и там се превърна в огнище на най-голямата зараза.

134

до 172

преди 4 години

По скоро без щаба вирусът ще си отиде! Има ли щаб, ще има и вирус! Венцо Пандемията, Тошо Клъстера и Анчо Дифузията трябва да бъдат озаптени!

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173И като дойде някой от чужбина пак ще има вирус.И не мисля че са го спрели на 100 процента все пак без камери които да следят хората това едва ли ще е възможно. Ако може да се проследи един болен то може да се остановят всичките му контакти с точност.

132

Анонимен

преди 4 години

Вирусът може да бъде спрян и има държави, които го направиха. Нещата опират до хигиена, карантина и спиране на вноса на заразата от чужбина. Нищо сложно и нищо страшно.

131

Анонимен

преди 4 години

Мисля че трябва щаба да подаде оставка то с него и без него ще си има вирус.