53

Жорко

преди 3 години

Не знам откъде го намериха този, но има топки! Браво Гешев! Работещите, честни българи чакаме такъв като теб вече 30 години.

52

Анонимен

преди 3 години

Каква корупция. В България всичко вече е сведено до клептокрация. Никакъв срам, никакво поне външно благопреличие.

51

Анонимен

преди 3 години

2) Противозаконно ли е да притежаваш евро?Не. Но въпросът е откъде е :) Ако е несравнимо с доходите ти и си държавен служител, трябва да бъдеш разследван.

50

1

преди 3 години

Днес прочетох ,на първа страница,на ежедневника "БЪЛГАРИЯ ДНЕС",едно заглавие,на първа страница,с две фалшиви,ли да ги нарека ,или лъжливи новини,цитирам "Сара Джесика,искала да посети България,и да види,най-дълго управляващия лидер на балканите",кажете ми има ли нещо ,вярно в това заглавие,колко е управлявал,2 недовършени мандата,третия също,е на път,да бъде не завършен,нито е най-дългоуправляващ,неговия приятел ердоган е най-дълго управлявал лидер,но мисирките от вестника,нищо не пишат за праз

49

Анонимен

преди 3 години

Гешев, нали щеше да разследваш бандитската приватизация от 1990 година насам?Какво стана? :)

48

Ф.С.В.

преди 3 години

Живеем в една Пародия на Държава и-най лошото е че Бъдещето почти не съществува за България и българите ---горчивата истина за народ които ще умре без война и катаклизми -убит от самите българи УДЖАС!!

47

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Българския народ действително никога не е живял по-добре. *** по селата да видш как безработни и работещи за МРЗ не се трудят да изкарат нищо от градината си или да гледат животнни за допълнителна прехарана защото дори с МРЗ или минимална пенсия може да си позволиш да не работиш черна кърска работа. Едно време при соца всикчи разчитаха и на домашна храна защото беше скъпо спрямо заплатите.

46

Анонимен

преди 3 години

Каскетът се прави на голям шериф, за да отклонява вниманието от Хунтата и от мафиотските завоевания на Бацце!

45

Анонимен

преди 3 години

До АнабелНе, не е противозаконно. Единственото противозаконно в случая е че се спи без маска, другарко Анабел. Макар, че бих махнал от името ви сричката бе.

44

Шефа

преди 3 години

Гешев , ами те гледат вече над 10 години , как Премиер Борисов и ордата МУ пълнят чекмеджета и офшорни сметски!Но Прокуратурата спи за тях , мижа и се прави на умряла!

43

АЛО ВАНЪО

преди 3 години

1) Противозаконно ли е да спиш?2) Противозаконно ли е да притежаваш евро?3) Противозаконно ли е да притежаваш огнестрелно оръжие?НЕ ЗНАМ КОЙ ДА ПИТАМ...ТОЯ МИШО БИРАТА И ТОЙ СЕ СПОМИНА....МАРГИНИТЕ НЕ МИ ВДИГАТ

42

Винету

преди 3 години

До 37. За какво?

41

Анабел

преди 3 години

Я ми кажете, драги ми смехурковци. Ако допуснем, че снимките от спалнята на Борисов са истински (в което дълбоко се съмнявам), но ако допуснем само за момент, че са напълно автентични, то:1) Противозаконно ли е да спиш?2) Противозаконно ли е да притежаваш евро?3) Противозаконно ли е да притежаваш огнестрелно оръжие?Какво точно трябва да се разследва в случая? Знам, че не може да отговорите, защото акълът ви работи на ниво базови инстинкти.

40

Ф.С.В.

преди 3 години

Много ми е смешно когато Властта си мисли че Българският Народ е прос-т !! Българският народ е много интелигентен и е много голяма ГРЕШКА и подценяване да го мислят за Прос-т,То не бяха статии колко хубаво живеем-колко е евтино-какви хубави заплати взимаме-как Премиера мисли за хората и си дарява заплатата и живее без пари -как Гешев се бори срещу Престъпниците и търси някой с милиони евра и килограми злато за да го вкара в затвора като поредният Олигарх-НИЕ ГИ ТЪРСИМ И ГЛЕДАМЕ ДА НЕ ГИ СРЕЩНЕМ!

39

Анонимен

преди 3 години

malii...kakto varvi ste arestuvat i akademika na chervenia krast, patriarha, vladikite...

38

Анонимен

преди 3 години

ГЕШКА ТИ СЕ РАЗРАБОТИ ЛИ БЕ....КРАТУН ЛИ КРИЕШ

37

Анонимен

преди 3 години

Ох мамини червени олигоферееенчициии.Само да ви образовам.Наркоразпространениет през България е организирано от БКП. Наркотрафика, продажбата на оръжия и подпомагането на тероризъм са единствените сигурни валутни приходи на просперираща България, която неможе да си покрива валутния дълг. Дълги години и до сега нарко каналите се държат от хора подчинени на едни и същи. Познайте кои са.......

36

Анонимен

преди 3 години

Ех това не е демокрацията, не е честно само Баце да е покровителстван и всички други разследвани. Друго си беше при тройната коалиция на Станишоглу ефенди, тогаз никой не закачаха - от най-големия до най-малкия айдук и всеки си въртеше бизнеса спокойно, затова имаше невиждан икономически растеж. В крайната сметка дрогата е просто бизнес и никой никого не кара насила да влиза в него.

35

Ром'с

преди 3 години

Какво искате от ромите,когато българите какви ги вършат....

34

Анонимен

преди 3 години

тикво, и да не разследваш бб, от ек ще го разследват!