11

Анонимен

преди 3 години

Не е слободия. А лоша организация на живота. Навлякоха ни навсякъде да сме нагъчкани, смята се за напредък. Докторът сигурно знае, че по развития свят има огнища в големи градове в големи жилищни блокове. Тоталното запечатване на сградите е вредно, откъдето и да се погледне. Заразени хора със симптоми не ходят на лекар, защото нямат парични доходи, не са осигурени. Работа по трудов договор в много райони на провинцията е лукс, да си чистачка в селско училище, е с връзки и партийна протекция.

10

Анонимен

преди 3 години

Учителките в Перник отрицателни-набедени, че и карантинирана градината, 73-*** от Доспат също не са болни, та какво стана с дисциплината? Или пускате "болни" за да вземате пари по клинични пътеки, пък премиерът си замазва гафовете

9

Анонимен

преди 3 години

Процента на болните е 4,24% и това е от около 3011 проби. Ама министерството нарочно говори не в проценти а в обща бройка на болните за деня. Така се получава, че ако изледваш 0 - няма заразени; ако изследваш 500 има 20 заразени и ако изсследваш над 3000 има над 100 заразени. Колкото повече се тестват на ден толкова и повече ще са заразените.

8

Чиновник

преди 3 години

Изобщо не трябваше да вдигат мерките. Най-много можеше да отворят парковете, но само за разходка. Без сядане по пейки и без събиране на повече от двама човека на едно място. А заведенията не трябваше да ги отварят изобщо. Видя се, че може да се живее нормално и без заведения. На простолюдието изобщо не трябва да ви отпускат каишката, защото сте безобразно нагли и ***. На вас ви дай само да се събирате на тумби по кръчми и по паркове и да се наливате с бира денонощно.

7

95893

преди 3 години

Защо хората, чиято работа позволява да я вършат вкъщи, ги върнаха в многолюдните офиси?

6

Мразя ФАЩ

преди 3 години

стига бе пак ни плашите разбра се ,че е една голяма измама този корона вирус!Стига сте психирали хората!Пандемия НЯМА!

5

Неграмотен

преди 3 години

Лъжите народа с тази корона да отвличат вниманието на болните проблеми на българския народ

4

Анонимен

преди 3 години

Ехо професора...ти да не искаш да стоим в клетка ,защо не кажеш истината ,че тия от Германия са вече тук!!

3

лелеее

преди 3 години

Много като този прибират парички от този цирк, затова е загрижен да има ''заразени''.

2

Дачо

преди 3 години

20 процента от заразените стигат до болнично лечение.При 2% в Пловдив и процента в Бургаст..случаите са 9 хиляди.Колко от тия 9 хиялди са влезнали в болница? Ако включим и цялта държава процента идва под 1....

1

Анонимен

преди 3 години

балтов, а в китай и русия като е върл комунизъм, защо бе има толкоз заразени, да та... в професора! Какво само ни обвеинявате? не ни дразнете, ей!