280

Анонимен

преди 4 години

Вместо с ракети,танкове ,самолети и други железа,на военния парад трябваше да мине само един човек с престилка ,маска ,ръкавици държащ малка епруветка с нови вируси.Така Русия щеше да покаже сила.

279

Анонимен

преди 4 години

Ще откриват ли църквата с образа на св. путин отложена от 09.05.2020г.

278

Анонимен

преди 4 години

Другаря Зозо правилно е забелязал, че бъдещето е в дюнерите и бъргерите, а не в пирожките и пелмените!А пък борша е демоде откакто спряхме да изнасяме селскостопанска продукция за Рассия и по магазините се появи месо!Така че другари - идеологията е хубаво нещо, но трябва да се яде.Орентирайте се към фаст фууд бизнес!

277

Анонимен

преди 4 години

България и Руссия заедно ЗАВИНАГИ .КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЪРЖАВИ КОИТО СЕ БОРИХА ЗАЕДНО СРЕЩУ / ХИТЛЕР /

276

срамота

преди 4 години

Нашият безстрашен русенски войвода от ДС , агент Иван Терасата ,смело ще поведе Шайката крадливи герберасти към поредния рубеж -къщи за тъщи и плеймейтки ,апартаменти с лични асансьори и пълни чекмеджета с евраци.Очаква се парада на корупцията и алчнастта да приеме лично др.Барба Ганьос.

275

Парадът не беше с

преди 4 години

нищо ново.Разбираемо,все пак епидемична обстановка. Интерес предизвикахахората с куфарчета вляво и вдясно през 4-5 човека от Путин,след края напарада,когато той и другите с него се запътиха да поднесат цветя пред вечнияогън.По-точно,интересно е какво съдържат тези куфарчета-"атомни"куфарчетали са,или в тях има специални средства за защита на Путин?Надали,някойчиновник носи в тях отчети за стойността на парада и фактури за плашане,или закуска и напитки.

274

Тонката

преди 4 години

Който не храни своя армия, ще храни чужда, нали знаете:):):)чакайте НАТО да ви пази, пък то в мозъчна смърт:):):)като почукат комшиите утре за Кърджали, ще си ядете заплатите и мерцедесите и телевизорите:):):)

273

Зозо

преди 4 години

"Тия що не почнат да правят парад всеки ден"ти що не си гледаш дюнерите без да философстваш

272

Джедай Мастър

преди 4 години

Тия що не почнат да правят парад всеки ден - ей така да не губят форма. Примерно сутрин от 7 до 9 парад и после си отиват на работа?

271

Анонимен

преди 4 години

Поклоник на Москва!? Баба ти е пила бял казашки протеин, срам!

270

Анонимен

преди 4 години

Неслучайно руснаците не обичат да говорят за ВСВ, а за само за тяхната т.нар. отечествена. До нападението през 1941г. СССР е агресор и съюзник на Германия. За около година и половина СССР анексира и завзема части от Полша, Финландия, Румъния, изцяло Литва, Латвия, Естония. Навсякъде в тези страни е имало комунистически чистки и терор. Истината е, че Хитлер е изпреварил Сталин с някоя и друга седмица. Четете/гледайте Солонин, Суворов и др. учени - ревизионисти. Не са всички слепи и глухи в РФ.

269

ABC

преди 4 години

Много ***, много нещо! Бесни са побеснели!

268

Цола Драгойчева

преди 4 години

Другари цоциалисти!Нашият другар, Льотчика, се е изказал, така че юруш на коментарите. Трябва да му ударим едно рамо!Касае всеки цоциалист!Срочно се прехвърляйте!Венсеремос, другари!

267

Национален идеал

преди 4 години

България е европейска и християнска държава и трябва да защитава ценностите, които са изградили този континент. За съжаление, неолибералната отрова е опиянила западноевропейските ни събратя, а сред самите нас има много поклонници на източното азиатско мракобесие, идващо от Русия. Ние трябва да дадем пример на нашите европейски събратя като защитим културната си същност и не я подменим с измислени сатанински идеологии. Това е пътят пред България!

266

Анонимен

преди 4 години

България май още не е член на европейската космическа агенция. И нормално, чак сега отмениха в Перник водния режим, къде ти космонавти като Георги Иванов и Александър Александров.

265

Анонимен

преди 4 години

Поклониците на Москва не са Българи, очевидно : ) подкрепят червеният ботуш и цялата диктатура донесъла на света. Тази карма не може да бъде изкупена и от останалите крепосстни селяни! И за тези, които не помнят - Москва е била конюшната на Българите, помнете, ние сме ги създали!

264

77

преди 4 години

До Анонимен 221.........Калашника след 2/ два / пълнителя по 30 патрона се тресе като на кючек , всички чаркове играят !!! от стар кашик...

263

Анастаси

преди 4 години

Едни и същи ръждясали тенекета всяка година, ако прелетят два Ю ЕС Раптора над *** и ще оцапат гащичките, ГОУ ЯНКИИИ !!!

262

Анонимен

преди 4 години

Крепостните селяни! Еволюцията ги е подминала!

261

Зозо

преди 4 години

"75 г. от победата във Великата отечествена война????????ТАКАВА ВОЙНА НЕ ЗНАМ ДА ИМА"ми ти пък все нищо не знаеш. Айде отиди си довърши седми клас и тогава давай мнение