18

До 17

преди 4 години

Да ти го пльосна в супата брат !

17

Не извратен тип

преди 4 години

Маските са риск за здравето на хора със паник атака,хора със сърдечни проблеми и проблеми със белите дробове.Маските могат да придизвикат инфаркт защото ограничават прихода на кислород.Мислете за здравето си,не носете маски

16

Чингиз Хан

преди 4 години

Бълагарина като свали маската и все едно е хелоин!!!

15

Митко 19см

преди 4 години

Турски професори казват че ако тенденцията се запази, след няколко месеца вируса ще наподобява настинка и ще изчезне. Броят на заразените се увеличава но смъртността пада.---Мутациите, при които домакинът умира, нямат шанс да продължат. Остават другите, при които домакинът оживява и предава вируса нататък. И с корона ще стане така, трябва време. Ще стане наистина като настинка, но няма да изчезне напълно.Теорията на Дарвин важи и при вирусите.

14

Анонимен

преди 4 години

А преди маските какви хубави уши имах.....Сега кихнах и ми се скъсаха ушите!:((((Клепнаха..

13

Анонимен

преди 4 години

Брутално неадекватни! Когато вътре в страната още нямаше заразени, те ни изпозатвориха като *** и пускаха безпроблемно самолети и рейсове да прииждат от страни със зараза. Когато и тук се разпространи вируса (чудно защо и как ли...) вместо да впрегнат ресурсите (финансови, човешки) да изолират, контролират и ограничават т.нар. огнища, те сложиха рестрикции и намордници на всички. Полицаите вместо да вардят братята манга.сарян, ще щъкат по магазини и трамваи да глобяват който е без маска. Пфу.

12

Факт

преди 4 години

Българката е по хубава с маска !

11

Анонимен

преди 4 години

*** неграмотни...изпълнявайте указанията!

10

Жълти зъбки

преди 4 години

И нерви лабави, не сваляй маската , че се вижда Лицето и става зле. Колко по убави съе с маски ако знаете ! Немаше ги сваляте ако знаехте

9

Анонимен

преди 4 години

Мангъров министър на здравеопазването!

8

Айде

преди 4 години

Материала не се оняснявай ами слагай маските да слриете жълтите зъбаци !

7

Анонимен

преди 4 години

уууууууууууууууууууу!

6

ДГД

преди 4 години

А ген. Майтапчийски какво каза от Халкидики?!?

5

Фики Стораров

преди 4 години

Изходът е, Бойко да обяви, че тестовете травмират народа, и затова се спират.Който е болен- сам да търси помощ.Проблемът ще изчезне, даже Мутафчийски ще се върне, да обере част от лаврите.

4

Fenasi Kerim

преди 4 години

Добрата новина която чета по турските сайтове е че вирусът е мутирал. Все по рядко поразява белите дробове. Дори 90 годишни оздравяват макар и на легло. Докато "прескача" от човек на човек се "опитомил". Дано да е вярно. Турски професори казват че ако тенденцията се запази, след няколко месеца вируса ще наподобява настинка и ще изчезне. Броят на заразените се увеличава но смъртността пада. За съжаление вирусът се" опитомява" с цената на човешки животи.

3

Браво

преди 4 години

Евала !

2

герб ке ПАДНЕ

преди 4 години

Да се знае и помни - Който носи маска е симпатизант на ГЕРБ

1

Анонимен

преди 4 години

Онаниев пак нещо е онанирал пред снимката на Вожда