146

Иван Козарев-Балкан

преди 4 години

*** ага, важното , че твоята мазнинка не изтънява;))) Самор само от теб още не си похапва, че да отслабнеш. Е, виж Утито Бъчвата как го гризна Саморката;))) Защо не си вкусен за Самор? Защото си служител на алпът Яга Албастъй, трупаш пачки за него по шкафчетата си;)))

145

Анонимен

преди 4 години

За шайката на ГЕРБ най-важното е да крадат колкото се може повече, а държавата и народа са им последна грижа.

144

АмчъмдейвиС

преди 4 години

Яшшша ве брат оригинален си,лайк дойче и габана хахаха....

143

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се разберат две неща и да се направи едно. Да се разбере, че търговските банки ДСК и УниКредит раздават парите ни с милиони на някаква герберска шайка и че Цацаров и гешефта въобще не ги интересува че някой има повече от 8 хиляди в брой у дома с неясен произход. Това което трябва да се направи е народът да си вземе парите от чекмеджетата. Може да оставите капачки

142

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата да се самосезира защо гърците сложиха снимката на Тулупа на обложката на "Бай ***". Умишлено ли беше или да?

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 149То е ясно и на слепците че с "кръв" ще го изритат, все пак не е лесно да пуснеш кокала.

140

Анонимен

преди 4 години

Лошо време настъпва за шайката. Народа озверява без работа безпаричие и глад. Вчера сравних цените в Германия и Бг. За 50 евро в германия пъниш храна в хладилника за седмица за семейство от четири човека. В Бг за 100 лв неможе да нахраните четири човека за три дни. Но иначе Мазния добре сее налял с тези евро пачки у шкафчето. Той затова иска да ни вкара еврозоната да си харчи пачките.

139

Анонимен

преди 4 години

Стани ми стани що ми сладко спиш, вместо банкноти от по 500 евро да броиш.

138

Анонимен

преди 4 години

Платените Мересиевци на Тулупа се активизираха...:)

137

Сата НАТО

преди 4 години

Махай се бе, с виня! Сега и на баща за нацията ли ще се представяш? Изчезни за Барселона с 200, докато не си провалил държавата като правешкия си ментор. Българският народ нужда от фашистка диктатура няма.

136

Анонимен

преди 4 години

ЕС си отива с Меркел.За последно нека всички видят до какво води една държава ,когато се управлява само от жени.

135

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко се изживява за...безапелационен държавен...фактор,без който слънцето ще...заобиколи Родината и Луната няма да се...покаже.Много обичам такива да ги...гледам,като разберат,че са станали...изведнъж последната...дупка на кавала.Явно почти всинца от неговата...кохорта разбраха това(народа...отдавна),а само величието е някъде на Олимп и си...намества сам...лавровия венец.

134

И те така баце

преди 4 години

Oт догодина... България е в криза от 30 години насам, така че не ми дреме дали светът щял да бъде в криза. Българинът живее по тези земи от хиляди години а вие г-н Борисов, успяхте само за 10-12 години да го прогоните от земите му, от домът му, да го отдале1ите от малкото останали майки и бащи, баби и дядовци, от целият мъ род. Проклет да сте, г-н Борисов. Вие и цялата *** която е в парламента и в управлението.

133

Анонимен

преди 4 години

Василе,оставка се иска на избори,а не по форумите.Тука няма да я получиш.

132

Poeblo

преди 4 години

Ох ох ох комунистите пак вият на умряло .... Мххххх

131

Анонимен

преди 4 години

До Отец МазнековАми! Ще напуснат!!! Напротив, ще се наведат още по-ниско за да се хванат за палците! Келепира е по-важен от г*за.

130

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 138Някоя АГЕНТКА може би, нали знаеш че слабото място на мъжа са хубавите жени...хахах.Той си ги е допуснал Тулупа, той да си сърба попарата, НСО му били виновни моля ти се....

129

Анонимен

преди 4 години

Айдее пак почнаха халюцинациите.. 250 завода имало в България. В България може би има 20-30 завода МАКСИМУМ. Останалото са цехове .Нали ги видяхте японците от великата фирма за кабели.Закриха завода за 24 часа.И тва е завод.Тва е просто манифактура от ранната индустриализация.Бг си е там.В 18-ти век.Отворили парковете защото го билобгружа за хора.. Хахаха ! Отвориха ги защото никой нямаше да гласува за тях.Хора с милиционерски манталитет. Дай им забрани ограничения и затворници.И мизерия.

128

Анонимен

преди 4 години

Ако не мислеше само за мазнинка,а беше станал вегетарианец,фигурата ти щеше да е съвсем друга.Ама с толкова много пари как да не похапваш само мазнинка.

127

Мутрата

преди 4 години

Не може и мазнинки и чекмеджета!Казах!