33

ДО 39

преди 4 години

НА ЕСЕН ЩЕ ФЪРЧАТ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ ГЛАДНИ БЪЛГАРИ МОЕТО МОМЧЕ ТРОЛСКО НА ТАМ ОТИВАТ НЕЩАТА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ЛЪЖИТЕ.

32

Анонимен

преди 4 години

На есен ще е веселбата - празни джобове и армия от заразени! Прегръщайте Мангъра със стадния имунитет.

31

Анонимен

преди 4 години

Дойде Ужасена платения ***. Човекът с 500 коментара на ден! Аз излизам да покашлям малко навън. Вие си милейте за робството и в найлон се увийте. Само за справка - без корона до 8 сутринта са починали над 100 души днес. Лек ден.Ужасена, пази си клавиатурата, ГЕРБ няма да ти я покрият, ако се счупи от много тролуване.

30

*?*

преди 4 години

А какво можем повече да направим?

29

сокол

преди 4 години

И да сте без маски всичките-туристи няма да има.Гаранция няма,че заразата не е в самолета,в такси,аерогара,пък да не говорим за хотели и ресторанти.Какъв кеф да ти обслужва сервитьор с маска,ръкавици?Да пиеш от пластмасови едноразови чаши и да се храниш от хартиена чиния?И не знаеш-кой е здрав-кой болен от персонала?Нали пият аналгин...Глад чака..Целия свят в очаквпне-какво утре ще се случи?В Англия училища не работят,заведенията,молове-също..Големите им червени автобуси пътуват с по 1-2 пътника

28

Мангъров и Герб

преди 4 години

Днес заразихме още 105 и убихме 4, доволни сме. Забраняване да се взимат мерки, всеки с маска ще бъде глобен. Това е просто едно грипче, хахах

27

Анонимен

преди 4 години

Агнешкото, ракията и зелената салата излизат!

26

иии

преди 4 години

в сряда - 150....

25

Ужасена

преди 4 години

Мале мила, незнам какво да кажа освен да се молим! Пламнахме, пламнахме, вие неразумни и безотговорни българи, вие които не носите маски и се разхождате безпричинно по улиците, заради вас пламнахме! Сега заради вас ние отговорните пак ще сме заключени!От понеделник най-вероятно НОЩ ще върнат мерките, което ме радва и ще ви заключат и ще ходите само до магазина и аптеката с СМС или декларация!Връщайте маските, искам всички по улиците да ги виждам с маски, защото всеки е потенциален заразен!

24

Анонимен

преди 4 години

Я па тоя ***. Задушил се е от маската и вече има халюцинации...

23

Анонимен

преди 4 години

Няма спасение вече, изпуснаха мача....

22

Злобрев

преди 4 години

Maчкай, КОРОНА. Убивай неверници и конспиратори. Искаме по 300 случая на ден и кервани с трупове.

21

ДО 25

преди 4 години

МИНУСИ ИМА ЗАЩОТО ИМА ЕДНИ ТРОЛЧЕТА ПРАВИТЕЛСТВЕНИ КОИТО ЧРЕЗ ПРОКСИ БУХАТ МИНУСИ НА ХОРАТА КОИТО КАЗВАТ ИСТИНИ ТАКА ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ.ТОВА СА БЪЛГАРОФОБИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ КОИТО НЕНАВИЖДАТ БЪЛГАРИТЕ.

20

До 14

преди 4 години

Явно българинът не схваща, че шансът да умре от некорона е 300 пъти по-голяма от това да умре, като носител на корона. Не разбирам защо имаш толкова минуси. Явно наистина си мислим, че в БГ не се умира от нищо друго. Затова належащи медицински теми се пренебрегват.

19

Анонимен

преди 4 години

Брифинг и отново да пляскаме по терасите ?

18

местен свинар

преди 4 години

Господа, византийците винаги са били по хитри от Вас! Ето и сега, въпреки напъните на тиквите да внушат завишени бройки вирус, но като изрично казват, че блокади на населени места няма да има, Гърция иронично заяви, че само спрямо българите от европейските страни, няма да налагат никакви ограничения за пътуване! А Ганьос си мисли, че като обяви 2 дни по 100 заразени и гърците ще кажат - Не ви искаме на Бялото море! Имате си Черно! Дрън!

17

Анонимен

преди 4 години

Пламнахме!!!

16

Минуси платени

преди 4 години

Маскираните верващи със страшните аргументи са ми като тълпата, плачеща като види Ким Чен Ун. Някои са платени, други имат интерес, трети верват и са се филмирали, четвърти нямат две гънки. Типично за слабоумни и наплашени хора - доста са злобни и агресивни. А платените - за 50лв за тролстване ще си затрият децата.

15

Намордник с цигара

преди 4 години

Как цъфтеше таз България, никой не умираше докато не дойде страшния вирус. Носете маски и ръкавици, сваляйте ги само като пушите. От цигарите никой не е умрял, ама с корона са умрели цели 150 души за 4 месеца хахахахахахахаха

14

GG

преди 4 години

Цялата работа е, че в началото никой не знаеше много за вируса и колко е опасен. Хубаво направихме, че взехме адекватни мерки навреме. Вирусът се оказа не толкова опасен, поне за хора без сериозни заболявания. Без адекватна хоспитализация щеше да има повече жертви. А на мангъровци им е много лесно да дават акъл без да носят никаква отговорност. Лек ден