34

Анонимен

преди 4 години

Най-достоверното в Тренд са очилата на Евелина.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Лигично е" Това е абсолютно нелогично. Ако си *** не само че няма да ти платя ами ще те изгоня с гръм и трясък, ако си глупав недей да пишеш по форумите. Писна ни от *** и ***. Защо редакцията не отсява и не трие Глупостта.

32

Анонимен

преди 4 години

Фактически сме в национална Катастрофа, без да сме нация де.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36А твоите желания до какво се свеждат?

30

неверник, очевидец

преди 4 години

Първата в историята изцяло виртуална пандемия. Не се разпространява чрез 5джи, а по т.нар. "медии". Основно, кред 80-те% от населението, както показва изследването.Особеното е, че жертвите са по-малко от обикновен грип, а страхът е по-голям и от чума.

29

Анонимен

преди 4 години

Защото една част от населението няма дори зачатъци на мозъчна дейност. Животът им се свежда до ядене ***..не, пиене и гледане на телевизия. 5G, рептили, кемтрейлс, световен еврейски заговор, чипирания, земята е плоска и т.н. простотии - кой с всичкия си може да вярва в това?

28

Неграмотен

преди 4 години

Защото всичко се върти до едни пари а за народа никой не мисли

27

Анонимен

преди 4 години

Трябва ли да вярваме във вируса и да му се кланяме, да пийнем Белина или нещо ?

26

Анонимен

преди 4 години

На който му пука за някакъв си вирус, да не излиза от дома си до края на живота и да носи маски дори и като спи.Какъв е проблемът?

25

Анонимен

преди 4 години

Доцентските и професорските титли ги раздавате на килограм кой да ви вярва. Всички специализации в Европа и света са завършени от хора заемащи места в администрацията. Изискванията са такива, че само администрацията ги покрива и така се възпроизвежда сама.Няма как да имам доверие на хора, които повтарят клишета по медиите. Отнася се и за Еврокомисията и ерокомисарите също са по клишетата.

24

Анонимен

преди 4 години

Лигично е след някой вирус да се появи чипиране на населението по света с цел да се лекуват болните и така да се спира разпространението му. Всичко е въпрос на време.Може би за да се слечи чипирането трябва да се появи по-силен вирус и тогава хората ще имат причина да ни чипират.

23

Анонимен

преди 4 години

До 33Защото не си се информирал какво реално става там, а повтаряш като папагал нещо чуто някъде. Има епидемия и то с доста жертви.

22

Анонимен

преди 4 години

A защо намя ковид епидемоя в Швеция?

21

Анонимен

преди 4 години

Смешното в цялата работа, е че човек днешно време има достъп до толкова много информация, но вместо да прочете как реално стоят нещата той предпочита да чете разни смешни постове във фейсбук и да си мисли, че е истина... Ама така е... на глупавия човек му е по-лесно да вярва в конспирации защото са лесни за разбиране. Казват му, че Бил Гейтс е сатанист (понеже е милиардер) и иска да избие децата и *** му завира чайника ...

20

Анонимен

преди 4 години

Тази дама да не се е побъркала, българите смятали, че Бил Гейтс слага чипове ? Кога Бил Гейтс е идвал тука и да ни слата чипове, нещо сме пропуснали ?

19

Анонимен

преди 4 години

До 24Едва ли ще позволят каквото и да е, защото гафа е голям. 300 000 безработни, икономиката дърпа назад, туристическият сезон нулев (това ще се усети по-късно), хората масово без отпуск ... А и реално държавата беше под домашен арест 3 месеца!!!!!Ако това за хората не е проблем, то хората си заслужават съдбата ...

18

Анонимен

преди 4 години

Просто тренировка, колко може да се Гаврят с робите. След тва глад и веселба, за да излезе тиквата спасител. Всичко е точно.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16Ако си кисллл, че и в чужбина хората не дискутират и не търсят отговори ...А и какво очакваш? Изкачва някой, казва това е така, защото аз казвам, че в така и ще правите това и това и всички да следват ли? Да имало е такъв период в европейската история, в която сляпо са следвало разни попове и са горели хора за вещерство

16

Анонимен

преди 4 години

Най-добре ще е от форума да се съберем и да направим едно разследване за вируса в България, но едва ли ще ни пуснат навсякъде.

15

Анонимен

преди 4 години

Бойко пусни им ималко коронавирус по 5Г антените да млъкнат малко ве... аман.