58

Анонимен

преди 4 години

С голям корем си от нашето море, братле - от кофти храната и кофти пиенето.

57

Анонимен

преди 4 години

Щом в неделя пишеш такива хейтове си ми ясен! Пари йок!

56

Анонимен

преди 4 години

А бе пиши колко е красиво ще те разбера,ама колко е евтино....! Сигурно си с голям корем от ядене и пиене в Гърция!

55

аз-ът

преди 4 години

Гърция е с хубави плажове,но да пишете че е евтино е лъжа!----бе не ми пука бе, двойно и тройно ще плащам, кредити ще тегля, пари ще губя - само на български хотелиери и концесионери да не плащам бе. Само на Никиту Димитров от кллипа да не плащам бе. То нагло бе, вместо да се извини - то лъже отгоре бе! Ей те такива са всичките бе, един лев, един КЬОРАВ лев от мене няма видите бе. ФААААДРРРОООООООООМММААААА !

54

Анонимен

преди 4 години

Bad Company,Виж, че самия концесионер не отрича - такива цени е имало. Можеше да каже - такива цени при нас не е имало никога.Платили са, после са се усетили, че са ги натоварили и така. А и касовият бон е наистина скандален, реално не разбираш за какво плащаш.

53

Анонимен

преди 4 години

Ходите по голяма нужда в собственото си гнездо за съжаление!

52

Boko bo

преди 4 години

Аз съм бил по таверните минимум по 2ва пъти на ден, както и каквото ми пожелае душата на плажа. За мен, жена ми, дъщеря ми. Може би около 1500? или малко отгоре. И доста далеч от Халкидики или Катерини. За 16 нощувки 1600? в тристаен ап. с две тераси огромни на 25м от пясъка. И три години там. И докато мога там, НО в България само в краен клучай.

51

Анонимен

преди 4 години

Гърция е с хубави плажове,но да пишете че е евтино е лъжа! Там е точно толкова евтино колкото в Германия или Австрия,та и отгоре заради курортите! Бай *** с мускалчетата моливи не носят и не използват!

50

Анонимен

преди 4 години

Съвет към плажуващите в България това лято - избягвайте кафявата вода!

49

Bad Company

преди 4 години

Аз концесионерите на Слънчака ги ненавиждам от дъното на душата си ама тук нещо ми понамирисва. Ако на мен ми донесат сметка надута три пъти първо ще попитам защо е така. Това, да си платиш дрането, а после да го публикуваш в мрежата ...........................тц! Има нещо гнило.

48

Факт

преди 4 години

Всички български мутри ще бъдат изтребени 2020

47

Анонимен

преди 4 години

Байно, вица за Иванчо и тъпана го знаеш, предполагам :) Плувай във варненската благодат и бъди щастлив.

46

аз-ът

преди 4 години

Не става ясно от това, което видях в интернет, пише плажна услуга в единично число. Не става ясно дали става въпрос за чадър, шезлонг, може да са ползвали джет,----Никиту Димитров-Концесионерчето обаче подготвено, няма грешка! Знае какво да каже! А кой ги дава тия касови бонове от, които НИЩО НЕ СТАВА ЯСНО БЕ? Защо, като не става ясно ги издавате така?Е за тва няма стъпя на БГ море, само в чужбина, УМРЕТЕ ОТ ГЛАД БЕ, ДАНО БАНКИТЕ ВИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО, НИКИТО ДА СТАВА КАТ БАЩА СИ КОМБАЙНЕР !

45

Анонимен

преди 4 години

Дюнер за 2,50 си ял, ама пилешки,я недей да лъжеш!

44

До 46

преди 4 години

Ти май от Поморие по далеч не си мърдал. Хахахахаааххахахахха

43

Анонимен

преди 4 години

С евро и петдесет в Гърция можеш да влезеш евентуално в клозет,байно!

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКво бе, хотелиера, кризата ли те затресе?Да те светна, че повечето българи си пълнят багажниците не като отиват към Гърция, а на връщане. Много те ми интересни - мислите си, че както при вас идват със сандвичите, така ходят и при комшиите? Че там на моменти е по-евтино отколкото при вас бе! Дюнера (гироса) е 2,50 евро! Има да си сънувате потока от "платежоспособни" чужденци тази година....

41

Анонимен

преди 4 години

Що бъркате на човека в джоба? Платил си е концесията и е сложил цена,дал е и касов бон! На който му е скъпо,отива в Турция,Гърция! Там са балами и за българи е евтино!

40

До 40

преди 4 години

Бягай да се къпеш в тиняка на черноморието не ръси акъл, Гърция е светлинни години пред нас в всяко отношение ! Услуги, отношение, цени ! Не ми сервират замразена скймрия за 15 лв. вервай ми ! На нащо тинячеморие няма ама нищо, което да ме привлече. Да не говорим за обкръжението което така силно подтиска, мутри и некви напомпаняци с празни погледи !

39

Анонимен

преди 4 години

Тия люде са непоправими. Тая година обаче ще похапват чадъри и ще рупат шезлонги...Да им е сладко...