236

Анонимен

преди 4 години

....На път е да изгуби и то евросредсТва за централна градска част и линията на трамвай номер 5,каква некадърница и затова в последното изследване дето Бойко детронирал Гадев въяросната Фандъкова има 17% одобрение.тОЛКОЗ,ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СИ МЪНКА КОЛКОТО СИ ИСКА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЕДНО И СЪЩО,САМО ЧЕ РЕАЛНОСТТА НА УЛИЦИТЕ Е НЕЩО ДРУГО И НИЕ НЕ СМЕ СЛЕПИ.

235

Анонимен

преди 4 години

Ако не крадяхте от парите за магистралите нямаше през година да показват дефекти, да потъват,да са на вълни .....Като излезете от България огледайте магистралите на Сърбия на Турция на всичко съседи какви са ,това са правени пътища с переспектива с ум и през кражби а нашите...

234

Анонимен

преди 4 години

,,продължавам с успехите на Фандъка-всяка година тая пат.ка не си е изпълнявала капиталните програми най-малко с 30% а сега за два месеца се съсипа да обяснява за по-малките приходи и буквално ни каза-нищо няма да направя!Къде са парите от миналите години от проекти прехвърляни всяка година за следващата??СЕГА С КАКВО СЕ ФУКА ТАЯ ФУДУЛКА-С ОКОЛВРЪСТНОТО КОЕТО НЕ Е СОФИЙСКИ ПРОЕКТ,С МЕТРОТО И ДРУГО??НЕМА!!Три булеварда ще прави тая година и ПАК В ЮЖНА И ИЗТОЧНА СОФИЯ.Другите дгд!Мър..ла такава.

233

Терминал 2

преди 4 години

Нормално е бате Бойко да си взема своето. Това чувам от разговорите си с народонаселението. Нищо не мога да кажа повече.

232

Анонимен

преди 4 години

Фандъка като не може да покаже нищо отгоре едно метро остана да си мие лицето.Иначе тротоарите масово са дробсърма,улиците грозно изкърпени,никаква грижа за това което се нарича градска мебел-изпочупени колци,колчета,криви,ръждиви ,преградите съборени от *** и няма кой да ги смени,ръждиви и криви,стълбовете ръждясали,с изпадала боя,мръсни,почернели!!Фасадите по МАРИЯ ЛУИЗА ВЪОБЩЕ НЕ И ИДВА НАУМ НЕЩО ДА ПРЕДПРИЕМЕ.ЕДНА КАМАРА СГРАДИ С ПРОВИСНАЛИ ПАРЦАЛИ ДА НЕ СЧУПЯТ НЕЧИЯ ГЛАВА и.т.н.!!!

231

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е национално богатство, за 10 години построи чисто нова България, докато троловете седят и плюят

230

Ницше на корупцията

преди 4 години

Като се каже корумпран какво първосигнално ви идва на езика?

229

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТонка ти си специалист по чистотата ,бърши и не се опитвай да ръкопляскаш ,защото ще изпуснеш пар ца ла ! Много дебели и ос рани *** имаш да бършеш продължавай...

228

Анонимен

преди 4 години

За милиардите ,които си спестихте от този изстрадал народ ,от здравето и пенсиите на жалките българи от тези които Европа ви даде тази страна трябваше де е цъфнала ако не бяхте корумпирани ,не можеш да се оправдаваш с некачествените магистрали с метрото ,което е финансирано от Европа ,просто вече 11 години си ни пред очите и няма как да ни излъжеш отново ! Ние обедняхме вие станахте милионери ! Няма такава наглост като Бойковата !

227

Handel

преди 4 години

"Премиерът Бойко Борисов инспектира третия лъч на метрото в София, който предстои да бъде пуснат до края на лятото. Той беше придружен от столичния кмет Йорданка Фандъкова, финансовия министър Владислав Горанов и министъра на транспорта Росен Желязков"Като гледат метрото как ли се вайкат "Боже, боже, колко много пари са останали неусвоени!"

226

Тонката

преди 4 години

До seНапротив!!!България освен София е,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Велико Търново,Сливен,Шумен,Силистра,Враца,Монтана,Кюстендил,Хасково,Казанлък,Габрово,Крушовица:):):):)ГЕРБ-ПОБЕДА!!!!:):):):)

225

Анонимен

преди 4 години

То обещанията на ГЕРБ кога ще се пусне третата линия на метрото станаха много и с всяко следващо обещание изместване датата на пускане. Моя спомен е, че при първото си обещание казаха, че третата линия на метрото ще я пуснат през 2015 година.

224

Анонимен

преди 4 години

Комунистите строиха метрото 20г.Откраднаха парите и го изоставиха.Сега са първи по форумите да критикуват.Имайте срама и страх от Бога,защото ще ви се върне.

223

se

преди 4 години

България не е само София г-н Премиер.Нищо не се е променило от комунизма в мисленето и управлението на страната.Елате е провинцията в селцата в махалите да видите как живетят хората ,народа.Да видите разбитите улици , да видите и истинското състояние на народа които управлявате.

222

Анонимен

преди 4 години

Йорданка Компирицата ще пусне метрото само с една година закъснение, а колко ремонта ще има не се знае.

221

Handel

преди 4 години

И после бой до посиняване, нали? Да си прави добре сметката какво ще приказва за в бъдеще!

220

1

преди 4 години

шебека се взе много на сериозно.догодина има избори и трябва да го пуснем по пързалката, право към правораздавателната система.корупцията в българия вече е толкова всеобхватна и нетърпима,че се превръща в огромна пречка за развитеието на държавата.

219

Манолов

преди 4 години

"...веднага го свалям в метрото", добре не каза "в мазето", въпреки че така му се иска на шибека тоз. Споко, шибек банкянски, ние знаем, че сте корумпирани, с Горанов и Фандъкова, вие си знаете, разбираме се. Сичко е жюс, чекаме следваща серия от водевила с другия разбойник, Божков.

218

Тонката

преди 4 години

А неква дърта свекърва разправя наляво и надясно,че България била блато:):):)Тук под новините в Днес БГ даже се изпокараха кой къде да ходи на почивка да пръска пари,у нас или Гърция:):):):)Аз ше ходя и тук и там и ако остане време малко в Хърватска:):):):)Васил Божков е баровец и ходи на дълга почивка в Дубай бай бай:):):):)Аз там ходех едно време,обаче само зимата:):):)Наздраве:):):)

217

агитпроп

преди 4 години

Защо Бокьо не каже, какви са заплатите на Запад, и какви в НъРъБъ България? И каква е разликата?