34

зАпъд ше ставаме хах

преди 4 години

хахах ЦИРК КЪДЕ СА ЗАВОДИТЕ ЦИРКАДЖИИ?ДЪРЖАВНИТЕ ЗАВОДИ КЪДЕ СА СЛУГИ НА МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ ЦИРКА ГО ИГРАЕТЕ ВЕЧЕ 30Г.А СЕГА ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ЦИРК ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА КАЗАХ ВИ ЧЕ ЩЕ СМЕНЯТ СИСТЕМАТА ДЕМОКРАДЧЕТАТА ПОДСКАЧАХА ТУК ОТ ГОДИНИ ВИ ПИША ЧЕ КАПИТАЛИЗМА Е АУТ.НО ВИЕ СТЕ СЛЕПИЧКИ А ПЛАНЪТ СИ ВЪРВИ БЕЗ ВАШЕТО МНЕНИЙЦЕ ДЕМОКРАДЧЕТА ИЛИ ДЕМОНОКРАТИ.

33

1

преди 4 години

До КалоянЦелта е да се съхрани бранша, а оттам и работните места на работещите в него. Това представлява значителна част от "целия народ".Тук се говори все едно Боко им ги е дал тия пари кешовица. Ако нямат дейност нямат и ползи. Ае мислете малко, че само с рИване няма да стане.

32

ПОЗОР

преди 4 години

А лекарствата? Или Марешки и Домус Ага (Доган) така са те хванали за топките, че ако им удариш по печалбите и ще излезе една испанска информация, а Боко???

31

До 24

преди 4 години

Книгите са без пари вече. Е-книгите са ти достатъчни.

30

Анонимен

преди 4 години

Тате каза че ще ми купи колело,ама друг път(догодина).Тази......

29

Зозо

преди 4 години

Айдееееееее, Боко спечели и следващите избори :)))))))))))))))))))))))Комунистите ревът на умрело :))))))))))))))

28

Некъф

преди 4 години

А фитнесите кога ще ги отварят ?!?

27

еми

преди 4 години

с това решение Боко удовлетвори тези, но настои много повече народ срещу себе си. Не е честно! Мен питат ли ме имам ли пари, мога ли да плащам, кога мога да плащам, не ми ли е високо 20% ДДС... ай, сиктер, смешна държавица.

26

Сатира

преди 4 години

Или как ще се отрази това на крайния потребител, всичко скача, кило Свинско месо стана 10+ лв. ???

25

Анонимен

преди 4 години

ДДС - то може и да падне с 11%, но цените ще останат същите или ще се вдигнат с 11% за да си компенсират загубите за по кратко време. Отвратителни наглеци

24

мак

преди 4 години

Клекна пред кръчмарите и хотелиерите, които са основа на бг икономиката, както се вижда. Като падне ддс-то, цените при тях пак ще са високи, за да наваксат загубите заради карантина. Не ви трябва производството на каквото и да е. Само кръчми.

23

Анонимен

преди 4 години

Гаранция, че няма да се усети в цените обаче, като всичко в нашата територия се прави както дявола чете евангелието

22

Анонимен

преди 4 години

че то ДДС за туризма си е 9 % от десет години сигурно

21

да,да ама не

преди 4 години

Тъй и тъй са подкарали! Що не бутнат и акцизите на алкохола и горивата!?

20

Анонимен

преди 4 години

Бих заменил хотелиерите с по-ниско ДДС на лекарствата и книгите, примерно.

19

бойкот, бе

преди 4 години

бойкот - да си седят сами в хотелите и ресторантите, алчни същества.

18

България над всичко

преди 4 години

на никой не кляка Борисов - цялата му престъпна клика е с огромни интереси в туризма - за себе си го правят милите :))))

17

Калоян

преди 4 години

Значи, ако ДДС за храните и туристическите услуги се намали от 20% на 9% - следва цените на хранителните стоки и туристическите услуги да намалеят също с 11% !!!Само, че ме съмнява това да стане, затова правителството трябва да задължи хотелиери, ресторантьори и тези които търгуват с хранителни стоки, да си намалят цените с 11%. Иначе ползата ще бъде само за един бранш, а не за целия български народ!

16

Анонимен

преди 4 години

Това е корупция и ще точи само бюджета. Значи едни ще плащат цяло ДДС а други половин ДДС. Храните са главно в запдните молове, а в хотелите също са чужденци и всичката печалба ще влиза в джоба на ЕС.

15

Чичо

преди 4 години

Е това вече е върха.Значи ресторантьори и хотелиери са супер важни ,че ще им свалят ДДС-то,а защо не свалят ДДС -то на детските храни.Или хотелиерите са по-ценни за държавата,отколкото децата.Ще има да чакате висока раждаемост .Затова младите хора бягат в чужбина-и са прави.Тука няма живот за тях