43

Анонимен

преди 4 години

Кога ще събаряме паметниците на съветския окупатор, които и до ден днешен ни напомнят за фашистката диктатура на болшевиките и съветското иго ?Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

42

хохолите капут!

преди 4 години

До Анонимен 49ти си какел, нали

41

по П.Р. Славейков

преди 4 години

Кат Русия няма втора -- по престъпна на света-- Тя е винаги опора--на Мамон и Сатана...

40

Анонимен

преди 4 години

Убеден съм, че е много по-важно кой печели от мира.Руснаците спечелиха войната, а от мира след нея спечелиха германците.Как сега живеят германците и как живеят руснаците? Кой живее по-добре? Руският пенсионер или германския?

39

Чебурашка

преди 4 години

До ДО 20Без Русия нямаше да ви има единствено нак, националните предатели и българофоби. България е съществувала векове преди Русия, ще съществена и векове след като днешна путинова Русия последва съдбата на СССР.

38

Чебурашка

преди 4 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯРусофилите сте избили под диктовката на Москва повече българи отколкото са загинали през войните. Това ли искате пак, да направите България концлагер и да храните прасетата с българи?

37

Анонимен

преди 4 години

Добре че Запада ни спаси от комунистическата-фашистка диктатура и съветско иго !Слава на Европа !

36

Вижте

преди 4 години

Дори и на снимката знамето на ЕС е скъсано и мръсно,това е намек.

35

Ужас

преди 4 години

Мир и единство няма,всички виждаме какво става,и това е в полза на политиците да има постоянно конфликти и дразги а те да грабят докато Ния спорим.

34

Чебурашка

преди 4 години

До Хора мислетеМислим, и точно поради това избираме Европа а не Русия!

33

Чебурашка

преди 4 години

До ЛошоНапротив, Сталин е този, който е приел пътя на конфронтацията избирайки дата, различна от съюзниците. Сега Путин продължава този път като нареди на Държавната Дума да промени краят на ВСВ от 2 септември, както знаят всички нормални хора на 3 септември, За протокола:на 2 септември Япония описва капитулация на американския кораб "Мисури", с което се слага край на ВСВ.

32

Анонимен

преди 4 години

Днес не е ден над победата над фашизма, защо България тънеше 45 години по руска комунистическо-фашистка диктатура, а днес е ДЕН НА ЕВРОПА, коята беше освободена от американци, англичани и французи от нацизма !

31

Хора мислете

преди 4 години

Каква Европа,болна,слаба,разделена,окупирана от САЩ,тежко корумпирана,без ценности и тн.тази Европа ли искаха хората който загинаха в войната срещу фашизма?!

30

Анонимен

преди 4 години

9-ти май е денят на Победата над фашистка Германия. На всички съюзнически народи. А това че години по-късно Шуман казал нещо на тази дата, утре на тази дата ще има и нещо друго, 100 неща ли ще честваме накрая? Това е абсурдно!Даже не е създаден ЕС на тази дата, а някой си произнесъл реч. Смях

29

Анонимен

преди 4 години

На който не му харесва тука да бега у Русия.

28

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Целият Запад е бил...впрегнат от Хитлер да работи за него.Хиляди танкове,оръдия,бронирани машини и самолети са...бълвали заводите освен в Германия,но и в Чехословакия,Франция,Италия и всичко е насочено на Източния фронт.Ден на Европа,но срещу Русия;еее,такъв ден не признавам аз.

27

рублофилия

преди 4 години

резидентът няма ли да се разходи до масква?

26

Лили

преди 4 години

аз пък знам, че на днешната дата в Германия тези, които се смятат за истински немци, се крият и не се показват, а тези дето излизат, се правят, че този ден не е нищо особено... Ама не смеят и да се погледнат... Нормално. Такъв страшен резил не се преживява и за 1000 години! .... още повече, когато активно им го напомнят всяка година.Днес, това ще стане зрелищно в Минск ! :)

25

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

хитлер беше психопат шизофреник

24

Анонимен

преди 4 години

Днес е Денят на победата над фашизма! Години след това, точно и неслучайно, на тази дата се ражда идеята за Общия пазар и ЕС. Но днес, кое единство да празнуваме?