15

плаващ лебед

преди 4 години

Върнете мерките! не вървим на добре, нищо, че не сме хванали 100. Въпрос на време е и това да се случи. В момента наистина е хаос, защото българинът нито има дисциплина, нито мисли за околните.

14

Анонимен

преди 4 години

Каква епидемия за да има епидемия трябва вирусолози да я обяват 1000 болни на 7 млн не е епидемия, няма и да има епидемия, не си мислете че ще ни насадите страх за да ни глобявате незаконно. Вие сте слуги на световната мафия САЩ и СЗО.

13

Ужас

преди 4 години

До УжасенаКолко ти плащат за писаниците?

12

187

преди 4 години

До момента изобщо не сме имали 100 слчая за денонощие. Откъде дойде тази цифра като ориентир? При много по-малък брой нови сучаи мерките бяха строги. нещо в критериите ли се промени или в целите?

11

Ужасена

преди 4 години

Доц.Кунчев, връщайте КПП тата, върнете големите глоби и маските и извън затворени помещения, върнете и да се излиза само по неотложна работа?В момента е хаос никой нищо не спазва и случаите затова се увеличават! Моля ви от името на всички отговорни българи!

10

Анонимен

преди 4 години

Щом от над 30 лаборатории в страната само 40-50 откривате ясна е работата.

9

Вашият Премиер

преди 4 години

Браво, това ми вдъхва надежда и сигурност!

8

Анонимен

преди 4 години

До Нищо личноЯвно мислим по един и същи начин.

7

Анонимен

преди 4 години

До Нищо личноЯвно мислим по един и същи начин.

6

избирател

преди 4 години

Ех,как се надявам да се сбъдне поговорката,"ТИХАТА ВОДА Е НАЙ СТРАШНА...",вашата мила майчица....Тоя боязлив народ,да се ЮРНЕ и да покаже на ЕВРОПА,как точно се прави ПРЕХОД,че той нашия,така и не дойде 30 години вече...

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Абе, представяте ли си, ако този вирус наистина беше толкова опасен какво щеше да се случи за два месеца тук ?!Щеше всичко да е болно, да има кашлящи и припадащи хора по улиците, махалите да са пламнали на 100%, а болниците да са пълни.Щеше да има не 80, а 80 000 умрели.Стига сте ни плашили с този вирус !Срещали сме се и с по-страшни такива.Лично прекарах свински грип през 2009-та година и почти бях умрял.Коронавирус истерията е политическо решение, а не медицинско. Факт !

4

Анонимен

преди 4 години

Да считаме ли, че сме по-близо до края на тази власт, отколкото до края на епидемията?

3

Нищо лично

преди 4 години

За сметка на това вашият край е близо !P.S.Става дума за ГЕРБ

2

Анонимен

преди 4 години

Най-забавното е, че докато се тупапаше Тиквич в гърдите как му завиждали за мерките, в другите балкански държави, а и не само, си минаха пиковете с никак не по-затегнати мерки от нашите и вече уверено активните им случаи намаляват, благодарение на повечето тестове, правени в началото, а нашите тепърва се увеличават, защото сега се сетихме, че можем да тестваме по 1500 вместо по 300-400 проби.

1

Активист на БКП

преди 4 години

Няма епидемия ! Има фалшификации с цел българина да не може да протестира срешу мутренското правителство на ГЕРБ-Суджук !