121

Тонката

преди 4 години

Бойко с помощта на нас избирателите разцепи,унищожи и изхвърли от Парламента Иванкостовото крадливо СДС:):):):)Скоро ще стане същото и с Бесепето:):):)Тях от парламента няма да може да ги изхвърли,обаче яко ше ги разцепи:):):):)То направо си ги беше разцепил със субсидията 1 левче,обаче що им я върна на 8 лева не можах да разбера:):):)Голяма аванта им пусна:):):)

120

Анонимен

преди 4 години

Мдам, 14-18 дни да се появят симптомите, 3-4 докато се усети човека да търси помощ, 2-3 дни докато го тестват и излязат резултатите. Това сега и до края на седмицата е/ще е от великденското агне с дробсърма... А можеше всичко да затихне лека-полека, но Бай *** не може да изтрае месец-два без софра. До края на месеца пак ще сме по къщите, но този път ще излизаме за 30 мин до магазина или аптеката. Да ни е честито.

119

лекар пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 136 След като не е грип ти в класификацията според симптомите при коя болест ще го сложиш?

118

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБойко клекна на толупите, жалко.То сега вече толуп вика срещу толупа...аман. Клекнал, станал - да не е госпид - и той е човек.

117

Анонимен

преди 4 години

Короната ще отмине, ракът ще остане слава Богу, нали ***?

116

кака ви

преди 4 години

Стига сте мрънкали . Живейте отговорно и спрете малко . Няма разминаване - това , което природата трябва да свърши ще го бъде . Никакви карантини нищо няма да помогне. Оставете агресията, гледайте си работата, живейте отговорно. Всичко ще е наред.Честит празник на храбростта !

115

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса 80℅ го карат безсимптомно, а РАКЪТ убива 100℅ рано или късно. Та кое викате е по-опасното?

114

Анонимен

преди 4 години

ТАКА И НЕ КАЗАХА КАКВА Е СТАТИСТИКАТА НА ПОЧИНАЛИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ 4 МЕСЕЦА НА НАСТОЧЩАТА ГОДИНА СПРЯМО ПОЧИНАЛИТЕ ЗА СЪЩИЯ ПЕРИОД НА МИНАЛАТА И ПО- МИНАЛАТА ГОДИНА,КОГАТО НЯМАШЕ КОРОНА ВИРУС "COVID 19". СРАВНЯВАЙКИ ЦИФРИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ И РЕАЛНАТА ОПАСНОСТ ОТ ТОЗИ ВИРУС.

113

май,май

преди 4 години

Вируса май просто скъсява живота ,взема ти едни 20-30годинки от писаните Това прави.Ефекта ще го видим след години.

112

Анонимен

преди 4 години

Европейската агенция за контрол на заболяванията е съобщила вчера че България е единствената страна в Европа , в която случаите се увеличават в период от две седмици. За какви успешни мерки говори Боко Тиквата и как тази примитивна мутра дънкаше че ни давали за пример. На него му се подиграват като на шут и посмешище всички . Много си спрял Боко, болшевишка мутро. Останал си в комунизма при Бай Тошо.

111

Анонимен

преди 4 години

До лекар пенсионер 114".......тъй като няма нищо страшно да преболедуваш един грип."Чсен си ми след като още ене си разбрал че това не е грип.От такива "лекари" ......байгън!

110

Анонимен

преди 4 години

"Тепърва ще се увеличават. Не се спряха Софиянци! "хайде стига с тези изтъркани приказки - помислете малко с главите си - не мислете с телевизора

109

Анонимен

преди 4 години

Починалите от коронавирус са починали масово от рак, инсулт, инфекции на долни дихателни пътища и др. Пазете се от основните заболявания, защото те са масови и реално смъртоносни.

108

Анонимен

преди 4 години

Тепърва ще се увеличават. Не се спряха Софиянци!

107

Тато из Правец

преди 4 години

А мен ме интересува къде изчезнаха за няколко дни 5 000 000 000 от бюджета ? Нека оня който ми разтриваше ушите да даде отговор!

106

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е каква е една армия, която прави окопи за да могат войниците да стрелят от тях без да бъдат убити? За да могат да нападнат врага, когато са готови и той е на разстояние, което ще им позволи качествена атака!? *** ли е тая армия че не е строила всичко едно до друго и да чака да ги изпозастрелят. Вярно е, че някои си мислят, че живеем в средновековието, но оръжията на врага са модерни и тях не можеш да ги победиш като вървиш с голи гърди напред. Иска се малко мъдрост и повечко хитро

105

Анонимен

преди 4 години

Безобразните лъжи на бялата мафия започнаха да вземат безпрецедентни размери. Защо никой не пише за парите, които са предлагани на близките на починали с хронични заболявания, за да се съгласят да ги пишат, че са починали от корона? Днес чета за починал от корона мъж в Павликени, а миналата седмица точно в Павликени се коментираше че са предлагани 1000 лв. на хора за да се води техен близък починал от корона, но те са отказали. Знам за предлагани 900 лв. в Летница..

104

кака ти

преди 4 години

До лекар пенсионерМного си прав и всички, които говорят и наливат тая истина ама се оказва в празни кратуни!

103

Анонимен

преди 4 години

Да, аз и преди бях казал че, ако се създаде щаб за борба със сърдечно - съдовите заболявания, и ако ги борехме и тях с таква ярост, с каквато борим някакъв грип, то смъртността в България щеше рязко да намалее, а много почернени семейства нямаше да са такива...

102

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, пика го били минали ...ХА-ХА-ХАВчера като казах че оная с Косата се е наточила и ви чака зад ъгъла а пика ПРЕДСТОИто не бяха минуси то не бяха оплювания.Ай честито на пИчИлившитИ !!