146

Анонимен

преди 4 години

Алоооууу матриала, недейте много зна!Нищо чудно сега да ви погнат с друга интифа - за да има имунитет да сте постоянно навънка и да ви проверяват дали сте в парка, или планината!Усещате ли, че ни правят на маймуни и ***?!

145

Стаден имунитет ли??

преди 4 години

След като 212държави по света налагат извънредно положение, карантина изискваща физическа изолация и дистанциране значи ЕПИДЕМИОЛОЗИТЕ по света имат някаква причина заради която са посъветвали ПРАВИТЕЛСТВАТА на тези страни.Извода:Вируса може да е изкуствен (никой не твърди че нарочно е създаден,просто немърливост и това което е в една епроветка преминава в човек).Тъй като е изкуствен,има в структурата си вируса ХИВ на СПИН той не е ГРИП или сезонен вирус и НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГРАЖДА СТАДЕН ИМУНИТЕТ!

144

Анонимен

преди 4 години

Мисирките спряха нещо да ни зомбират с ОСТАНЕТЕ СИ В КЪЩИ.Чакат разпорежданията на БОКО СУДЖУКА.

143

Пак съм аз

преди 4 години

Альооо, капацитетите, никой ли не слуша проф. Чуков. Не? Не се туткайте ами го прегледайте (предаването на Георги Любенов)

142

До мишоците по-долу

преди 4 години

Айде сега да чуем вашето лично мнение. Стига критики. Критикува този , който има алтернативно мнение и го защитава. Да ви чуем сега.

141

Анонимен

преди 4 години

НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ МЕРКИ!ИЗСИЛИХА СЕ С ДРАКОНОВИ МЕРКИ В НАЧАЛОТО, БЕЗ ДА ИМА НУЖДА, ФАЛИРАХА НА ХОРАТА БИЗНЕСА, СЕГА ПОНЕЖЕ ВИДЯХА, ЧЕ ПАРИ НЯМА, ОЛАБВАТ ПОЛОЖЕНИЕТО.ЗОРЕЛМ ГЛЕДАТ ДА НИ НЯМА И ДА НЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ХОРАТА.

140

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с "епидемиолога" Марин Стоянов от Мюнхен. Такъв голям интерес към темата имаше и пишеше така активно, пък като го попитах за неговата специфична област и в страна където живее, нещо изчезна, та се не видя. Очаквам от един професионалист все пак да е запознат със ситуацията и особено с мнението на човека КОЙТО Е РАЗРАБОТИЛ ТЕСТОВЕТЕ които се използват в Германия за диагностициране на вируса, КОЙТО РАБОТИ С ВИРУСА всеки ден,И Е НАЦИОНАЛЕН КОНСУЛТАНТ НА ГЕРМАНИЯ по мерките там. Къде си?

139

Анонимен

преди 4 години

Отслабването на имунитета на възрастен човек след само 2-месечно намяляване на излизанията навън (а не "затваряне в къщи") не почива на никакви научни доказателства.Това, че ще има заболявания от "летни вируси" - всяко лято ги има.

138

Пламен

преди 4 години

Този Мангъров е голям ***. Сега има скок на заболелите, защото той непрекъснато пропагандираше свободно движение. Сега подменя гледната точка и се изкарва невинен.

137

Анонимен

преди 4 години

Специалистът "Инкубатор на вируси" съвсем умишлено продължава с пропагандата си на неверни и опасни за здравето конспиративни теории и негови лични вярвания и заблуди.Не е смешно, не е невинно, не е научно, не е лекарско.Ако няма мерки срещу натрапваните лични вярвания и заблуди на един нахално объркан човек, значи държавата е в комбина с него, има протекции и обещания "да не го пипат".

136

Анонимен

преди 4 години

Безкрайно е единствено човешкото мангърие.

135

Анонимен

преди 4 години

До Въпрос до 127/134Мангъров застана с името си и зад следното изказване публикувано в интервю на 08.03.2020"Симптомите на (корона) вируса не се различават от тези при грипа. Толкова колкото успяваме да се справим с грипа, толкова ще успеем да се справим с корона вируса."

134

Манжьров

преди 4 години

Сега... Да разсъждаваме, какво става. С отпадането на някои мерки мерки ще се заразят повече хора... и те и технитеконтакти... трябва да бъдат под карантина... и тогава ще ги питам КАК... всички тези хораще стоят 14 дни в къщи без право... да излизат...и да работят... ?

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 126Епидемиолог Марин Стоянов от Мюнхен, какво казват проф Дростен и проф. Кекуле по повод на мерките свързани с корона вируса и доколко те се припокриват с оригиналните съждения и препоръки на Мангъров?Покажи "експертизата" си.:))))

132

kkk

преди 4 години

От короната ще се отървем,ама от тоя не знам как!

131

Bobo

преди 4 години

Да повторим урока : мангър в тълковния речник : "нищо,без стойност"

130

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да му затвори устата на този психопат?

129

Абе

преди 4 години

Да благодарим на Бог, че пази България и българите ! Ако зависеше от тоя Мангъров, забрави.. !

128

Анонимен

преди 4 години

псевдообразован комунист

127

Може

преди 4 години

Нормално е, но определено няма да бъде това, което щеше да бъде без мерките !