76

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е ,че чуват форума за плазмата,но е хубаво и да си признават за произхода на инфото,малко джентълмени.Това води до добър бизнес.Братчедитеби не само,за1000 лв-10 куб плазма и 100 човека ще иматимунитет цял живот.Ако я вземат от концялата страна,повече няма да боледува,или ше има качествена ваксина.Доктарасе оказа ,нечестен Консуматор.

75

Лудото пътуване

преди 4 години

Айдеееее народе на фалшивите декларации, давайте лъжете пък после питайте до кога ще сме в извънредно положение :))

74

Анонимен

преди 4 години

More cases of rare syndrome in children reported globallyNearly 100 cases of the unusual illness linked to Covid-19 have emerged in at least six countriesЗаглавивто е от Гатдиан, вижте го сами, с лик днеса ме изхвърля

73

бай онзи

преди 4 години

какво стана с Ада, ковчезите и пиковете бе ? Айде прекратявайте този цирк ,милиоционери

72

Анонимен

преди 4 години

Спазвай правилата иначе сопата ще стане още по-голяма!Абе поне си признавате, че сте сопаджии, като ония с отрядниците, лагерите и телените мрежи :)

71

Село край морето

преди 4 години

Тука пак има повече коли със Софийска регистрация от колкото местни. След чувалите с трупове от предния път не знам дали ще може да издържим този.

70

Докога

преди 4 години

До До докога: "Всички ги излъчват ,защото това е най-гледаното предаване"?Няма как да не е най-гледаното предаване когато всички телевизии само това показват. Имат ли избор хората какво да гледат? А трябва да имат.Това е то телевизия по гербаджийско време. Не случайно сме на сто и единадесето място по свобода на медиите.

69

Анонимен

преди 4 години

Ей, маскираните! Нали знаете, че всички ще го изкарате или вече сте го изкарали без да разберете? Нали знаете, че бабите на 80г с 5 инсулта и 224лв пенсия ще продължават да умират? Нали знаете, че на ден в БГ умират 300 души, а на година от ПТП - 800 души, от 2000г насам - 17800 души? Нали знаете, че ваксина няма да има скоро? Нали знаете, че икономика, работа и БВП няма да има, дори вие в момента да получавате подаяние? А престъпност? А децата ви? А детство? А здраве? А бъдеще? А хляб? Инфлация

68

Анонимен

преди 4 години

Броят заразени е същият в процентно съотношение, както и в началото на карантината, когато се правиха под 100 теста на ден. още ли чакаме пик?

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Капацитета на държавните лаборатории за тестване около 2500-3000 теста на ден и имат обучен персонал. Има частни лаборатории, които са направили вече вече около 4000-5000 теста. Според здравното министерство България поддържа наличност около 11000-12000 тесто. Една частна лаборатория има около 1000-2000 теста. Мислиш, че е достатъчно. Не знам дали дойдоха тези от Ю.Корея - 30000. Как така няма недостиг в частните. Защо има толкова голям брой дарения за тестове и облекла.

66

Анонимен

преди 4 години

Няма да стане ако всички вкупом не се обявим срещу мафията от герб!! Този ако продължи и изкара още някоя година ще върне България и обикновените хора 20 години назад с тези мерки и глупости. Ясно е че всички крадат, но тези вече се замозабравиха. А мерзавец и нрграмотник се има за диктатор

65

До до Даааа

преди 4 години

Слушай вече брачет, с държавата ли ще се бориш или ще се опълчваш???Като ти кажат извънредно положение до догодина какво ще направиш???Ще си стоиш у вас и ще слушаш и ще изпълняваш та чак и хоро ще играеш!Една шепа сте безотговорните които роптаете!90% от България одобряват мерките и недейте да заблуждавате хората, че сте много!Спазвай правилата иначе сопата ще стане още по-голяма!

64

Мен

преди 4 години

На фона на тази истерия, сметката ми за парно за м. Март е с 30% по-висока от януарската. Но това ще мине някак незабелязано.

63

дедо Динчо

преди 4 години

Не само езиковата им култура е ниска, общата им култура също е на ниско ниво...Биха могли да благодарят учтиво за вниманието, но ден след ден, не го правят!

62

Зозо

преди 4 години

Мдааа, понеже няма достатъчно болни си внесохме един самолет от Холандия. Камери, температури, граници....

61

Анонимен

преди 4 години

До МдаЗа Великден в нашия град не дойдоха близките ни от София. На кой ще ги разправяте за голямото пътуване на софиянци. Спирахте ги на изходите за да се образуват опашки и да кажете видите ли софиянци са се юрнали пак към провинцията. Може да са пътували някои които нямат роднини в провинцията, но имат вили и имоти и там са били сами и на спокойствие.

60

Мишо робчето

преди 4 години

Носете маски докато си карате колите САМИ. Носете маски на улицата! Носете ръкавици, ама с тях пушете, яжте и най-важното си цъкайте на телефона! Направете бактериална пневмония от маските. Смешници. Всеки, който не е достатъчно ***, изплашен или може да чете на друг език освен бойковия е бай ***. Аз се информирам от източници, различни от Битивито и Годжи. Хубаво, нека съм бай *** в твоите миши оченца. 84 млн немци са бай ***. Но ще имат икономика, а ти ще нахлузваш ръкавици...

59

Ефрейтор

преди 4 години

Аз съм един ефрейтор от "диванната армия", за която говори господин генерала.Вярно е, че сега стоим по къщите си и пишем от дивана на компютрите си.Но кой ни постави в това положение ?Не ни ли постави именно генерала от екрана ?Да примпомня само на въпросният щабен плъх генерал, че в случай на истинска война, (а не на измислена като днешната) на предната фронтова линия ще сме ние редниците и ефрейторите, а той ще стои удобно дълбоко в тила, защото ще бъде в някоя полева болница на Щаба.

58

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова на живо без маска дава интервута . Глоба ?!

57

Евчето

преди 4 години

Делян Пеевски изведнъж се превърна в голям благодетел, а откъде придоби тези средства?