135

Анонимен

преди 4 години

Тоя е бил с мутресата си в джипазначи си има съучастник тя е знаела, че е друсан, но го е оставила да кара.

134

Анонимен

преди 4 години

Щом Гешев поема случая, нещата са в сигурни ръце. И така до следващото убийство на пътя...

133

Анонимен

преди 4 години

Иначе голяма истерия с ковид19 докато маса народ умира заради корупция и беззаконие.

132

Анонимен

преди 4 години

Не виждам репортажи "на живо" от подстъпите към София!!!ЗАЩО ??

131

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ще си вдигне Пиар-а и същевременно ще направи услуга на мафията като уреди минимална присъда на дрогирания *** с кола от мама, свързана с Мине*та Стайков! Няма случайни неща на тоя свят!

130

Есовец

преди 4 години

Гербаджийска България в три изречения:Джипът, който причини тежката катастрофа, в която загина журналистът Милен Цветков, най-вероятно е бил купен със средства, усвоени по европейски програми.Автомобилът е собственост на фирмата на неговата майка Десислава Пешева, а младежът получил возилото като подарък за своя абитуриентски бал.Фирмата не е публикувала счетоводни отчети от 2009 г., но въпреки това е усвоила половин милион лева средства по европейски програми.

129

Анонимен

преди 4 години

Да спреш или да не спреш на Червен Свтофар е България ?!?Не се знае ,кое е по-безопасно !!!Милен беше и ще си остане пич !

128

Анонимен

преди 4 години

Поради что Гешов ще се меси?

127

Анонимен

преди 4 години

Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен ЦветковЗА ГЕШКАТА ТАКЪВ ТИП СЛУЧАИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ - ПОКАЗЕН PR И НИЩО СЪЩЕСТВЕНО СВЪРЗАНО С МАФИЯТА В ПАРЛАМЕНТА

126

АНТИ до критикарите

преди 4 години

Не е ли джунгла Бг ?!Държавата е станала окрадена територия за ционистки експерименти.А за правова държава тук - дума да не става !

125

Анонимен

преди 4 години

Парите за тази кола можеха да бъдат в държавния бюджет и да служат на обществото. А тези мутри трето поколение да карат колело. Данъчната система на България уврежда обществото. Нормалните държави имат данъци до 70 процента. Богатите *** перат пари и си купуват с изпраните пари от плоския данък джипове-бронетранспортьори.

124

Анонимен

преди 4 години

а да видим резултата,парите дали ще купят правосъдие,сега ще разберем защо се намесва-да вземе парите или да има справедлива присъда

123

aa

преди 4 години

aaaa

122

Българин

преди 4 години

Усещам, че тук ще има показно правосъдие. Гешев не си пада по хора с пари особено.

121

Анонимен

преди 4 години

Трябва да отпадне плоския данък 10 процента. Бизнесът има пари за глупости и пари за коли и дрога. Европейски данъци за бизнеса, за да нямат пари за увреждане на обществото.

120

Анонимен

преди 4 години

Като гледам накъде вървят нещата, тоя *** накрая може и похвала да получи - че не е тръгнал да помага на пострадалия...

119

дедо Ташунко

преди 4 години

Щом Гешев поема този случай правосъдие не очаквайте!

118

Анонимен

преди 4 години

Не Гешев ама и Господ ако го има и той да поеме случия няма да върнат човешкият живот на Милен Цветков. А пък и виждаме в последните години как работи българското правосъдие. Пита се полицията нямала ли е информация за тоз наркоман? и ако няма кво е работила, ако има защо го е "изтървала ". Нали радната полиция на пази?....

117

Ееее

преди 4 години

Пишман стана човекът, че отиде да види жена си в Испания. Тука не се спряха. Катастрофи, магарии по гетата, нещастна работа, неблагодарна. А цял филм снима завалията за Възкресение Христово в градината в Банкя. Беше строил там родата още преди една седмица да се запишат за празника, че нали ще пътува до Барселона и няма да го има на Великден. Тя раята е проста, като види как се кръстим у двора у Банкя и ще повярва, че съм тук ама те са като *** бе, оставиш ги за два дни да идеш до Барса и..

116

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът е в криза, иска пари от държавата. Хотелиери, магазинери, всички са зле заради коронавируса. Децата им нямат пари, коли и пари за дрога. Работодателите искат мярка "100 на 0".