420

Ще залагаме ли?

преди 4 години

Маминка дали ще успее да го изведе в чужбина, за да продължи да води там луксозен живот докато тук нещата се разминат по давност?

419

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 637Такива поръчки не се възлагат на глезените синчета на новобогаташите, защото те са негодни за нищо дрисльовци, а освен това са и страхливи. Ако възложиш на такъвда инсценира катастрофа, къде е гаранцията, че няма да утрепе себе си вместо набелязаната жертва? Освен това си имат милиони, натрупани от мама и татко, та не биха рискували и срещу пари.За такива поръчки си има специални, обучени хора.Затова мисля, че тази трагедия е резултат от безотговорността на богаташчето.

418

Анонимен

преди 4 години

Лека му пръст!Скоро убийците му ще си получат заслуженото!!!

417

Анонимен

преди 4 години

Този случай трябва да се разследва от международни експерти. Аз на нашите не вярвам. И не вярвам да е нещастен случай, прилича на поръчков случай. Удобен ден и време и сценарий да се ликвидира един неудобен на властта разследващ журналист.

416

Анонимен

преди 4 години

До До 601Е сега ГЕРБ ще могат да заграбят бизнеса

415

Анонимен

преди 4 години

До До 601Познати работили във фирмата на Митьо Стайков твърдят че самият той е гадно к*****, но ГЕРБ все пак не са могли да му вземат бизнеса Миню Стайков е преписал всичко на жена си!

414

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 627Не само връзки, но и доста парички има май.ка му.Журналистите да се поразровят и да установят за какви заслуги тази сравнително млада жена заема определени постове, съдружник е тук и там и има десетки собствени фирми. Същото важи и за нейния съпруг.Сигурно са от котилото на онези, които на 10-и септември са тръгнали за градО с гумен.яци, обути на бос крак, за да излъжат, че слизат от Балкана с пушка вЪВ ръка, за да установяват "народната власт".

413

До 601

преди 4 години

На колко ракии си, та ти се е сторило, че убиецът изглежда свястно момче на снимката в ПИК?Там ясно е казано - "любител на луксозния живот и на скъпите воаяжи", който води разгулен живот в чужбина. Джипа е получил като ПОДАРЪК ЗА АБИТУРИЕНТСКИЯ СИ БАЛ. Преди три месеца е засечен да минава на червено със същия автомобил. Ясно е, че за него правилата не важат! От снимката гледа разглезено ***.Майка му е не само изпълнителен директор, но и собственик на десетки компании.Чии ли пари е изпрала?

412

Анонимен

преди 4 години

Жалко за загиналия! Съболезнования на опечалените! Не го харесвах нито като журналист, нито като човек, но жалко!От описанието разбирам, че освен малоумито на дрогираното *** и Миленчо не е спазил едно-дво правила, Като например - бил е без колан. С колан няма как да се удари във волана, а още по-малко в предното стъкло!

411

Handel

преди 4 години

"По първоначални данни лек автомобил е преминал на червено и е ударен от джип. Водачът на колата е загинал"Ето какво пишат по сайтовете, които не преписват един от друг без да се замислят. Това между другото прави и по-правдоподбно защото щетите по автомобилите не отговарят на версията, която преписват сайтовете - че Цветков е чакал на светофар и са го ударили отзад.

410

Анонимен

преди 4 години

Вие сериозно ли ? При 80км както се разпространява , че е вероятната скорост на *** с джипа е невъзможно да има такива щети по леката кола , очевадно е, че скоростта е била много по-голяма. Поредната смърт на журналист при изключително странни обстоятелства .. много ,много жалко харесвах го много.Светъл път на душата на Милен.Съболезнование на близките в този труден момент ..Поклон!

409

Сиана

преди 4 години

написах бързичко едно стихче за МиленНа Милен Цветков ( Поклон на Великден)Почивай в мир Милене, и ако можеш всичко забрави! За предателствата, за войните!За доказателствата,които ,,Те" ще се скрият!Заядливо и усмихнато човече виждахме във сутрешния блог, но Гигант Човек в живота беше! Нашият Милен!!!!Поклон пред Светлата ти Памет!Христос и ти, Звездичка на небето, семейството ти ще пазят!) Христос да е с Вас мили хора!

408

Анонимен

преди 4 години

Да изгние дано в затвора! Жалко, че правосъдната ни система е гола-вода...току-виж скалъпят нещо за тоя ***, нали мама има връзки.

407

До Анонимен 609

преди 4 години

Наивнико!Наистина ли нямаш представа колко такива хлапета-***.ре.кен.дета карат мощни коли из София дрогирани?В сравнение с тях легендарните и вече избити вождове на мутрите са ангелчета, защото колкото и да бяха сгазили закона, онези момчета печелеха сами милионите си, рискувайки живота си и показваха характер и качества, които не са били навреме канализирани в правилна посока.Сегашните богаташчета-лигльовци и готованци са същите като червените "принцове" преди 1990 г.

406

Най-тежка присъда!

преди 4 години

Най-напред такава присъда да получи мърлата, която е създала това ***, не е успяла да го възпита, разглезила го е до крайна степен и на всичко отгоре му е купила мощен джип. Все едно да дадеш опасно и мощно оръжие в ръцете на май.му.на.После ке.ле.ме.то да получи присъда - да не излезе до живот и да изгние в пандиза, защото е пълнолетен и много добре е съзнавал какво прави, когато се е качил да кара джип дрогиран!Също така да се изясни кой сложи майката на висок пост и голяма заплата.

405

Анонимен

преди 4 години

Синко какво си направил бе маме как можа.Сега как ще те измъкваме.Познавам обаче един в следствието а бе ше я оправим тая работа нема да се плашиш миличък ще те измъкнем.

404

David

преди 4 години

https://facebook/fnemachineНаркоманът, който тази вечер уби Милен Цветков в катастрофа се казва Кристиан Асенов Николов и е син на изпълнителния директор на винпром Карнобат Десислава Николова.

403

Анонимен

преди 4 години

Маските са за да МЪЛЧИТЕ, а не за да ви пазят !!!RIP Милене

402

Анонимен

преди 4 години

Странен инцидент.Трудно е да се повярва, че е случаен

401

Анонимен

преди 4 години

Кой нормален вярва че някакво хлапе на 22г подкарва джип със 100 км/ч в центъра на София след като е изпушил една трева ?