165

Анонимен

преди 4 години

За сега никой не е починал в БГ заради Ковид 19 , а с него. И дано и така да си остане. Ще видим. Като свърши филма ще питаме режисьорите.

164

Анонимен

преди 4 години

Новините не плашат вече, а ядосват хората, което е опасно.Щабът да вземе мерки. Един хладилен камион може да свърши работа.

163

M.I.C.

преди 4 години

До 158,Прав си Баце. В интерес на истината, нямам какво друго да правя. Спазвам си "мерките", но и от време на време имам нужда от социален контакт. Било то и под формата на постове под статии на Днес.бг. Хората си имат мнение. Едни се успокояват с факта, че видиш ли хората умират защото са стари, с хронични заболявания и четящия се успокоява, че има причина. Други са просто ***, едни платени, други просто няма какво да правят. Нормални неща.

162

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 168"Брат,въобще не мисля,че вирусът е фалшив.Има го.Но съм на мнение,че суматохата около него и истерията са пресилени МНОГО.Говоря в глобален мащаб.Не само за България."Напълно те разбирам, баце. Аз като се прибера пиян като *** и кака Мара като почне да надига и аз мисля че истерята й е пресилена МНОГО. В смисъл, глобално от името на целия блок говора.

161

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се пипне от държавната администрация и тя да се преустрои в други сектори у нас държавните лежачи са 30 пъти повече отколкото в Холандия и Чехия,Комунизма свърши 1974 г. но при нас още не е свършил.

160

Баце

преди 4 години

До Анонимен 165Баце, виж некъде долу в дясно копчето за смяна на езика, щот ме заболя главата да се опитвам да ти разчитам йероглифите. Тоа вирус да не ви поврежда и чипа, та не можете да пишете нормално?

159

Анонимен

преди 4 години

Имам чуството, че всичко се върти за едни пари от ЕС и е ясно кой ще ги прибере. Тоя цирк да не си мислят, че ще продължи до 13-ти май

158

Маргинал

преди 4 години

Как не се намери журналист да пита генелал майор професора Майтапчииски за ТОТОто!След като каза, че може да се ходи само до магазина за храна, аптеката и банката а не каза Тотото

157

Анонимен

преди 4 години

Страх ли ви е. Това е целта на заниятието.

156

Анонимен

преди 4 години

Важно е да не се прецака Државната администрация после откъде ще намерим други!За това нека си клатят краката в институциите в които нищо не работят заради мерките

155

Анонимен

преди 4 години

И реално някой ще каже ли колко души починаха с корона или заради корона. Защото има огромна разлика , ако ме разбирате правилно.Истерията на никого не помага , а медиите точно това прави. Все пак имаме за шеф на ООН един дето иска да пропагандира LGBT лайфстайл на деца , а на ССО шефа ви е бил министър на здравеопазването на Еритрея. Искрено се съмнявам в професионализма и на двамата, лично усещане ,мнение не налагам , всеки има право да вярва на квото си иска, включително че зелените са вкусни

154

Анонимен

преди 4 години

Като мине короната, ще измислят нещо друго да ви държат вързани като скот, ... защото нали трябва да козируваме на Новия Световен Ред, ...където скота стои вързан като в скотобойна, а началниците са на яхтите с мацките.На следващите избори всички за БСП и Радев !

153

Баце

преди 4 години

До SSБаце, на мен ако кака Мара ми беше казала преди три месеца, че ше й идва на гости хубавата й братовчедка и аз немаше да й повервам, така че много добре разбирам Есесовската ти логика. Иначе, кой знае какво още ми е приготвила. Бин мал гешпант!

152

Ако ви стиска

преди 4 години

Дайте данни за самоубийствата породени от извънредното положение!Дали самоубийствата са в пъти повече от Корона-спасените?

151

Тото

преди 4 години

Тото има, но на работа не може да се ходи

150

До 129

преди 4 години

Чети и ниж. Моята майка е карала този грип за това зная. Ингернете е за да се чете история, а не да се повтаря като папагал. Нищо старо не е забравено. Само се повтаря през определен период от време. Не е нужно непрекъснато да се открива топлата вода. Като видиш стария опит може и да научиш нещо. Не трябва да се отрича историческия опит

149

Анонимен

преди 4 години

Никоя развита държава в Европа не би си прецакала икономиката, заради фалшива тревога от вирус...А се вижда точно това... навсякъде. Само Бай *** не вярва обаче...Бай *** винаги е по-умен...от всички други..В момента единствено Китай няма този проблем !!!

148

Баце

преди 4 години

До M.I.C.Баце, виждам, че си се заел сериозно да отговаряш на интелЕгенцията тука. Не искам да звуча песимистично, но таа работа е малко като да обясняваш на овца логаритми. Обаче иначе те разбирам и ти пожелавам успех от все сърце.

147

Анонимен

преди 4 години

Когато дойде ковид 20 , 21 , 22 , 23 и тн , щото то пак ще има , при условие че има всеядни китайци, кво ще правим тогава? Пак ли ще затваряме държавата , ще задлъжняваме с 10 милиарда на година и ще се крием в мазетата. Някой има ли отговор на това ? Или поне разумно предложение , не приказки от сорта да им изядем на китайците прилепите. В момента в Китай заразата започва отново. Даже и след дълга карантина започва. Медиите освен да всяват паника друго не могат. Само броим трупове.

146

Анонимен

преди 4 години

Писна ми да ви чета глупостите.И на журналисти и на коментиращи.Всички сте неземно прости.По-добре се самоубийте щото неземно прости.