151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен161Ти ще си направиш ли тест, ако си добре. Тестват толкова, защото толкава имат нужда да им се направи тест.

150

Анонимен

преди 4 години

Слушал като при парното: три дни под 12 и го пускаме.

149

Анонимен

преди 4 години

Бедни ми, бедни Борисов...Проблемът не са мерките, хората са разумни и разбират. Проблемът е, че не правите нищо, АБСОЛЮТНО НИЩО, нула -за да облекчите и подпомогнете хората в тази тежка ситуация. Гаврата 60/40-не работи, отлагане на вноските по кредити- не, данъчна ваканция- не, редуциране на битовите сметки- не, финансова помощ на родителите, които гледат вкъщи децата- не, социален патронаж за възрастните- не, РЕАЛНА помощ на фирмите в колапс и хората без работа - не...не,не,не...Само приказки

148

Анонимен

преди 4 години

Абе и аз съм ИТ и работя понякога от вкъщи, ако е малък или лек проект. Но не мисля, че падащата икономика в момента може да се прежали с лека ръка. Положението е сериозно. И не са само 'барчета', много производства са застрашени, целият туризъм, транспорт,строителството...

147

Не говорете наизуст

преди 4 години

Баба ми /81г./ разви пневмония. Настаниха я в отделна стая и я изолираха докато ѝ излязат резултатие за COVID-19. В страни като Италия, Франция щяха с тези симптоми да я настанят при болните, без дори да я изследват. Лесно да се говори в числа и проценти за смъртността, но когато тези числа се отнасят за наш близък, вече не са глупави стойности, а лична трагедия. И на мен ми съкратиха с 50% заплатата и аз съм в трудна ситуация, но съм благодарна, че ги има тези мерки.

146

Анонимен

преди 4 години

По въпроса за пари като пример погледнете що става в Сърбия. Там има нови мерки за следващите 3 месеца и от април заплатите за всеки работник и работодател в частния сектор държавата ще изплаща. Мълчите си че там всяко пълнолетно лице ще вземе 100евро ,също там добавките за пенсионерите са по 40евро ,а не 40 лева ,а и пенсиите са им по голями.Знаете ли че там по закон всеки гражданин е получил по 2 маски за многократна употреба безплатно.

145

123

преди 4 години

Не вдигайте мерките, прекалено рано, калъфи такива!Ще се издържи до 13 май, иначе рискуваме повече така. Ще се върнем в нулево положение.

144

Анонимен

преди 4 години

Радев е на сигурно място под миризливата пола на Деса, от време на време се показва да спами пак се потапя.

143

Географ

преди 4 години

Единственото вярно нещо е, че става дума за плато, а не за пик. А платото може да бъде доста дълго и широко.

142

Анонимен

преди 4 години

Самохвалкото дето го давали за пример.Ами като правите по 20 теста на ден, нормално е да откривате по 10 на ден.В белите държави правят по 30 000 до 50 000 теста на ден.

141

ФАЛШИВ КОНТОЛ

преди 4 години

Ха, ха, ами то почти на 100% може да се контролира броя на новите случаи! Просто правиш повече и по-насочени тестове. Да не говорим, че pcr теста не е точен, а отчита всеки корона вирус в човека, а имаме още 4 редовни такива щама! Затова има толкова много леки случаи. РАЗБИРАТЕ ЛИ, УВЕЛИЧАВАНЕТО НА НОВИТЕ РЕГИСТРИРАНИ СЛУЧАИ МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА! ПОНЕ ДОКАТО ЗАПОЧНЕ ЛЯТОТО!

140

Shshs

преди 4 години

Ха дано успеем! Вижда се по улиците че на народа му се работи, само това се коментира, може пък и да е било за добро. Аз за себе си научих много, всеки е успял да себерефлектира и да прецени какво е дал на света и какво може да даде занапред. Дано излезем по-задружни и по-ведри. Усмихни се Българино и ще видиш че е заразно!

139

Р.Радев

преди 4 години

Днес моите съветници проследиха генетичната структура на COVID-19. Следят добре защото всички са бивши агенти от шесто.

138

Лионел Меси

преди 4 години

до 153А, след обяда какво се случи не е за казване, брат- все пак съм женен.

137

Анонимен

преди 4 години

"Спад на болните" ???-------------------------------------------------------------------------- Алабализми, нали твоят човек ги брои. Също като на избори.

136

Анонимен

преди 4 години

Французите вчера решиха да добавят 900 жертви от старческите домове за последната седмица и тях в статистиката (иначе броели само от болниците) и така за един ден отбелязаха над 1000 починали и изшашкаха всички... Леки случаи в мнозинството не се смятат в статистиките. Какво стана с 1000 та полицаи с теста. Изникват болни от разни странни места, без контакт с чужбина, нито с известен болен, значи това нещо вече доста е налазило, но 80% даже са без симптоми...

135

Номад

преди 4 години

До компютърен специалисПодобно тука, кой за каквото е учил. Да реват тези, които не са мислили на време..

134

Анонимен

преди 4 години

До до до 65Точно тези, които изброи са близо 550 000 души. И много от тях са семейни фирми. И сега като легнат на бюджета и им плащаш помощи ще е по-добре нали. И хранят семейства и плащат сметки. До бива да си арогантен и ***, на чак толкова. В България малкият и средният бизнес дават 30% от БВП на страната. Това е повече от ИТ сектора. В цял свят смятат, че това е основата на икономиката. ти твърдиш, че те нямат значение. Простотия.

133

Анонимен

преди 4 години

Църквата да поведе народа, с Бог напред!

132

Баба

преди 4 години

На Вашето твърдение, че няма по-религиозни от нас- отговарям - има, всички католици ! ИШ сега вижте как затварят всички катедрали - що не направим и ние същото....