74

дедо Ташунко

преди 4 години

Хора, не се сърдете на Плевнелиев, а на жълтото вестниче "Днес", което дава трибуна на овчите мисли на този посредствен и самозабравил се човечец. За него в пълна сила важи поговорката: "мълчанието е злато". Не съм фен на Радев, нито на престъпната БКП(БСП), но той е на светлинни години в умственото си развитие пред Ресенчо, помачето до.л,н.о.

73

Деси Банова

преди 4 години

Росене, отивам на фризьор, а ти да пуснеш една прахосмукачка в апартамента, да измиеш чиниите и наготви онова агнешко дето си го купил вчера с ориз!

72

Анонимен

преди 4 години

Чудех се кога това нещо ще изпълзи от дупката си и отново ще обедини нацията срещу себе си.

71

чоко

преди 4 години

ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА!

70

ivailo

преди 4 години

Без видео , не е достатъчно интересно... Имам нужда да чуя гласеца му :)

69

редици от пандемици

преди 4 години

Чудех се кой липсва .

68

Плевнелиев

преди 4 години

До 66 - Кардиналното решение трябва да се намери.Има си план, има си време за всичко. Когато икономиката и хората са готови за някакво кардинално решение, то ще бъде представено на обществото.Към днешна дата сме само в началната фаза на проекта.

67

ined

преди 4 години

Само една новина свързана с Плевнелиев може да ни зарадва - че най-после сме се отървали от неговото досано присъствие.

66

u2

преди 4 години

До БЪЛГАРИН-И защо трябва да го съдим??? Сигурно защото не коленичеше пред твоите кремълски ггосподари "българино".

65

Анонимен

преди 4 години

Те тоа как нема кой да го полее со дезинфектант и да му драсне клечката да се не мъчи да мисли, че грам не му се отдаа...

64

Той

преди 4 години

Неговият бизнес на първа или на втора скорост ще бъде по този план?

63

Чиновник

преди 4 години

А вие какво очаквахте? След 3 месеца, положението да е същото като през юни-юли миналата година ли - всички да се се юрнали на почивка у нас или в чужбина в платен отпуск ли? Естествено, че няма как да стане. Ако всичко е наред, точно тогава ще сме в процес да започнем да пускаме икономиката отново в движение.

62

Анонимен

преди 4 години

Добър президент беше, жалко че не продължи.

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен МигленаГоспожата кога успя да си нормализира името?!

60

Демократ

преди 4 години

30 години демократична мизерия и 2 милиона жертви ни спасиха от комунистуческия геноцид. Демокрацията спаси 4 милиона човешки живота, ако беше останал комунизма жертвите от мизерия и глад нямаше да са 2 милиона ами 6 милиона! Демокрацията ни спаси!

59

Грешката

преди 4 години

Най-голямята грешка на соцвластта е,че навремето по общо задължение е имунизирала това същество с ваксината БЦЖ. Сега и тоя *** има добър имунитет от корона вируса и ще ни трови дори и след него.

58

.

преди 4 години

Дано Плевнелиев внимателно чете този сайт! Ще научи много истини за персоната си.А журналистите от сайта - продължавайте да го презентирате, няма нищо по - хубаво от това да научи колко го презирах обикновенните хор!

57

до Плевнелиев

преди 4 години

Четете ама с разбиране.Карантината сам озабавя неизбежното.Това е важно, но не бива да забравяме, че просто печелим време.Кардинал;ното решение трябва да се намери. Не само да се затягат мерките.Колко учени и колко ресурс има в БАН, например, за да сезаниамват с проблема?Създайте екипи с разнообанзи членове. Дори по един лаик с много идеи (***.от) за да е адекватна "мозъчната атака"Мерките вършат работа до време!

56

Анонимен

преди 4 години

Още един професор,гад

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Думата нормалност подсказва...Не, Миглена не я намесвайте. Тя е в други схеми.