51

МЕНТО,

преди 4 години

ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ТЪРПИМ !

50

Анонимен

преди 4 години

Икономика няма.всички ще отидем пред бюрото по труда.вижте колко пари ще постъпят от данъци и осигуровки.без пари в къщи хората може да започнат да се нападат един друг.не си играйте с огъня.

49

Анонимен

преди 4 години

Менда Стоянова: Извънредното положение трябва да бъде удълженоОще 5-6 месеца до пълната ликвидация на хората и съответно на коронавируса който ще остане без гостоприемник в България. Пък и лесно се управлява когаго има извънаредно положение, пишеш заповеди и декрети, съобщаваш ги по телевизията и приемаш поздравления от чужбина за адекватни и навременни мерки.

48

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Защо да не бъде удължено ?Те си взимат заплатите, щъкат където си искат ... Живот си живеят ! За тях нищо не се е променило. Даже напротив - сега могат да крадат безконтролно.Народът - затворен, службите - ангажирани с опазването му ...Златни времена за Шайката от ГЕРБ !Теглят едни милиарди нови заеми, които ние ще връщаме ...Къде ще потънат тези пари се досещаме ...И запомнете: ШАЙКАТА ДОБРОВОЛНО НЯМА ДА ОТМЕНИ ИЗЪНДРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ !Свободата не се подарява, а се отвоюва !

47

Няма лошо

преди 4 години

Няма лошо. Дано карантината продължи поне година. Така поне половината българи ще опънат пералната и след това оцелелите няма да се чудим къде да работим , защото работни места ще има свободни бол.

46

Анонимен

преди 4 години

Вече го удължиха стига толкова.

45

Анонимен

преди 4 години

До RЗа твое съжаление никой няма да те пита.Има закон за извънредното положение. Даже ще има по-строги мерки.

44

Бойко Калъфа

преди 4 години

"Работа, работа, работа" - Stay Home-Работа, работа, работа;))) Нашето герберско виждане за работата е малко по-различно. Моят екип, бойковисти е подбран по едни особени работни критерии:другите работят, а ние просто им прибираме парите;))) та, когато Менда ви казва:имаме работа, разумейте, ние имаме пари да прибираме, не, че някога в живота си сме работели тежък и изнурителен физически труд!;))) И да, това,с което можем да ви ощастливим в идващата пролет е да сте затворени до Второ Пришествие!

43

Анонимен

преди 4 години

Да направим едно проучване!:Който ПОДКРЕПЯ удължаването на карантината да хареса.Който е ПРОТИВ удължаването на карантината да не-хареса.

42

Анонимен

преди 4 години

Ами ?? Ние тъкмо си помислихме, че ще кажете нещо друго.Докога ще ги търпим ??!!

41

аз-ът

преди 4 години

Любопитно в качеството си на какъв експерт се изказва г-жата? Нямам информация да има нещо общо с медицината.---в качеството си на БУШОН !Тая НЯМА никакво право да съобщава такива неща, не тя взема решенията. Ясно е, че тя стреля, ама друг и зарежда пушката. пускат го това МЮРЕ на народа да видят каква ще е реакцията, ако има метеж - Мендя ще си го отнесе. Ама те повечето Гербери си знаят ролята в играта и са ок с това - виж леля ти Цеци с какво достойнство си понесе кръста.

40

Анонимен

преди 4 години

единстените ни "права" останаха да си плащаме данъците и сметките, но вече без пари - и това не остана

39

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ама, ние знаем, че това ни готвите. Ако искахте наистина да преодолеем епидемията щяхте да правите повече тестове. Хиляди тестове, изолация на заразените и пълна национална карантина за 14 дни. После щяхме бързо да се върнем към нормалния живот. Но вашата цел е друга !Вашата цел е да държите така народа поне до есента, а ако той ви го позволи може и повече ...Дали няма да ви излязат криви сметките обаче ?

38

Анонимен

преди 4 години

Ремонтирайте си Фалкона и се омитайте ! .... докато е време

37

Анонимен

преди 4 години

Мендо,стоиш си в къщи и заплатата и осигуровката ти вървят нали.. ситият на гладния не вярва.а аз искам да работя.

36

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Извънредно положение в България трябва да има до 10 ноември!!!

35

Анонимен

преди 4 години

След края на извънредното положение всичко трябва да се върне като по старо не да оставят половината мерки като да могат да те следят по телефона и други ченгесарски похвати.

34

аз-ът

преди 4 години

Вашета лесна , на журналистите също.. заплатата върви , пеи сърце---а за джурналята не бъди сигурен... Досега най-рахар беха смартбютитата щото така или иначе са на издръжка н Козяк, там приходите никога не са имали значение...Ама сега и тех ги тресе , че оня оранжевия заради наближаващата криза ще им спре кранчето...Па и на Прокопиев даже и лодката му запорираха , не че той е от тия дето дават де... Ех мъккоооо грантаджийска....

33

Анонимен

преди 4 години

Има и някаква полза от това зло.Доста хора, вече ще знаят, че от високо се пада винаги лошо.Като обица на ухото да им бъде на някои "бизнесмени " ,които много си повярваха ,че са "голямата работа "...

32

Анонимен

преди 4 години

Абе от колко време нямя звездички. Пуснете малко звездички бе.