312

Гацо Бацо

преди 4 години

Две стотинки не е събрал в хазната ....целия бюджет разпределя ?!?

311

Анонимен

преди 4 години

Защо слагате минуси на 347. Неща да е излъгал. Или не ви изнася истината.

310

Анонимен

преди 4 години

Хем са прости, хем крадливи. Халал да са ни гербавите калинки.

309

Руми е много ядосан

преди 4 години

Клепоухият Руми Грипенов Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

308

Анонимен

преди 4 години

Науката и тестовите скрининги не е по-силни от петхилядарковата превенция и петгодишния карантинен срок.Българина, докато не му бръкнеш в джоба за 5 хиляди лева и не го сложиш в карантина за 5 години, няма да се поправи.

307

Анонимен

преди 4 години

Бойко е цар на жестовете и бездумието. Най се кефя на облизването и мляскането Му.

306

Анонимен

преди 4 години

Малко преди и в разгара на кризата заради вируса, каунЬя преЦедент румянЧо доказа, че не става за нищо. Ама за нищо, буквално. Абсолютно педи... Може и *** да, след като Деса го чока с голямото червено дилдо с надпис БСП...

305

Анонимен

преди 4 години

До Мръсното МайчеНали точно Муфтачиъски говореше на 29,02,2020, че обикновен грип. на кой да вйрва човек тогава. А на 14,03,2020 си извъртя *** на 180 градуса. Ама стана шеф и медийна звезда. И първа дружка на Слънцето. И двамата с Ананиев в момента са пълен цирк - с маски, без маски, пазят, не пазят. Несъразмерни глоби, КПП-та, но с отворени граници. Ако мога да разбера какво правят... Щеше да ми е смешно, но от този цирк - не ще ревем, ами ще вием.

304

Анонимен

преди 4 години

Този пак изпълзя от дупката си.

303

Шойгу

преди 4 години

Руменчо момче просто, да се изказваш по държавни въпроси не е като да сваляш фустите на ПР-рките си и да гониш ку.рвитe по кабинетите на поделенията, нямаш капацитет за това другарю

302

Днес 31 Март

преди 4 години

28 дни от изкачването на връх Шипка, както и от слизането (30км). Радвам се, че съм един от десетките хиляди изградили своя имунитет на този Светъл връх, на тази светла дата. Това е нацията. Другото са ******

301

Радев-жалък

преди 4 години

В Русе на Грипен Радев са му викали "Предател, предател...и незабавна оставка...". Радев се държи като жена в критическата, изпуска нервите си и излага поста на държавен глава, като по този начин излага за пореден път и цяла България.

300

Анонимен

преди 4 години

Ха..ха..ха. Цял свят му звънял да го пита как е направил така, че в аптеките да няма маски. Обмяна на опит искали с Него. Голям смях.

299

Анонимен

преди 4 години

Президентът е абсолютно прав!Но какво да обясниш на гербавата шайка и нейните ***?

298

Анонимен

преди 4 години

По адекватните народи усетиха, че е голям шум за нищо. Англичаните скоро ще прикючат карантината. Имат милиони болни, отказват ти тест , ако не си с посинели устни и дават едни цифри да плашат стадото, защото не се съобщава истинската бройка. Само, че те не са прости и от няколко дни се усеща, че се изнервят. До една седмица ще са пуснати на воля. Това е някакъв голям социален тест , и хубав момент да понапечатат малко пари

297

Радев=бай Тошо

преди 4 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

296

До 335

преди 4 години

Те нарочна са подбрали тази двойка бе. Мутрата и Женчото. Същото ви го приложиха и втория път с Шкебьоъо и Женчото. Даже го пратихте евродепутат.

295

Анонимен

преди 4 години

Понеже отворихте дума за г-н Плевнелиев, не мога да отрека, че макар и с тънко гласче изговаряше правилно почти всички изречения. А на Бойко речта му е мутренска, нечленоразделна и като цяло, животинска и неразбираема.

294

Анонимен

преди 4 години

Всеобхватните тестове са основната препоръка и на СЗО .Ама когато си чел само Винету и си работил СИК ,няма как да взимаш адекватни мерки .

293

Мръсното Майче

преди 4 години

Радев отложил посещението в Германия заради Корнелиявируса. Нали ужким нямаше такова нещо според брътвежите му на Шипка. Дано да не отложи само и ходенето в Русия да целува на малкия *** ръката - зер на него дължи избирането си. Дано - казвам - щото в момента във Русия е трагедия - бащицата офейка от Масква панически и натири там армията със БТР да му пази трона. Пък нашичкия може да се короняса там или да короняса бащицата - и в двата случая може да не се връща. МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ.