74

Възмутен

преди 4 години

На кого да вярваш? Един казва маската е като "решетка на прозорец" и , че носенето и изпълнява психологична роля-за спокойствие! Друг-маски задължителни! Като се създаде мед.съвет, някой въобще зачита ли професионалното им мнение? Говорителят Левитан /ген.;проф. доктор; хирург; директор и т.н. Мутафчийски/според мен от малко-малко, трябва да се съобразява с изтъкнатитите специалисти в мед.съвет!

73

Котарак

преди 4 години

Вече денонощно се говори за тоя вирус. Направихте ни луди бе! За три седмици има осем починали /повечето със съпътсващи тежки заболявания/. Кажете две думи и за тия 5000 които за това време починаха от всичко останало.

72

Анонимен

преди 4 години

Още две седмици ще търпим генарала. След това бизнеса ще го разкара.

71

Баи

преди 4 години

Каде исчезнаха противогазите на гражданска защита - да раздадатЩом искат всеки да е сьс маска Те бяха и от хубавите с маркучето точно сеещу химически и биологични орьжия , да не са ги продали някаде и тях

70

Анонимен

преди 4 години

Ей, сега по улиците виждам ,че хората са масово без маски?... Кой ще ги предупреждава и глобява?

69

Анонимен

преди 4 години

От заболелите 57% са маже, 43% са жените...................Оправете тази грешка, моля.Какви мАже?

68

Ф.С.В.

преди 4 години

До 73 - защото РАБОТНИЯТ ДЕН Е 8 ЧАСА -А МОЖЕ ДА Е И 12 ЧАСА - АМА ЯВНО СИ ТЪРТЕЙ КОЙТО СИ ЛЕЖИ В КЪЩИ -ЗАТОВА РАЗСЪЖДАВАШ ЕЛЕМЕНТАРНО!!

67

Анонимен

преди 4 години

Никаква маска не носеше любителя на монолозите Майтапчийски. Гешев да се самосезира.

66

иванчо

преди 4 години

може ли презерватив на главата?

65

!:

преди 4 години

Цялата работа е, че не обичаме някой да ни казва на нас. Пари за цигари и ракия има, за маски кой. Продават се маски за многократна употреба по 3-4 лв. И ако не сте разбрали, маската е ти да не заразяваш околните, не обратното, те и мерките са в тази насока - неоткритите случаи да си стоят у дома, а не навън сред хората. А не както *** си мисли, че го държат в тях да не се зарази.

64

Анонимен

преди 4 години

И как при толкова малко болни изведнъж имаме нужда от толкова милионни дарения?Нова болница ли ще строим?

63

ЦЕЛТА НА КОРОНАВИРУС

преди 4 години

Макрон: демокрацията и капитализмът деградираха и трябва да измислим нещо ново, което да ни позволи да продължим напред.ГОТВЯТ ВИ СМЯНА НА СТРОЯ МНОГО КАПИТАЛИСЧЕТА СКАЧАТ ЗАЩОТО СА СЛЕПИЧНКИ НО ТАКА ЩЕ ВИ ИЗВЪРТЯТ ЧЕ СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ СЛЕД КАРАНТИНАТА ОВЧИЦИИ МАЛКИЧКИ.

62

?

преди 4 години

До Баровеца-СФКак да има контрол на цените? Наскоро един луд налагаше вето. Забравихме ли вече?

61

Ф.С.В.

преди 4 години

Разликата с БГ и Израел и Австрия е -че там се раздават маските БЕЗПЛАТНО!! А ТУК ЗА 1 ДЕН ТРЯБВА ДА СИ КУПЯ ПОНЕ 8 МАСКИ ( 40 МИНУТИ ЗА ЕДНАТА) С ЦЕНА 3,50 ЛВ ? И ТРЯБВА ДНЕВНО ДА ДАМ 28 ЛВ ?? АКО РАБОТЯ ЗА 600 ЛВ ЧИСТО ТОВА КОЛКО % ОТ ЗАПЛАТАТА МИ Е ? АМИ ЗАЩО ДА ХОДЯ НА РАБОТЯ? АМИ АКО СЪМ ПЕНСИОНЕР С 250 ЛВ ПЕНСИЯ ?/ ЯВНО БЕЗОБРАЗИЯТА НА ГЕРБ ЩЕ СА ВСЕ ПО ПАРАДОКСАЛНИ И ЦИНИЧНИ -СЕГА ГОРАНОВ ЩЕ ИЗТЕГЛИ И 20 МИЛИАРДА КРЕДИТ И ТАКА Е МНОГО ЛЕСНО ДА СИ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР -БЕЗОБРАЗИЕ !

60

Анонимен

преди 4 години

И излиза че каквото и карантина да има броят им няма как да стане на 0.Най-много бюджета да стане на 0

59

Баба Меца

преди 4 години

Неофициално 1379

58

Анонимен

преди 4 години

Някой изобщо проверява ли дали се спазват някакви мерки по строежите в София.Камионите вече почнаха да излизат и без да им мият ходовата част, не се извършва и дезинфекция, а работниците им 90% от етноса са без никакви предпазни средства, не само срещу вируса, но и за безопасност на труда.

57

Анонимен

преди 4 години

Доктор Мутафчиев как преди 30- 40 години работещи в инфекциозните отделения ранно разпознаваха заболяванията и ефективно ги лекуваха въпреки че особено в началото на заболяването клинично поставяната диагноза е трудна и леталитетът нямаше,но имаше специфична терапия, дезинфекция, дезинфекция и Дератизация.В 2020 година какво се случва?

56

?

преди 4 години

"Великия" ЕС. Въвели облекчен режим за движението на сезонни работници ...Надрисканите икономики на Европа се крепят на робски труд от балканите. После какво ще ги правим гастарбайтерите, да си ги лекуваме тук, или там ще ги интубират?Незабавно излизане от ЕС!#bulexit

55

Анонимен

преди 4 години

Няма да си туря маска никога ще се видим в Страсбург бай Анани финансиста там да дава обяснения как е станал здравен министър без да има медицинско образование. Има си вирусолози и хора, които разбират от финансист съвети за вируси не приемам.